• Dinamosaurus
    119
    Ja bih pljuvao njihova pojačanja tek kad ih vidim jer for all we know mogu biti bolji nego prije i možda čak i u Europu uć
  • Facke
    8.3k
    Je a nimi su to super transferi. Cujem se tu i tam s jedmen Hajdukovcem. Proslu sezonu je govoril "to je dober smer Garcija da mladima igrat nije potrebne dopeljati strance". A kaj je sad "dobre to dela Graf te su dobra pojacanja". Cepleni od realnosti je taj klub i ti njihovi navijaci.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    ovo može biti epski kolaps. Objasnio je jedan skaut jako dobro, da, intenzitet je slabiji, ali tehnika je na visokoj razini. Pa Dinamo klubove iz Poljske rješava lakoćom. Čovjek im dovodi trećerazredne igrače, klasični moneyball, ako im odu Sigur i Pukštas oni su mrtvi.
  • NORTE
    25.2k
    Mislite da će Mišković s Kekom stvoriti momčad koja će moć pratit dinamo?
    Prije mjesec dana su završili sezonu s -35 bodova.

Liga nam je slaba i to ne mora biti loša vijest za dinamo.
    Više čuvanja za LP i više minuta za mlađe.
  • KtcGoat
    6.1k
    Mile je jedan od najvećih uhljeba u povijesti Rijeke.NORTE

Odigrao frajer 3 tekme, uzeo prvenstvo i kup. Jebe mu se :rofl:
  • Jos-Optimus
    11.3k
    mislim da ce biti cvrsti i ozbiljniji nego lani, ali ne konkurentni nama.
  • Dinamosaurus
    119
    Mislite da će Mišković s Kekom stvoriti momčad koja će moć pratit dinamo?NORTE

U jednom prijelaznom roku ne, pogotovo ne ako sad opet zaigraju Europu
  • Zagi
    17.9k
    stvoriti momčad koja će moć pratit dinamoNORTE

Kome god je u HNLu ovo sezonski cilj, čeka ga bolno prizmeljenje i prazan džep krajem sezone.
  • Profesor Baltazar
    81
    Neće Mišković ništa stvorit s Kekom. Već sam napisao na tu temu. To je bio potez očajnika jer drugog izbora nemaju. I to je tragikomično.
    Ove godine sam siguran da se neće ni kvalificirat u skupine Konferencije.
    Fokus je na prodaji Fruka, a to neće biti nimalo lako pogotovo ne za iznos koji Miško traži.
    A ovo ljeto je krajnji rok za to jer mu ističe ugovor sljedeću godinu.
    S druge strane ako s nama ne uspostave neki partnerski odnos u smislu da im posudimo kojeg igrača, obzirom na male plaće i ugovore teško da će dovest nekakva značajnija pojačanja.

Gojak koji im je bio među najboljim igračima još nije potpisao ugovor, a ističe mu za par dana.
    I ovo sve pričam u kontekstu rekordnog budžeta koji ima Rijeka u post-Volpijevom razdoblju obzirom na zaradu od cca 6 milijuna eura od igranja Europe prošle sezone.
  • Jurki
    26.2k
    S druge strane ako s nama ne uspostave neki partnerski odnos u smislu da im posudimo kojeg igračaProfesor Baltazar

Mišković: a di sam ja tute?
    Rijeka ne funkcionira po principu "posudi igraca pa ga razvijaj za drugi klub". Rijeka zeli igraca za dzabe.
    Lako je stvarati ekipu kad ti najbolji klub drzave salje kamione igraca.
    Da ga vidimo sad kak je uspjesan i kak ce sloziti ekipu.
    Mi smo se svojeg škarta skoro pa cijelog rijesili i nemamo vise kaj poslati na Rujevicu.
  • ElDorado
    11.9k
    Puni se liga strancima polovnjacima
  • Profesor Baltazar
    81
    Slažem se. I dok mi nismo znali vodit sportsku politiku i razbacivali se ko pijani nilijarderi, onda je ispadalo da je on pametan i uspješan i da nas je uvijek nategnuo.
    E sad se to promijenilo i suženi su manevri. Sad ćemo vidjet sportsku politiku Rijeke.
  • Mali dioničar
    20.3k
    Dinamo treba uzeti Fruka. Pa Orša kad je prvi put došao bio je stariji nego Fruk danas.

Sad bi morao biti jeftin, a ponajbolji je igrač lige.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Sad bi morao biti jeftinMali dioničar

Nema sanse, trazio bi misko od dinama puno vise nego od ostalih. Unistilo bi mu ego da mu dinamo uzme fruka za male pare
  • Jurki
    26.2k
    Sad bi morao biti jeftin, a ponajbolji je igrač lige.Mali dioničar

Za Fruka treba iskeširati 5 milja minimum.
    Bolje te pare uloziti u Livakovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.