• rokikaciga
    15k
    Kardum na posudbi pretpostavljam? Mali je pun kurac napredovao u Sesvetama, ide ispravnim putem napretka i vjerujem da ce od njega za 3-4-5 godina bit ozbiljna zvjerka od igraca
  • Paggini
    88.1k
    daj Bobane dovedi barem nekog portira novog ili prodavača u shopu, muka mi je ovo sve čitat!!!!!!!!!!!!!!
  • Dinamosaurus
    119
    Pozitivno je da se kupuju mladi igrači
  • Omake
    18.3k
    Nisu mi ovi iz Belupa jasni, odbijaju mlade iz Dinama i hajduga na posudbu pa dovedu igrača LASKa na posudbu.
  • Noel
    21.8k
    daj Bobane dovedi barem nekog portira novog ili prodavača u shopu, muka mi je ovo sve čitat!!!!!!!!!!!!!!Paggini

Nova prodavačica je 32godišnja belgijanka Snježana Van Hoorenback iz nizozemskog obiteljskog tobacco shopa. Tamo nije ostvarila najbolje uspjehe, ostvarila je minus na blagajni od 15000eura u godinu dana međutim nadamo se da će u našem shopu pokazat sve svoje vrline. Snježana dobrodošla!

(Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna.)
  • bbb medimurje
    5.1k
    Tovari dovedu ovog iz madagaskara koji je igrao 4 ligu i u medijima naslov "hajduk dovodi bivseg reprezentativca francuska s iskustvom igranja Ligue 1"

Lik odigrao 260 min u Ligue 1 i imam 3 nastupa za u19 i u18 ekipu francuske
  • Paggini
    88.1k
    Najbolje pojačanje hajduga ovo ljeto će biti junior Dinama koji nije bio dovoljno dobar za juniore Dinama.

Tolika je razlika između nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.