• rioda
    17k
    Kakav će to kupus od ekipe biti
  • Mr Anderson
    20k
    Tabinas za siromašne.
  • NORTE
    25.2k
    svakako sramota po naš klub da smo s njima igrali prijateljskublueslavonija

Nije bila klasična dogovorena prijateljska jer je riječ o finalu turnira u koji su se oba kluba plasirala.

Mislim da BBB, tada itekako militantni i po tom pitanju, nisu imali većih zamjerki za sudjelovanje na turniru i odigravanju te utakmice finala.

Par godina kasnije BBB su nekoliko puta protestirali protiv Mamića zbog dogovorene prijateljske protiv OFK-a na zimskim pripremama u Turskoj i bojkotirali tu tekmu.

Kriens:
    https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/sport/clanak/dinamo-vodio-protiv-partizana-20-susret-prekinut-zbog-divljanja-navijaca/148962.aspx
  • criticus
    8.3k
    Neznam ništa o navedenim prinovama tovara. Mogu ispast najbolji i najgori na svijetu.

Ono što me iznova fascinira je novinarski um pri svakom novom pokušaj sportskim direktoriranjem tovara. Evo npr. sad naš dobri stari Frane:
    Ludnica na Poljudu
    Grafov telefon gori: U Hajduk stiže reprezentativac egzotične zemlje iz jake europske lige!

Znam da on ne bira naslov ali da bira bio bi još jači jer uvodne rečenice u članak su:
    Čak smo se i smijali kada nam je prošli tjedan rečeno u ugodnom razgovoru "spremi se za sljedeći tjedan, bit će zanimljivo". Sada nam je jasno i što je to značilo.

Pa kad je dovođen raquelitić, kalinić x2, da ne kažem perišić, takvi naslovi i tekstovi imaju podlogu. Koliko god se znala stanja u kojima su dolazili. A ovo najavljivanje pojačanja iz drugih liga i juniora ne ko kaoitalce nego ko belosvetske zvezde je sprdanje sa samim sobom.
  • Krizy
    73.1k
    Pojačanja Hajduka:

Alec Van Hoorenbeeck (Heracles, CB) - stoper uvjerljivo najlošije momčadi nizozemske lige, s najviše primljenih golova i najgorom gol-razlikom

Mathieu Acapandié (Nantes B, RB) - peta francuska liga, skupio 260 minuta za seniore kada su ispali iz lige

Dalisson de Almeida (Cordoba, RW) - krilo/ofenzivni vezni koji ima očajnu statistiku u drugoj u trećoj španjolskoj ligi, ali je zato bio vrlo dobar u četvrtoj
  • NVKOD
    12.9k
    Sjećam se kad su bili članci gdje su uspoređivali nas i tovare s brojem stranaca u prvih 11. Naravno da su nas ocrnili i govorili da smo "legija stranaca", a da su "Majstori s mora :rofl:" imali skoro pa sve domaće igrače.

Sad kad se dovode totalni anonimusi, mene zanima hoće li sada biti takvih članaka? Hoće li sada biti koliko je Hrvata u prvoj postavi ili je to rezervirano samo kad se treba blatiti Dinamo?
  • Ivdzo11
    10.1k

Tesko da ce se ta opcija aktivirati
  • GOAT
    8.3k
    Pretpostavljam da je to posudba uz mogućnost otkupa za 1.3mil iliti samo posudba iz znanih razloga

Bolje da su se držali te price o bilim ticima i promovirali klince nego sto dovode ove strance.. kome ces ih uvaljati poslije
  • Jurki
    26.2k
    Bernauer je za ove trupce Sergio Ramos. A dobro se sjecamo koliko ga se pljuvalo i hejtalo po novinama.
    Ajde DNOvinari - kriterij, kriterij.
  • Dendle71
    434
    Mathieu Acapandié (Nantes B, RB) - peta francuska liga, skupio 260 minuta za seniore kada su ispali iz lige

Dalisson de Almeida (Cordoba, RW) - krilo/ofenzivni vezni koji ima očajnu statistiku u drugoj u trećoj španjolskoj ligi, ali je zato bio vrlo dobar u četvrtoj
    Krizy

Kao što je kolega napisao. Mogu ispasti bas dobri (ja u to ne vjerujem). Ali birati ovakve igrace je ismijavanje hrvatskog nogometa. Da mi je samo znati po cemu su zakljucili da je ovaj Dalisson zanimljiv igrac. Ali možda se nikome iz naših liga ne ide u tu prčiju pa traže sve i svašta.
  • Jurki
    26.2k
    Ali možda se nikome iz naših liga ne ide u tu prčiju pa traže sve i svašta.Dendle71

Ovo je isto moguce. Para nemaju da daju vecu placu.. a za te pare mogu bezbrizno igrati nogomet u Koprivnici, Varazdinu, Puli i nitko ih nece pljuvati i ganjati po gradu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.