• Noel
    21.8k
    Sučić Baturina Vlašić su najmodernije kaj trenutno imamo i kaj liči na današnji nogomet pun trke i inteziteta. Baš mi je drago da su njih trojica danas rasturili i moraju startat i sljedeću. Odma je i Modrić bolji sa takvom energijom oko sebe..
  • hb1
    683
    Nismo ni u Rusiji bili od neke ljepote i kombinatorike pa smo postigli šta jesmo, ali nekako i ta igra bez ljepote je djelovala smisleno, imala glavu i rep dok sada to ne izgleda ni blizu kontrolirano.
    Nadam se svemu najboljem ali viđeno kroz grupu daje dojam da treba biti oprezan sa snovima.
  • Jurki
    26.3k
    S ovakvom igrom i nogometom proci dalje samo govori kakvo je svjetsko prvenstvo smece od turnira.
    Odigras doslovno poluvrijeme i pol dobrog nogometa, ostalo si tragicno nemocan i jalov i prođeš dalje.
    Cestitke igracima, izborniku se nema kaj cestitati, jer bi ovakav rezultat s ovoliko srece napravil i Alen Peternac.
  • Pacho
    18.6k
    Izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije nakon utakmice bio je kritičan prema suđenju, posebno kod izjednačujućeg pogotka Gane, za koji smatra da je bio neregularan. "Primili smo gol iz zaleđa. Čovjek koji je radio blok bio je u zaleđu, po meni je to trebalo biti poništeno. Da se ovo dogodilo Engleskoj, danas bi bilo zaleđe", komentirao je Dalić.
  • Thor
    2.8k
    Srecom imao sam krivo...prosli smo dalje :party: :blush: no da smo nekaj odigrali, nismo. Jbg pisat ce se rezultat na kraju ali ovo ja tebi,ti meni... :roll:
    Al ok ide se dalje pa bumo videli,rekli su slijepci :lol:
  • Dani Olmić
    2.2k
    Ovaj Portugal je bas uzasan… imamo mi tu sta za rec
  • Pacho
    18.6k
    0-0 uz 0.6 xG pa na penale
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Na kraju skupine, realan ishod.
    Dvije pobjede, 6 bodova, čist prolazak dalje.

Šteta samodestrukcije protiv engleske jer se bez poklonjenih golova možda moglo i do prvog mjesta u skupini, koje bi odvelo u lakši, "neeuropski" dio ždrijeba.

Svjetsko prvenstvo sa nikad više reprezentacija, a realno potencijalni ždrijeb KO faze za hrvatsku je portugal - španjolska - belgija - francuska

Za nešto više, trebat će rast forme ključnih igrača, livaković u formi, dosta sreće i daj jbno sredite te usrane prekide. U skupini su 3/5 golova rezultat loše obrane prekida.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Čitam članke,komentare,gledam presice.Jesam ja jedini kojem je ovo izgledalo jako loše jučer? Sučić zabio sjajan gol izvana i to je usmjerilo utakmicu. Totalno bezopasni po gol, nijednu akciju za napadaca nismo stvorili tj. Budimir i Matanovic se doslovno nisu nasli ni u jednoj prilici za gol. Gana uzasna momcad realno koja je u 90. min dobila Panamu. Mi i protiv Gane i Paname realno jako lose izgledali i u totalno drugom smjeru su tekme mogle otic. Perisic od 37 god. izrauban do iznemoglosti jer nemamo zamjenskog beka.
    Uostalom prosli smo sad u 32 najbolje momcadi sto je prije bio normalni format.
    Protiv Portugala ako se nesto ostvari mozemo pricat o necemu. Koliko god Portugal nije neki,ali tu je stvarno hrpa individualaca koji su odlicni. Pa samo intenzitet koji se igrao na Kolumbija-Portugal ja ne vidim kako cemo moci pratiti. Ali evo,daj Boze da se pospem pepelom i odigramo vrhunsku utakmicu i prođemo dalje.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Mene glava boli od ovih komentara da je trebalo biti treći u skupini i ići na kolimbiju.

Nije mi jasno da ljudski mozak ne može percipirati da hrvatska nije mogla birati protivnika u 1/16 finala, jer su kolumbija i portugal igrali međusobnu utakmicu nakon utakmice hrvatska - gana. Što je tu toliko teško za pojmiti?

Moglo se eventualno birati dio ždrijeba, recimo bježati od španjolske u potencijalnoj 1/8 finala, što je suludo jer tko kaže da će španjolska uopće biti tamo? Istom logikom se onda mogla izbjegavati argentina u 1/4 finalu i brazil/engleska na ovoj drugoj strani ždrijeba.
  • Kruno
    1.5k
    Pobjeda odlicna, samo opet zamjerke Dalicu pa daj odmori Perišica i Modrica.
  • Jurki
    26.3k
    Jesam ja jedini kojem je ovo izgledalo jako loše jučer?Dinamo-SB

Nisi. Opet ce rezultat zamaskirati blijedu igru u prvom i katastrofalnu u drugom poluvremenu.
    Na kraju dana je semafor najbitniji, ali boli gledati toliku koncentraciju kvalitete da se tak muči protiv limitiranog i loseg protivnika kak je Gana.
    Ovakva igra se vise ne moze svrstati u rubriku "los dan" vec je takva igra kronicni problem.
    Neznalica na klupi miksa sa postavkama dok ne potrefi. Nema tu plana i neke ideje igre.
    Prekidi su nam rak rana i to ova prevara ne zna popraviti ili barem svesti na neku normalnu mjeru.
    Od 5 golova 3 smo dobili iz prekida.
  • DrRatoljub
    980
    Prosli smo grupu. To je dobar rezultat, igra nikako nije. Jasno je da bi 90 posto ispali od provog jačeg protivnika. Tko god on bio. Glupo je pričati o ždrijebu u situaciji gdje realno nećeš proci. Treba ici utakmicu po utakmicu. U eliminacijskoj fazi je sve moguće, ali samo ako budemo na 100 posto.
  • Mathiasovi Chageri
    8.4k
    Ići na Kolumbiju koja igra vrhunski nogomet pa na Argentinu u situaciji kad nas južnoamerikanci našamaraju u svakoj prilici je suludo, nama su koliko god to zvučalo čak i sa ovim smećem od nogometa Portugal i Španjolska/Austrija puno bolje opcije nego Kolumbija pa Švicarska pa Argentina.

A govoriti da biramo put je isto smiješno, jer jedino što možeš birati je tvoj idući protivnik, sve ostalo je izvan tvoje kontrole. Tko kaže da Austrija neće izbaciti Španjolsku, kao što ih je izbacila Rusija kad smo trebali igrati s njima 2018. ili Maroko, kad je 2022. Portugal čekao njih u četvrtfinalu?

Uostalom tko kaže da će nama biti bitno tko će tamo proći u osminu finala i da ćemo mi proći?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.