• rokikaciga
    18.6k
    Kardum na posudbi pretpostavljam? Mali je pun kurac napredovao u Sesvetama, ide ispravnim putem napretka i vjerujem da ce od njega za 3-4-5 godina bit ozbiljna zvjerka od igraca
  • Paggini
    99.8k
    daj Bobane dovedi barem nekog portira novog ili prodavača u shopu, muka mi je ovo sve čitat!!!!!!!!!!!!!!
  • Dinamosaurus
    139
    Pozitivno je da se kupuju mladi igrači
  • Omake
    21.6k
    Nisu mi ovi iz Belupa jasni, odbijaju mlade iz Dinama i hajduga na posudbu pa dovedu igrača LASKa na posudbu.
  • Noel
    25.4k
    daj Bobane dovedi barem nekog portira novog ili prodavača u shopu, muka mi je ovo sve čitat!!!!!!!!!!!!!! — Paggini

Nova prodavačica je 32godišnja belgijanka Snježana Van Hoorenback iz nizozemskog obiteljskog tobacco shopa. Tamo nije ostvarila najbolje uspjehe, ostvarila je minus na blagajni od 15000eura u godinu dana međutim nadamo se da će u našem shopu pokazat sve svoje vrline. Snježana dobrodošla!

(Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna.)
  • bbb medimurje
    5.3k
    Tovari dovedu ovog iz madagaskara koji je igrao 4 ligu i u medijima naslov "hajduk dovodi bivseg reprezentativca francuska s iskustvom igranja Ligue 1"

Lik odigrao 260 min u Ligue 1 i imam 3 nastupa za u19 i u18 ekipu francuske
  • Paggini
    99.8k
    Najbolje pojačanje hajduga ovo ljeto će biti junior Dinama koji nije bio dovoljno dobar za juniore Dinama.

Tolika je razlika između nas.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Izgleda da će i onaj Dalisson doći u splicki Real. Dosad su im pojačanja lik iz kosovske lige, rezerva Nantesa koji igra za repku pingvina i lemura, brazilac iz treće španjolske, dinamov junior.

Strašne li ekipe, neće nam ove godine biti lako protiv njih. :yikes:

:rofl:
  • NORTE
    27.5k
    Mile je jedan od najvećih uhljeba u povijesti Rijeke.
  • Bryan
    181
    Kaj se tiće hajduka i njihovih novih igrača. Uvjeren sam da ovaj njihov graf uzima besplatne ili s minimalnim odštetama igrače koji po karakteristikama i mjerenjima imaju bolje rezultate od igrača koje trenutno imaju.Naravno da ne buju čudesno proigrali i da nema tu jackpota ali možda im budu pomak naprijed.
    A možda samo pokušavaju svoju verziju onog kaj je Dinamo napravio lani.
    A kad hdz-ov potrčko i premijerov libling ubaci neogranićene količine novca onda će ić po najbolje igrače HNL-a i bivše hajduke.
  • rokikaciga
    18.6k
    Izgleda tovari dovode i zadnjeg veznog. Još je sve obavijeno velom tajni ali kažu Graf rješio šesticu
  • Sibirski plavac
    10.2k

Neki Frane Žeravica im često najavljuje pojačanja. To neki njihov insider?
  • rokikaciga
    18.6k
    To na snetu? Nemam pojma, možda imaju svog Hazu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.