• CastAway1986
    5.4k
    meni su Puljic i Prevljak tu negdje ali razumjemo se , ako se dovodi netko vjerojatno bi bio zadovoljan da bude druga ili treca opcija i tu i tamo odmori Belju ali opet i da ima kvalitete da isporuči neke brojke..
  • DerHerrKool
    338
    A jel nebi bilo bolje umjesto prodaje ponudit Zagorcu da ostane kao mentor u Dinamo II? Takvo iskustvo i poznavanje kluba iznutra nemreš kupit, a treba nam.
  • njurci10
    477
    španjolski Nemalo,
    Neka njega u Hajduku
  • Omake
    15.8k
    Možda mali hot take ili ludost, ali imam dojam da bi Durdov bio bolji centralno, da bi mogao biti nešto između Zajca i Fruka. Vjerojatno nam je totalno nerealan iz raznih razloga, ali ako se navode igrači iz HNLa koji su zanimljivi, meni su on i Vrzić od mladih HNL igrača zasad najintrigantniji.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    mislim da u hnl-u za dinamo pojacanja jedino fruk i mladici tipa kumar.bazooka93
    Upravo to, iako bi Kumar vise bio trenutno odlicna zamjena ili potencijal za iducu sezonu gdje bi dobili dobrog igraca i iduci novi veci transfer. Od pojacanja u HNL jedino Fruk moze biti pojacanje.

Sto se tice Kumara i recimo Matkovica, Matkovica isto svrstavam u taj kos potencijala ali po meni nije, Kumar za razliku od njega navuce stucne i prati igru i fokusiran je, dok se ovaj nada transferu u Dinamo cisto da se spasi.
  • bazooka93
    140
    durdov ne igra u hajduku a da bi igrao u Dinamu dajte molim vas.
    Decko kojeg su bolesne glave usporedile s Yamalom nakon 2-3 gola se ugasio od hajpanja.
    Nije HNL jedino trziste recimo gruzijsko trziste je meni full zanimljivo i moze se sigurno naci novi Kvaratskhelia samo treba dobar skauting
  • Ivdzo11
    9.2k
    Ja sam napisao prije par dana da bi trebao napadac po mome izvoru.. rekao mi je 99% u pon dolazi... Sad govori da je propalo, a u pitanju je bio Nardin Mulahusejinovic... Kao kratkotrajna upotreba u slucaju neke ozlijede Belje i koje mrvice minuta kad Beljo odmara... Zasad izgleda nista od toga... Koliko cujem Noah trazi milijun eura za njega
  • bazooka93
    140
    uzorak broja tekmi? meni osobno je decko nista posebno i najbolje bi nam iz hajduka pasao pusktas kao 8ica koja se ubacuje u 16m i ok su mi hodak/hrgovic
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Trazili su 5 milja od Bruggea za njega dok je hajp jos bio jak. Nas bi trazili vjerojatno da im pokrpamo proracunski krater.
    Ne treba im davat ideje kako da ga koriste :grin:
  • Zagi
    15.4k
    Dominguez,Vinlof,Dani ... u tom pravcu treba traziti.

Osiromasen je HNL trenutno. Kumar definitivno ima potencijala ali rano je još i tam su nam Dominguez i Galešić.
    Matković mozda. Ima tu silinu,a ima i nedostataka. Nek Zvone odluči.
    Subotić? Ne znam ,teško. Imamo Radoša.
    Vrzić ima neke trenutke ali imamo Varelu i Horvata.
  • ElDorado
    10.1k
    bolje da nije. Počeli se dovoditi i pričati o nekim stvarno nejasnim standardima za nas.
  • Dinamovapriča
    701
    Nadam se da klub ima neku drugu opciju, ako već Nardin neće doći.
  • ElDorado
    10.1k
    imamo i Zulfića koji je meni odličan ono što sam gledao. Ne pratim baš juniore ali lik je brz i odličan dribler.
  • Zagi
    15.4k
    Ma da ali je desno krilo. Vise sam nase stavio uz bok nekim HNL talentima.
    Meni se isto svidio Zulfić,sportski bezobrazan je. To je dobro za krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.