• Mathiasovi Chageri
    8.4k
    Ići na Kolumbiju koja igra vrhunski nogomet pa na Argentinu u situaciji kad nas južnoamerikanci našamaraju u svakoj prilici je suludo, nama su koliko god to zvučalo čak i sa ovim smećem od nogometa Portugal i Španjolska/Austrija puno bolje opcije nego Kolumbija pa Švicarska pa Argentina.

A govoriti da biramo put je isto smiješno, jer jedino što možeš birati je tvoj idući protivnik, sve ostalo je izvan tvoje kontrole. Tko kaže da Austrija neće izbaciti Španjolsku, kao što ih je izbacila Rusija kad smo trebali igrati s njima 2018. ili Maroko, kad je 2022. Portugal čekao njih u četvrtfinalu?

Uostalom tko kaže da će nama biti bitno tko će tamo proći u osminu finala i da ćemo mi proći?
  • Hectorharatti
    412
    Portugal, Spanjolska.. ima jedna africka momcad koja je proslo SP obadvojicu izbacila.. pa smo ih mi jos pobijedili na zadnjoj utakmici turnira
  • IceMan
    4.1k
    Pa dobro, sve u svemu prošli smo, dovukli se u knockout a realno, sad je poznavajući nas moguće svašta.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    A tko kaže da će Španjolci proći Austriju? Nogomet je to, sve je moguće
  • emilperska
    17k
    Ovo je daleko od prime Portugala..

Ali nije ni ovo prime Hrvatska iz recimo 2022.

Bit ce zanimljivo u svakom slucaju.
    U slucaju evenrtualnog prolaska Portugala, mislim da su nam šanse mininalne, ali to je knock out. Ne igra se na bodove itd.
  • Paggini
    88.1k
    Put do prvaka nam je ko Nowitzkom 2011. lol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.