• vlatkomarkovic
    3.5k

Pa iskreno zato mi i ta cijela priča smrdi, jer ne vidim interes njihov osim da se rijese plaće, a ne vjerujem da je njima problem plaća….
  • Fan
    2.3k
    A ako i dođe jedan od njih onda je tako Boban htio i mislio da tako treba biti.Kujtim Shalla

Točno tak, slažem se. Jbg, kolko god se mi slagali ili ne slagali, Zvone je dokazao da apsolutno zna šta radi.
    Osobno smatram da su i Orša i Almena rotacijske opcije i nikakav upgrade na ovo što imamo (Vidović i Lisica) i da ćemo svejedno dovesti barem jedno klasno krilo jer pretpostavljam da će otići i Cordoba i Hoxha i Topić (možda i Varela ako Bog da) tako da polako...jest da se naveliko već radi na dolascima, ali nije rok ni počeo i ima vremena.
  • dzg717
    1.3k
    Meni je Almena baš TIP igrača kakvog bi želio na desnom krilu,lijepa lijeva noga, brz i dobar dribling…a sad koliko vrijedi taj to je druga prica
  • ElDorado
    11.1k
    Olivari je čak napisao da ne isključuje dolazak obojice.
    Inače da, Dani je nazalost problematican zbog ozljeda, navodno su ga u Barceloni i nekaj krivo lječili, ali njega se osim kaj igra četvrtu ligu moze gledati i kao rubnog igraca prve momcadi, jer ga je Flick jako gurao.
  • scooniepenn
    6.8k

U odnosu na koga? Drugaciji je tip igraca nego Lisica i Bakrar, ali ne vidim kako je on to tocno pokazao da je upgrade u odnosu na Lisicu i Bakrara. I dalje se nadam barem jednom krilu koje je bolje od ovoga sto trenutno imamo. Orsa ce to mozda biti, a za Almenu ne vjerujem.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    ma jednostavno mislim da vidim u njemu to zašto se interesiramo za njega, to je samo osjećaj...možda sam u pravu, možda ne, jbg
  • miro
    8.9k
    Vrzića bih uzeo prije Almene
  • vjeko1701
    24.7k
    Fascinantno, savršen anagram: Almena - Menala
  • Praskaton
    6k
    Vrzića bih uzeo prije Almenemiro

Apsolutno da.Trenutno jedini iz hnl-a koji mi izgleda obećavajuće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.