• CastAway1986
    5.4k
    meni su Puljic i Prevljak tu negdje ali razumjemo se , ako se dovodi netko vjerojatno bi bio zadovoljan da bude druga ili treca opcija i tu i tamo odmori Belju ali opet i da ima kvalitete da isporuči neke brojke..
  • DerHerrKool
    333
    A jel nebi bilo bolje umjesto prodaje ponudit Zagorcu da ostane kao mentor u Dinamo II? Takvo iskustvo i poznavanje kluba iznutra nemreš kupit, a treba nam.
  • njurci10
    477
    španjolski Nemalo,
    Neka njega u Hajduku
  • Omake
    15.8k
    Možda mali hot take ili ludost, ali imam dojam da bi Durdov bio bolji centralno, da bi mogao biti nešto između Zajca i Fruka. Vjerojatno nam je totalno nerealan iz raznih razloga, ali ako se navode igrači iz HNLa koji su zanimljivi, meni su on i Vrzić od mladih HNL igrača zasad najintrigantniji.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    mislim da u hnl-u za dinamo pojacanja jedino fruk i mladici tipa kumar.bazooka93
    Upravo to, iako bi Kumar vise bio trenutno odlicna zamjena ili potencijal za iducu sezonu gdje bi dobili dobrog igraca i iduci novi veci transfer. Od pojacanja u HNL jedino Fruk moze biti pojacanje.

Sto se tice Kumara i recimo Matkovica, Matkovica isto svrstavam u taj kos potencijala ali po meni nije, Kumar za razliku od njega navuce stucne i prati igru i fokusiran je, dok se ovaj nada transferu u Dinamo cisto da se spasi.
  • bazooka93
    138
    durdov ne igra u hajduku a da bi igrao u Dinamu dajte molim vas.
    Decko kojeg su bolesne glave usporedile s Yamalom nakon 2-3 gola se ugasio od hajpanja.
    Nije HNL jedino trziste recimo gruzijsko trziste je meni full zanimljivo i moze se sigurno naci novi Kvaratskhelia samo treba dobar skauting
  • Ivdzo11
    9.2k
    Ja sam napisao prije par dana da bi trebao napadac po mome izvoru.. rekao mi je 99% u pon dolazi... Sad govori da je propalo, a u pitanju je bio Nardin Mulahusejinovic... Kao kratkotrajna upotreba u slucaju neke ozlijede Belje i koje mrvice minuta kad Beljo odmara... Zasad izgleda nista od toga... Koliko cujem Noah trazi milijun eura za njega
  • bazooka93
    138
    uzorak broja tekmi? meni osobno je decko nista posebno i najbolje bi nam iz hajduka pasao pusktas kao 8ica koja se ubacuje u 16m i ok su mi hodak/hrgovic
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Trazili su 5 milja od Bruggea za njega dok je hajp jos bio jak. Nas bi trazili vjerojatno da im pokrpamo proracunski krater.
    Ne treba im davat ideje kako da ga koriste :grin:
  • Zagi
    15.4k
    Dominguez,Vinlof,Dani ... u tom pravcu treba traziti.

Osiromasen je HNL trenutno. Kumar definitivno ima potencijala ali rano je još i tam su nam Dominguez i Galešić.
    Matković mozda. Ima tu silinu,a ima i nedostataka. Nek Zvone odluči.
    Subotić? Ne znam ,teško. Imamo Radoša.
    Vrzić ima neke trenutke ali imamo Varelu i Horvata.
  • ElDorado
    10.1k
    bolje da nije. Počeli se dovoditi i pričati o nekim stvarno nejasnim standardima za nas.
  • Dinamovapriča
    700
    Nadam se da klub ima neku drugu opciju, ako već Nardin neće doći.
  • ElDorado
    10.1k
    imamo i Zulfića koji je meni odličan što sam gledao. Ne pratim baš juniore ali lik je brz i odličan dribler.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.