• Crusades
    24.5k
    Beranuer je Beckenbauer za ove teletabise, Sergio Ramos je ništa... čovjek ima nekoliko pobjeda u LP sa full minutažom, ovi LP ne mogu ni gledat na TV-u.
  • SAS1987
    20.2k
    finalu turnira u koji su se oba kluba plasirala.NORTE

U polufinalu Eduardo postigao prvi pogodak za Dinamo :smile:
  • Jurki
    26.2k
    pitanje koliku placu ima Karacic.. mozda i njega zele nekam ftopiti. Širok je spektar gluposti koje oni mogu napraviti.
    Netko je spomenul Goricu.. i tu buraniju.. pa Belupo je napravil smislenije transfere to sitno kaj sam popratil.
  • Zoran
    647
    Mislim da im ove sezone niti suci sa penalima nebudeju mogli pomoći. Svi budu na njih išli nabrijani jer znaju da su slabi i da ih mogu pobjediti uz malo više truda.
    A i onaj kriptoseronja očito čeka kraj prijelaznog roka da om da neku paru za pojačanja
  • NORTE
    25.2k
    Bolje lošiji igrači na početku priprema nego čekati malo bolje igrače 2 mjesecahardek

Njušim mogući sarkazam, ali u kontekstu besparice rivala oni trenutno ni ne mogu kupovat prava pojačanja pa Graf dovodi što može iz svoje knjižice "SD za siromašne" (SD sa Siromašne).
  • Dinamosaurus
    118
    Dobro ovo za francuskog igrača reć da je petoligaš je malo onako ne fer jer je na proljeće igrao Ligue 1 sa Nantesom i čak startao neke utakmice i to kao mlad igrač

Mi smo Bernauera doveli iz Ligue 2
  • Jurki
    26.2k
    je malo onako ne fer jer je na proljeće igrao Ligue 1 sa Nantesom i čak startao neke utakmiceDinamosaurus

Da ima neku kvalitetu, uzel bi ga barem neki drugoligas.
    Otici iz prve u petu ligu je bas ono tesko nazadovanje.
    Vrijeme ce pokazati.
  • Dinamosaurus
    118
    Pa nije otišao iz prve u petu ligu

Igrao je petu ligu kao tinejdžer, pozvali ga sad da igra za prvu ekipu Nantesa da ostanu u Ligue 1, igrao je, Nantes je bio 17., sad ide u Hajduk jer ne želi igrat Ligue 2

On nije igrač za 5. francusku to je ono što želim reći, više je za Ligue 2 ili donji dio Ligue 1 i mlad je sa potencijalom
  • Kumerle
    3k

Da je meni jedan dan da se odmorim takva glava kojoj je bolji Hajduk nego Ligue 2...
  • hardek
    10.4k
    Njušim mogući sarkazam, ali u kontekstu besparice rivala oni trenutno ni ne mogu kupovat prava pojačanja pa Graf dovodi što može iz svoje knjižice "SD za siromašne" (SD sa Siromašne).NORTE

Nije nije ozbiljan sam :lol:

Sjećam se da su na Tribini govorili da postoji neko istraživanje koje govori u prilog tome da je bolje ranije dovest lošijeg igrača koji će proći pripreme s ekipom nego na kraju prijelaznog roka boljeg igrača.

U svakom slučaju ovaj Graf već sad izgleda ko spejs šatl za onog Vitalija i ostale teletabise prije njega
  • Krizy
    73.1k
    Dobro ovo za francuskog igrača reć da je petoligaš je malo onako ne fer jer je na proljeće igrao Ligue 1 sa NantesomDinamosaurus

Napisao doslovno kao i ti.

Mathieu Acapandié (Nantes B, RB) - peta francuska liga, skupio 260 minuta za seniore kada su ispali iz ligeKrizy
  • Dendle71
    447
    pa dobro, ti si kao tovari na snetu. Ni oni se nebi sramili izvalit takve pozitivne recenzije za absolutnog no name igrača.
  • Dinamosaur
    3.4k
    vezni koji ima očajnu statistiku u drugoj i trećoj španjolskoj ligi, ali je zato bio vrlo dobar u četvrtojKrizy
    :rofl:

procitao sam ovo doma na glas a klinci se isto raspali od smijeha, hvala Krizy na ovom :cheer:
  • Dinamosaurus
    118
    a ne mislim da je lik neka ekstra klasa ili išta, iskreno nezz kakav će bit, ja osobno cijenim francuski nogomet mislim da tamo ima dobrih talenata pa ne bih podcjenio nikog pogotovo ako ima iskustva u Ligue 1 kao mladić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.