• Mali dioničar
    14k
    Hajduk je živi dokaz da do promjene načina upravljanja nije niti će doći zbog REZULTATA.

    Za promjenu upravljanja u Dinamu se čeka pravosudje, a pravosudje će odlučiti tako kao hoće.

    Sad jel bi netko radije da nakon odnosno za vrijeme odluke pravosudja Dinamo bude sedmi ili prvi, jebi ga.

    Preživili bi Mamići i toliko spominjani Ludogorec, preživjeli su i Ligu za bedaka.
  • marcio amoroso
    31.9k
    A vi ga tu komentirate kao, jebeno, Čabraja i Štefulj će dijelit minutažu, Leovac odlazi blabla...martens

    A vidi, ne možemo se raspravljati ako mi nešto govoriš da sam napisao što nisam. Što se tiče onog dijela di pišeš da provociram na perfidan i nizak način? Zašto si se našao u tome? Uopće nije tebe išlo.
  • martens
    323
    Da samo završim. Ovi što guraju kriminal, lopovluk i ove makinacije s transferima u prvi plan kao isključivi i primarni mamićev krimen... to je sve glupost. Odmah znam o kome se radi i koliko toga razumije, pa i s koje je tribine, tj mjesta na njoj.

    Striktno te makinacije su onako, peti-šesti po redu mamićevih grijeha i uzroka sukoba sa boysima.
    Drugo što su ilegalne i privlačne masama u osuđivanju i razapinjanju jer su ljudi najosjetljiviji kada netko uzima pare koje mu ne pripadaju. Puno para. Ali sama suština borbe grupe protiv Mamića to nije.

    Ako hoćete suštinu pogledajte na šta nam liči stadion, kolika nam je posjeta na istome i bacite oko na posljednjih nekoliko stranica ove teme.
  • Infinity
    15.2k
    Sasvim je normalno, rekao bih cak i da je zdravo da se ljudima misljenja razilaze. Zasto bi se borili za demokraciju u klubu ako bi svi bili istog misljenja? Svi trebaju imati isti cilj, a to je boljitak Dinama. Takodjer se mnoga misljenja kako doci do tog boljitka moraju razilaziti i razlikovati, jer drugacije ne mozes izvuci ono najbolje.

    Uprava bez opozicije ne radi na 100% svojih mogucnosti, kako u nogometu tako i svugdje drugo.
  • Ludovic IX
    5.1k
    @martens, molim te pozadinu tih transfera koji ti se gade. ako ne želiš pričati , onda niti ne počinju. Svi znamo da smo mi bankomat za sve klubove, ne izmišljaš ti toplu vodu.

    I
  • marcio amoroso
    31.9k
    Tu smo da razmjenjujemo mišljenja, valjda je cilj kao što rekoše mnogi svima isti. Normalan i uspješan klub.
    Ja prvi ništa ne shvacam osobno, pa mislim da ne trebaju ni ostali. Ako tražimo demokraciju onda ne možemo proricati jednoumlje.
  • Ludovic IX
    5.1k
    I ja recimo plaćam članarinu za FD ali ne osjećam neku povezanost. Plaćam da sam podršku. Ja imam samo jedan dinamo i to je ovaj. Bio 15 godina na sjeveru ali nikad član grupe. Sad na istoku i nikad nisam navikao protiv. Da, rekao sam milijun puta "ma to, trpaj ih" kad bi primili gol ali uvijek na kraju želim da pobjede.
    I tvoja negativa koja je usmjerena i na sportski dio je promašena za mene.
  • BluePhone67
    3.1k
    @Papastrumf ste znači banirali ? Sramite se Gospodo i nakon ovog poteza nemojte više nikada stavljati u usta riječ "Dinamovština".


    Lp
  • Stihl
    3k
    Ak se @BluePhone67 javio onda ste stvarno zeznuli :grin:
    Pozdrav legendo! Lijepo je vidjet tvoj upis nakon toliko vremena...
  • Keyser Soze
    8k
    Ova se rasprava na forumu i općenito u društvu vodila mali milijun puta i uvijek se svede na isto, sukobe se misljenja i nema nikakvog zakljucka. I jedna i druga strana neka shvati da svatko na svoj način doživljava klub i ono što mu taj klub predstavlja, možda neko baš oće samo pogledat tekmu uz pivu, a za ostalo mu se jebe, mozda netko navija za poraze zbog ovog ili onog razloga, ali jedno je sigurno - svi imaju ljubav prema Dinamu i svi imaju interes da Dinamo bude čist i da se oslobodi iz ralja kriminala.
  • Ludovic IX
    5.1k
    ja nakon ovih par dana imam osjećaj da će neki izgubiti smisao nakon što Mamići odu
  • Tom Hanks
    2.5k
    Imas pravo,neka tate samo jako!
  • deda
    27.4k
    Papastrumf ste znači banirali ? Sramite se Gospodo i nakon ovog poteza nemojte više nikada stavljati u usta riječ "Dinamovština".


    Lp
    BluePhone67

    Ti dobro znaš da Zoni nije cilj određivanje "duljine" nečije Dinamovštine.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Ja nisam imao 6 godina 2002-e već malo više i bio sam na Maksimiru kad su igrali Boban, Šuker i Shala, pa sve do Olma i Majera. I očito je da je u Jugoslaviji dinamo bio više slobodan no sad. Prvo Franjo pa ova spodoba. Pa pod Franjom nismo ni ime imali a sad neki pričaju kak je borba počela sa Mamićem. Uvijek će bit nekq borba..i ostat će dinamo i poslije Mamića a i poslije mene
  • Bosna86
    11.5k
    Zamisli da imaš sina od 30 godina koji se odao kocki... Sin je bio najbolji u generaciji, ma čudo svi su ga volili. Završio je faks, našao brutalan posao, sve super.... Nakon nekog vremena počeo je s kockom. Tonuo je malo po malo... Sve se vise otuđivao od roditelja, prijatelji su ga polako napuštali, ali pošto ima dobre prihode, to još uvijek nekako šljaka... Da si roditelj tog momka bi li se borio da zadrži taj posao i da se riješi svojih demona ili bi se borio da tresne na pod, počne se uvaljivati i prodavati stvari da bi doživio katarzu i novi pocetak?

    Sto se tiče gospodina koji je svjesno zakuhao sve ovo, tu je vise faktora... Prva stvar čovjek koju drugima potura da su prekriveni mamicevci i sta sve već ne jer navijaju za Dinamo, a on svesrdno prati repkicu koja je talog tog istog četnika i četnika iz zločinačke udruge zvane HDZ. Kad ga je Papa dva puta pitao to, samo slijedi muk... To je licemjerje i naravno da će izazvati reakciju. Ovo je forum i sluzi za razmjenu mišljenja, naravno da imamo drugačije poglede... Da je dotični pisao ovako kako piše Martens, rekao bih ne slažemo se ali mogu razumjeti rezon koji pišeš i to je sva suština
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.