• tp1997
    2.7k
    Ja bih da dovedemo krilo koje do zadnjeg kola nije imalo manje golova i asistencija od Domingueza.
  • Ludovic IX
    11.7k
    istina.. baš sam usro motku.. ali znas na kojeg sam malog španjolca mislio, malog rodrigueza ili tak nešt iz barce
  • Paggini
    85.1k
    Prijelazni rok nije ni počeo, a ljudi već govore da ne mogu vjerovati da nismo doveli nikog na poziciji ____

:lol: :lol: :lol:
  • hardek
    10.1k
    Svaki prijelazni rok do dolaska Bobana mi je bio stresan. Let Zvone cook
  • Ludovic IX
    11.7k
    nevažna činjenica. bitan je dojam kakav je ostavio igrajući u toj ruini od momčadi.. a to niej tak loše.. ako svi kažu da ima nešto u njemu, onda valjda ima. kak bi reko pokjni dudek - "ja vjerujem ovom čovjeku"..

p.s. čovjek je boban ovdje , nije ivo
  • FazeN
    6.6k
    Ja bih da dovedemo krilo koje do zadnjeg kola nije imalo manje golova i asistencija od Dominguezatp1997

Dani je out bar do 7. mjeseca. Ponovljena ozljeda, kažu nova rehabilitacija
  • tp1997
    2.7k
    nevažna činjenica. bitan je dojam kakav je ostavio igrajući u toj ruini od momčadiLudovic IX

Na stranu sav gušt koji proizlazi iz sprdanja tovara, nije čovjek igrao za Vukovar ili Goricu nego ekipu koja je bila uvjerljivo druga u ligi. Imati 5 G/A do zadnjeg kola kao krilo u drugoplasiranoj momčadi lige je poražavajuće.

Na krilima smo najslabije pokriveni (kvalitetom, ne kvantitetom) i tu poziciju popunjavati igračima koji će ti biti u najboljem slučaju rotacija za HNL mi je nelogično.

A propos p.s.-a; naravno, ali nije da se i Boban nije kod nekih transfera zajebao. Uostalom sam si spomenuo Villara.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Treba reci da se i na tovarskom dijelu Snet foruma poceo spominjati transfer Almene u Dinamo. Ima par tjedana od tih glasina... znaci rekao bi da je ovo ipak nesto vise od novinarskog nagađanja.

Almena je Ok igrac. Kombinatoran je i ima dobru tehniku ali mu je end produkt za kurac. Vise bi rekao da je nekakav playmaker nego klasicno krilo. Barem mi tako djeluje prema onome sto sam gledao. Mozda bi Omake mogao baciti nekakav graf?
  • Dani Olmić
    2.2k

Čak sam i ja uspio zacepit gubicu hahaha
  • NB86
    17.5k
    Ima li kakvih vijesti oko livija, nama realno najvise gori pozicija golmana, to ako ne rjesimo mogla bi nas opet teska jesen cekat
  • rioda
    16.4k
    Od dolaska Bobana, i transferi su postali zanimljiviji za pratiti. Malo toga curi van, a ako procuri, to je većinom za transfere domaćih igrača. Vratilo se ono da se objavi transfer iz vedra neba, a to mi je puno draže nego ono kad se sve mjesec i pol dana razvlači po medijima, pa već svi mediji objave da je igrač potpisao, a tek onda ide objava kluba.
  • Orc123
    15.8k
    nije se odustalo.
  • Sajla
    20.4k
    Ima li kakvih vijesti oko livijaNB86

jedino ono što je Dabac rekao na TV, čekamo da u Feneru prođu izbori da bi znali s kim tamo uopće razgovarati jer sad nemamo s kim.
  • NB86
    17.5k

Nije se odustalo od ozljeđenog igraca ? Tesko za vjerovat
  • hardek
    10.1k
    Jel ima negdje onaj graf od Almene?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.