• Nolifer
    15k

Pa na to sam i mislio, kad sam napisao prošlost pod tim dijelom. Ali ovo što kaže kolega Kujtim drži vodu i da ne misliš da sam na nečijoj strani nisam ne...
  • modri-kibic
    1.5k
    također ga je strah na koji način bi bio prihvaćen od strane navijača.VaxMerstappen

Ovo je najgluplja izlika koja se provlači u vezi Modrićevog povratka u Dinamo. Kako bi reagirali navijači? Da se dogodi povratak Modrića u Dinamo (u što sam uvjeren 99,999999% da se neće dogoditi) u ljeto i jesen bi imali rasprodane stadione što Maksimir što gostujući stadioni. Vrijeđanje bi doživio od strane grobara iz ST-a i onih "riječana" koji redovito vrijeđaju i pljuju sve živo. Ostale utakmice na neutralnim tribinama bi bile ispunjene djecom koja bi došla vidjeti svog idola. Nešto kao zadnja utakmica i scene koje su nas oduševile s maksimirskog juga. Radnici u Dinamovim fan shopovima bi padali s nogu od tiskanja Modrić na dresove. Koliko sada vidimo djece na igralištima u Dinamovim dresovima, to bi se sve udvostručilo. A te 4 utakmice ne mora igrati ako mu je problem vrijeđanje.

Jedino kaj razumijem je da riskira težu ozljedu pred kraj karijere zbog stanja travnjaka u Hrvatskoj. Ovo ostalo su smiješne izlike. Jednostavno ne želi se vratiti i to je to. Dovoljno govori činjenica da bi se prije umirovio nego još jednu sezonu odigrao u Dinamu.
  • crophantom
    4.4k
    Modrić prije svega ne zaslužuje doći u ovu pozitivu koja trenutno vlada u Maksimiru.
    Kao jedan od najutjecajnijih glasova među igračima u svjetskom nogometu, mogao je pomoći bilo kakvom gestom, bar simbolički, a ako je išta napravio samo je odmogao. Dinama se nije 2 puta sjetio od kad je otišao, svaki put kad ga pitaju o Dinamu imam osjecaj da se srami sto je ikad opce igrao ovdje, njegovo obećanje sa one zadnje tekme je prvenstveno prekršio svojim ponašanjem, a ne time što se nije vratio.
    Još jednom svaka čast za karijeru, sigurno top 3 veznjaka ikad, mozda i najbolji kojeg sam ja gledao, svaka cast za repku, 6 liga prvaka, al on je prvenstveno legenda repke I Reala, nas se srami čitavu karijeru.
    I zato ne treba dolaziti ni sad kad je u Milanu jadničak ostao bez LP, gornji katovi u Madridu čekaju.

Ajmo rasti kako treba, a ne neki jednosezonski boom koji bi donio njegov povratak.
  • Crni86
    21.8k
    imao je on xy prilika nekako se iskupiti svom dinamu za te grijehe pa su ga vjerojatno za mnoge stvari morali navlacit za rukav ko da su stranci, Zvoni se nije ni javljao i sl.

Da je pricao kao Olmo o Dinamu, da se pojavio koji put mislim da bi mu 90% ljudi oprostilo to i zaboravilo jer bi pokazao koliko postuje klub i navijace. Covjek je jos dobio teren sa svojim imenom kod nas… bio je onaj retro dres s njegovim prezimenom… kolikoo intervjua je davao pa koliko se gurao dinamo u pricu? Ne treba puno, dovoljne su i neke sitnice kojih nema.

Ako se to nije dogodilo unazad nekoliko godina kada je stvarno imao prilika, ne treba ni sad. Jbga, mozda je hladna istina da njega boli ona stvar za dinamo i to je to. Fair enough i ajmo dalje svatko svojim putem.
  • Mlađi referent
    15.5k
    Vrijeđanje bi doživio od strane grobara iz ST-a i onih "riječana" koji redovito vrijeđaju i pljuju sve živo.modri-kibic

I mene i mog društva. Samo da uđe u zapisnik.
  • Jurki
    25.2k
    Da je pricao kao Olmo o DinamuCrni86

U ovome i je najveci problem.
    I to je jedini razlog zakaj ga nebi htel vidjeti opet u Dinamovom dresu.
    Za razliku od Olma koji je Španjolac i koji se ponosi svojim razdobljem provedenim u Dinamu.. Lukicu boli kiki za Dinamo..

Hvala Bogu kaj se uskoro Maksimir rusi, kaj bu i taj teren s njegovim imenom otisel u ropotarnicu povijesti.

