• ElDorado
    11.1k
    Vjerojatno preskup
  • Blueshadow86
    5k
    Meni je Almena kao Radeljić koji mi nije za prvih 11, ali za rezervnu opciju lijevog stopera - top. Tako i Almena kao desno krilo.
  • CastAway1986
    5.7k
    ako se ne varam pisalo je negdje da Viborg trazi 2.5M
  • Sibirski plavac
    8.9k
    https://www.transfermarkt.com/gaizka-larrazabal/profil/spieler/439465

Ovom liku za mjesec dana ističe ugovor. 28 godina, igra desnog beka ali i može pokrit i desno krilo. 5 golova i 4 asista ove sezone u Portugalu. Inače potekao u školi Atheltic Bilbaa, odigrao i nešto tekmi za seniore. Možda zanimljiva opcija za desnog beka ako je ovo s Kuzmićem propalo.
  • Masto
    1.5k
    Po kuzmica ic ako se prođe u ligi prvaka
  • hardek
    10.1k
    Ja ne vidim šta će nam Kuzmić ako Valinčić ostaje. Kuzmić može igrati oba beka, ali na lijevoj smo popunjeni a desno nam više treba neki rotacijski bek nego igrač od 2 milje eura. Treba nam jedan Goda dešnjak
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Ceka se neko od insajdera sa provjerenim info, da znamo na cemu smo ovo ljeto. Novinarima ne vjerujem nista
  • vjeko1701
    24.7k
    Prodat Soldu za nekih 2 mil eura i dopeljat Prsira za dz.
    To bi bil top topova posel.
    Jurki

Ja zbilja ne vidim u Prširu niš posebno, Soldo mi je pretprošle sezone u Osijeku izgledao puno bolje od Pršira u Gorici koji je ujedno i 3 godine stariji. Usudio bi se reći da će Soldo za 3 sezone biti bolji igrač nego je Pršir danas.
  • zmujcinslbrod
    159
    Svašta se piše, svašta mi želimo ali mene kopka da mi i na 8icama nismo duboki, naime, Stojković je sigurno već sad naš superstar ali ga nemamo 3 tekme u europi a i mislim da bi moglo kod njega biti oscilacija, isto tako Zajc me nikada nije oduševio u europskim utakmicama. Znam da su obe teze vjerovatno jako nepopularna mišljenja, no hoću reći da se ne bi bunio protiv jedne 8ice jakog renomea.
  • Nogo
    10.9k
    Ne znam kakva je situacija sa Šunjićem? Znam da smo ga spominjali ali ga je neka ozljeda zeznula i visi mu Svjetsko.
    Treba nam takva zamjena za Mišketa našeg. Neki buldog koji puno trči i radi.
    Uvijek kažem, nedo Bog neke ozljede...
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Ponovit ću, meni se Jairo Riedewald čini kao dosta dobra opcija za pozicije šestice. Koliko vidim napušta Sheffield nakon isteka ugovora (kraj lipnja), a po komentarima navijača nije im drago što ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.