• Laugreano
    5.6k
    I Lisica i Bakrar su vidno bolja krila za naš sustav.tp1997

A kakav ti je bio Bakrar prije nego je dosao u dinamo? Meni ovo nije nikad mirniji prijelazni rok. Jer znam da ce Boban napravit ono sto je isplanirao. Iako kaze da je Almena taj, nemam razlog ne vjerovat dok se ne pokaze suprotno.
  • tp1997
    2.7k
    A kakav ti je bio Bakrar prije nego je dosao u dinamo?Laugreano

Iako sam osobno bio protiv Bakrara (apsolutno moja najnetočnija procjena od svih igrača koje smo doveli prošlo ljeto), čak je i Bakrar imao vidno jače reference nego ovaj, što statistički što na terenu.
  • don
    19.9k
    Almena je igrač ala Vidović. Može vrlo lako više pozicija prema naprid igrat.
  • VolimDinamoOo
    358
    Sto se Almene tice, volio bih ga vidjet u Dinamu samo iz razloga da cujem kmek s juga
  • Omake
    17.6k

Većina bitne statistike Almene u usporedbi s našim 8 i krilima.

Otključavanje 16m mu je bolje od svih naših igrača. Vjerujem da računaju na njega i na 8 jer nam je ove sezone trebao igrač koji može proći 1v1 u sredini terena protiv ekipa koje su se branile čovjek na čovjeka. Ofenzivni dueli, pretrpljeni prekršaji, i disciplina svena jako visoku nivou. Zajc je u tom segmentu baš bio loš. Almena mi djeluje kao igrač koji ti daje određene stvari u specifičnim situacijama. Vjerojatno su i naši veći optimisti po progresiji njegova šuta i centaršuta od mene osobno.

xOzWPl6.png
    AdXtHkj.png
    aslEf80.png
    7RmpDHh.png
    uiT01d6.png
    VG3UQDL.png
  • Paggini
    85.1k
    Jedino što iščitavam iz ovog šarenila je to koliko je Stojković bolesno dobar igrač
  • Derby
    920
    Jedino što iščitavam iz ovog šarenila je to koliko je Stojković bolesno dobar igračPaggini

I Bakrar drvo :lol:
  • GOAT
    7.7k
    Čitam ovo kao da razumijem ali sviđaju mi se Bob Marley boje
  • Masto
    1.5k
    Almena mi liči na menala, nadam se da je igrački bolji od menala
  • blue heart 72
    3.5k
    u kojem to točno pogledu vidiš sličnosti (osim po slovima u prezimenu) kod Menala i Almene?
  • rioda
    16.4k

Pa po licu, i meni su isti :lol:
  • Masto
    1.5k
    netko je objavio sliku almene u dinamovom dresu i menalo mi pao napamet
  • CastAway1986
    5.7k
    Ako su nam za europski iskorak pojacanja španjolci od kojih je jedan igrac sklon ozljedama (6 ozljeda u tri sezone /75 propustenih utakmica) iz četvrte spanjolske lige i lik koji u raspalom ajduku ne može prebaciti 3 G I 3A onda jao si ga nama ...
    Lisica je duplo korisniji i bolji igrac od obojice ali nije španjolski fantazista s driblingom pa odmah ne valja :rofl: Strašno je koliko je covjek podcjenjen.Almena ima nekog smisla u slucaju da ode Bakrar
  • blue heart 72
    3.5k
    hahaha, ja sam mislio da ih uspoređuješ kao igrače
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Ljudi zavaditi ćemo se bezveze , niko nije potpisao ,polako. Ni onaj Dani ,ni ovaj Almena
    A ako i dođe jedan od njih onda je tako Boban htio i mislio da tako treba biti. Laganini ,nije još ni počeo show
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.