Jebes epizodiste.
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Svakih pola godine se pokreće priča o vraćanju Modrića u Dinamo i uvijek se pišu iste stvari, vrte isti argumenti, a činjenica je da Modrića živo zaboli za Dinamo, a ljudi jednostavno ne mogu prihvatiti to.

Imao je dovoljno šansi pokazati bilo kojom izjavom, bilo kojom gestom, porukom, objavom da voli Dinamo, razmišlja o Dinamu, daje naslutiti da bi se jednog dana vratio u Dinamo. Nikad to nije pokazao. Niti jednom. Niti gestom, niti izjavom, niti porukom, niti objavom.

Ako upišete u Google "Modric Dinamo" i pretragu vremenski prilagodite na period od 2008. do 2024. nećete naići niti na jedan članak ili spomen Dinama od strane Modrića.

Ako pak uzmete od početka 2024. do kraja 2024. godine kad smo platili onaj oglas u Marci, čovjek se oglasio dvaput. Jednom kad su ga na pressici reprezentacije pitali tko mu je bliži, Hajduk ili Dinamo, pa se niti tu nije usudio izgovoriti riječ "Dinamo" nego je izjavio "znate tko mi je bliži". Drugi put kad je izjavio da "nema smisla da se sa 38 godina vraća u Dinamo".

Zaista netko misli da će se baš sad Modrić vratiti u Dinamo, pa čak i zbog Bobana?
  • Keyser Soze
    19.4k
    Prije bi rekao da će se Kovačić vratiti.

Obožavam taj klub, otvorio mi je vrata velike scene, volim Hrvatsku, volim Zagreb, dakle, sve su opcije u mojim razmišljanjima otvorene. Rani odlazak iz Maksimira ostavio je u meni određenu neispunjenost. Teško je reći što će biti u budućnosti, ali ako se poklope stvari jednog dana, i zajedničke želje, iskreno bih volio opet igrati za Dinamo. Meni je život s Modrima bio izvanredan i volio bih uzvratiti koliko mogu, klubu i navijačima.
  • Droljo
    28.2k
    Zaista netko misli da će se baš sad Modrić vratiti u Dinamo, pa čak i zbog Bobana?Mathiasovi Chageri

Uopće nije bitno.

A šta da se stvarno desi? Kao grom iz vedra neba? Bez najave, kako to boban zna odradit.
    Tu dolazimo do problema. Ja bi bio za samo zbog benefita koje on nosi sa sobom. Sa druge strane opet bi se neki tabori formirali a to nam najmanje treba sad kad smo na pravom putu.
    Nemreš tu bit pametan...
  • crophantom
    4.4k
    "znate tko mi je bliži"Mathiasovi Chageri

Samo zbog ovog ga nebi nikad zvao, kolika pizda moras biti. Mozda se nije sitija imena

I mene i mog društva. Samo da uđe u zapisnik.Mlađi referent

Nebi ga vrijeđao, ali bogami bi s gađenjem gledao kak ulazi u igru i sigurno mu nebi zapljeskao, probao bi izignorirati taj događaj.
  • mlinchica
    6.3k
    Da je pricao kao Olmo o Dinamu
    — Crni86

U ovome i je najveci problem.
    Jurki

Tebi je to najveći problem u vezi njega?
    Kužim klince koji su s njim zaluđeni preko repke ali zar i ti, Jurki :lol:
    Zezam te malo, misli kaj hoćeš ali da je to najveći problem…
    A onaj debakl s oglasom mi je duboko potisnut u dio mozga koji će prvi počet atrofirat s godinama..
  • Jurki
    25.2k
    Tebi je to najveći problem u vezi njega?mlinchica
    Naravno da ne.

Najveci problem je u tome kaj je lagal u korist nasmrkanog, potpisal antidatirane ugovore.
    Tj napravio kazneno djelo u kojem je Dinamo ostecen. Laganje na sudu itd.
    Ali to namjerno nisam napisal, jer bi se opet nasli neki koji bi to opravdali s mentalnom gimnastikom. Kaj je vec vise puta napravljeno.
    Ali, ali, ali on je najbolji nogometas bla bla bla. I kak ja osobno ne šmekam Modrica.
    Ljudi ce naci milijardu nacina na koji to sve opravdati.
    Zato i nisam namjerno naveo taj dio s ugovorima.
  • NKDZ86
    8.4k
    proljev dobim čim pročitam povratak modrića u dinamo
  • Paggini
    85.2k
    Bobane, sjedni u auto i idi u Manchester po našeg sina Matea!!!!!! Mogu i ja vozit ako treba!!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.