• Peškaman
    9.4k
    Zanimljivo,igrali su protiv Slaven Belupa prijateljsku prije dva dana.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Anderson oprosti al mi nemamo 35 igrača, imamo nekih 23. nemojte mi u momčad brojati Šuntu, Zebića, Mikića i slično jer oni startaju u B ekipi i pune roster ako zatreba. Ili računati Danija kojeg neznamo kad će moć.
    Mi nismo čak ni poduplani na pozicijama. Prvog golmana nemamo, drugi Fila, ok. Obrana mi je jedina ok poduplana s time da ako ode Sergi, zamjena nam je Torrente koji mi nije baš neki oslonac.
    Bekovi poduplani s lijeva ok, s desna.. ja ne znam da mi zbilja ozbiljno pričamo o Tabinasu kao rotaciji..
    Veza spala knjiga na 5 slova od kojih su dva leteća koji krpaju (Vida i Kač). Za Mišića poduplani nismo sigurno. Krila, zapravo samo Oršić i Lisica.. Topić koji mi je ni of ni on, i Arber koji bi otišao al ga nitko neće. Dani, ponavljam, na čekanju ako.. Krila smo kakti poduplani al se molimo da nam se prve opcije ne ozljede.
    I na kraju napad, samo Beljo.. Molimo se zdravlju, formi, glavi da je posložena i "netreba nam nitko, Topić će krpati"..

Tako da Mr Anderson ne, nismo ni blizu poduplani po pozicijama i to bar sa kvalitetnom opcijom, ne istom klasom koja je u prvoj momčadi.. preživjet ćemo vjerojatno HNL ali ovako ćemo gledati opet iživljavanje Celte, Lillea, Betisa, GENK-a, Midtjyllanda.. pa ćemo se čuditi...
    mali M

Super si ti to sve zamislio u teoriji, a u praksi bi na taj način poslovanja jako brzo mogli završiti u situaciji da se rasprodaje obiteljsko srebro i dižu krediti da se može poslovati, 23-25 igrača je sasvim dovoljno za sezonu pogotovo kad se zna da u B ekipi ima još 4-5 igrača koji mogu uletiti u rotaciju. Da, biti će još šamaranja od Lillea, Betisa i takvih ekipa, tko se st im ne može pomiriti nek navija za PSG. Mi trebamo rasti postepeno, iz godine u godinu kako je i najavljeno, ako odlučimo preskakati rangove na silu ne budemo dobro završili, vratiti ćemo se u način poslovanja do prije 3-4 godine.
  • hardek
    10.9k
    Top speed realno nije toliko ni bitan. Akceleracija i agilnost su puno značajniji pogotovo za krila i bekove
  • Dzoni
    6.8k
    Ne znam samo kad bi vi gurali mlade igrače u prvu ekipu sa kadrom od 25, 26+ ravnopravnih igrača? B ekipa može poslužiti za razvoj, ali neće tamo igrati do 25.mladi.
  • NKDZ86
    8.7k
    Nakamura. Ako ima imalo u njemu od Shunsuke Nakamure, daj ga.
  • Zambatine škude
    5.1k
    Cilj je liga prvaka, zamislite gubimo od Barcelone i idemo po izjednačenjefakin

Da ti spojlam. Ako uđemo u Ligu prvaka i izvučemo Barcelonu, u trenutku kada ulazi naš rezervni napadač će biti 4:0 za njih.
  • Nogo
    12.1k
    Brumado je s Dinamom već potpisao predugovor prema kojem bi se Modrima trebao priključiti nakon isteka ugovora s Midtjyllandom. Sportski direktor Dario Dabac posjetit će ga nakon utakmice s Thunom i pružiti mu podršku tijekom oporavka.

Brazilac bi u prosincu trebao stići u Zagreb na liječnički pregled, nakon kojeg će biti donesena konačna odluka. Predugovor postoji, a u Dinamu zasad nisu odustali od igrača koji je prošle sezone postigao 16 pogodaka u 43 nastupa za danski klub.
    /Sportske
  • Jurki
    26.8k
    ovo kaj imamo sad je cisto ok za Hnl okvire.
    Bakrar je otisao, dolazi po svemu Prevljak.
    Livi je mus. Te šestica.
    Mislim da za kvalifikacije bi taj kadar trebal isto biti ok. Za ligaski dio lige prvaka, nam treba 3 kamiona eura i to nije garancija ako te posere šugav ždrijeb.
  • OsamŠest
    7.8k
    Mario Budimir je fino sjeo u ono vrijeme. Mislim da će slično biti sa Prevljakom ako dođe.
  • Droljo
    29.9k

Dve su opcije. Ili užas ili bude koristan. Nešto između mislim da nema šanse.
  • Omake
    18.9k
    Akito Suzuki je prvo što mi pada na pamet. on je dosta kompletan napadač, vrijedi oko milje. Mislim da je Tranzicijski pisao o njemu.
    Nakamura o kojem ste pisali. Oni igraju 3421, gdje je on nešto između krila i desetke. Igra i lijevo i desno, čak su ga i na wingbacka probali. Najlogičniji je kao ta ofenzivna 8 koja ti donosi dribling i carrying.
    Matsumoto ovaj vezni je solidan 6/8 hybrid, 27 godina malo late bloomer, ali za odmoriti Mišića čisto ok.
    ispod su grafovi za Suzukia i Matsumota.

NmngJmX.png
    GJaTRD7.png
  • podravskimodrikibicPMK
    301
    800 tisuća do milijun za napadača s 31 godinom u zadnjoj godini ugovora?
  • Zagi
    18.3k
    Da ti spojlam. Ako uđemo u Ligu prvaka i izvučemo Barcelonu, u trenutku kada ulazi naš rezervni napadač će biti 4:0 za njih.Zambatine škude

Evo ti ga na. Nismo se još ni plasirali, a već se Kovu kritizira za prekasne izmjene ...
  • Plava 9ka
    72
    Ako je istina, transfer Prevljaka mi je u rangu transfera Denija Jurića iz Šibenika
  • Ludovic IX
    12.1k
    nek bude ko prezimenjak i bit će pojačanje samo twkvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.