• Hrc-Vg
    1.1k
    to sam i ja napisao prije nekog vremena. Vidio sam potencijal u njemu i dok igra u Osijeku…Daleko najbliži onome što Mišić može od hrvata.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    baš šteta za Zulfića, oduševio me na Ramljaku.
  • rokikaciga
    11.5k
    vidim kako i gdje to moze steći mladi igrač.Zagi

Dinamo B, kup utakmice i rasterecenje Misica kad guzimo protivnike 3:0 kao proslu utakmicu
  • deda
    43.9k
    Zulfić je u padu, nažalost nakon odličnog Ramljaka, najlošiji je od svih naših mladih krila.FazeN

Mali je zasjao tad i izgledao izvanredno. Sve nakon toga je vrlo. vrlo slabo. Mislim da se na njega čak ni za drugu momčad neće računati.
  • Zagi
    15.4k
    Da, to je start ali dogurati Pavića od juniora do razine solidne zamjene za Mišića je , za mene , još par sezona duzi period.
  • ElDorado
    10.1k
    Zanimljivo je Bjelica pricao o Misicu u Speziji. S 21-22 godine uopce se nije vidio njegov potencijal. Hoces neces proigrao je u Rijeci.
    Inače u Hrvata tesko je naci potencijalnu šesticu jer imas ili balvane ili umjetnike. Za Misica vec godinama nemamo zamjene
  • IvanS
    515
    Dakle, savjet je da oko pola noći dođemo na temu i pregledamo gotovu situaciju?
    Ili za nestrpljive, F5 tipka... :)
  • rokikaciga
    11.5k
    a jebiga, zao mi je da ga se nije poguralo malo ove godine, istrpilo mozda jer smatram da ce napredovat na veliku razinu. Ali kak i ti velis, to je jos cca 2 sezone kaljenja.
  • Zagi
    15.4k
    Ma Pavić je je primjer tog potencijalnog juniora i mislim da bi već bio tu negdje da nije bilo ozljede.

Al ako uzmemo Radoša. Ok ima nešto ali do seniora je još dug put.
    Ajd iduća sezeona dvojna u d2 i par tekmi za seniore. 19 godina

Sezona iza te (20 godina) mora prvu ligu i mora biti standardan. Kod nas nemre, jer klupske ambicije.
    Tu bih ga stavio u neki Široki ili Bravo.

Sezona iza te (21 godina) u Slaven. Morao bi biti tamo nositelj.

Tek sezonu iza te (22) bi mi igrao, a još bi se puno trebalo raditi na njemu.

Idući set juniora bi pomaknuo tu granicu za jednu godinu jer bi imali tu sezonu u d2 spremnu sa 17.
    Dakle prije 21. godine, ništa.
  • Dzoni
    4k
    Na ovaj način nećemo više nikog nikad razviti
  • Zagi
    15.4k
    Put vrijedi za Radoša i Pavića, ne za Gvardiola.
  • Dzoni
    4k
    Do tad će ti ili propasti ili otići svi, i Gvardioli i Radoši.
    Nema šanse da će netko sjedit na klupi ili vucarati se po posudbama do 21.godine da bi igrali razno razni rotacijski igrači, karijere su svima njima važnije od ičeg
  • Zagi
    15.4k
    A dinamo neće biti treći u HNLu da bi razvijao Radoša.
    Većina njih neće imati bolju karijeru od Topića, a sličan put je prošao npr Janković. Nebih baš rekao da je toj dvojici loše.
    Loše je npr Šaraniću koji je preskakao neke od ovih stepenica pa je sada natrag u drugom HNL rangu.

To kaj svi misle da su Yamal , njihov problem.
  • Dzoni
    4k
    A dinamo neće biti treći u HNLu da bi razvijao Radoša.Zagi

Nije bio ni prije, neće biti ni sad. Osim ako nastavimo dovoditi ili razmišljati o Pozama, Bartolecima, Tabinasima, Almenama i Radeljićima.
    Drugo je 5-6 Radoša imati u ekipi, to je također previše i ne bih to volio gledati ako nije baš gusta situacija
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Ovisi Je li nama cilj samo pričekati novog Gvardiola pa ga izbrusiti ili je cilj da i ove igrače koji nisu potencijal za europske klubove integriramo da postanu nama barem rotacija za HNL. Jer ako je ovo prvo, onda nam ni ne treba omladinski pogon. A ako je ovo drugo, treba to radit pametnije jer ovo kako Dzoni kaže većina ti ne će čekat 22i rođendan da ti njih ubaciš. Među ostalim, nama kao klubu da bi postigli vecu prodaju moraju bit mlađi igrači, kada on slavi 23i ili 24i rođendan to je piši propalo (u kontekstu velike prodaje)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.