• db-izbjeglica
    20.9k
    Matanović da ne valja ne bi igrao u jako, jako ozbiljnom klubu iz bundeslige. Samo polako, bit će on itekako koristan za reprezentaciju u budućnosti.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    Budimir je skroz drugi igrač kad uđe kao zamjena, onda gotovo uvijek donese nešto pozitivno. Matanović definitivno ispred njega, a ako je spreman - uvijek i jedino Kramarić.
  • immerwieder
    1.7k
    i kod gola je cijela obrana visila na Matanoviću,
    zato i je Vlašić bil sam
  • Mlađi referent
    15.7k
    I još jednom, Hrvatska je zabila iz prekida!!! I dalje nemrem vjerovat.Sibirski plavac

Ne zabijamo mi uopće tako rijetko iz prekida kako to prikazuju Matteoni i ekipa s HRT-a pa kažu od Francuske ‘98 ili tako nešto.

Iz prekida smo i Kolumbiju riješili prije dva mjeseca, u kvalifikacijama tri komada iz prekida, poništen nam jedan protiv Češke.

Problemi su na branjenju prekida, tu smo mi prilično loši i nema naznaka da ide na bolje, dapače.
  • Droljo
    29k
    Problemi su na branjenju prekida, tu smo mi prilično lošiMlađi referent

Nešto što bi trener trebao posložiti ili je ponizni samo biratelj igrača iliti pravitelj spiska...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.