• E46
    2k
    po meni napad odnosno desno krilo ne prati ostatak momcadi kvalitetom, mozda se varam mozda lisica pokaze sad da je on taj do kraja prvenstva, al obrana i golman su nam na nivou liga 5, veza nam je top a ta krila nam malo stekaju kvalitetom naspram ostatka momčadi, volio bih ako je moguće neko zvucno krilo da dođe ali i ako se ne desi nije se desilo, samo kazem da bi volio tu se ojacati nekom klasom (bilo bi dobro i za europu jer smatram da mozemo daleko tamo).
  • deda
    43.9k
    Za Europu je prijava gotova.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Slažem se, kao netko tko je prvi koji će zazivat mladog hrvatskog igrača. Već je dovoljan uzorak koji imamo i ne vidim da će napravit neki meteorski rast od 300% da bi bio za nas

onda stojković nije za Vatrogasac Husain igrač.Droljo

Nije jedna tekma, ima ih on već dosta u HNLu. A kaj se tiče Stojkovića on je sad kod nas i treba do odlaska dobit od njega najviše što se može. Iako to je tu negdje razina talenta, Stojković izgleda nešto bolji jer je ipak u boljem okruženju, sve skupa nedovoljno koliko se ocekivalo i koliko se uložilo
  • Sajla
    18k
    na Matkovića gledam kao na Hoxhu. ne zbog pozicije (jer ne mislim da trebaju igrati na istom mjestu), nego zato što nisam bio za njegov dolazak i još uvijek se nadam da možemo bolje na lijevom krilu. ali čovjek je napredovao i isporučio više nego sam ikad mislio da je od njega moguće. netko tko zna o nogometu puno više od mene je odlučio da Arber postane igrač dinama i ja sam sad njegov fan i bit ću to dok god nosi naš dres i daje sve od sebe.
    u klubu danas imamo ljude za koje mislim da znaju još puno puno više nego oni koji su doveli Hoxhu. ako oni vide da mali Matković može biti taj, neka dođe. ako ništa drugo - mlađi je, pa ako cijena bude prihvatljiva, mislim da možemo samo dobiti. Matković za 4 dana puni 20 godina, Arber je stigao s 25. to je transfer koji može imati puno smisla.
  • vjeko1701
    22.6k
    Moja pretpostavka je da ga se želi radi toga kaj bi on trebao u Dinamu postati a ne kaj je trenutno.
  • Jurki
    23.3k
    Stojkovic ako je krenuo raditi sa Zajcom kaj se nadam da je.. moze postati puno bolji igrac.
    Al u globalu platili smo ga previse. I to ne mijenja cinjenicu da Loksa krivo radi s igracima. Uzorak je vec preveliki i vidi se da proizvode brojke, a ne nogometase.
    Matkovicev transfer bi prozvakal ak bi bio do milje eura max i to samo zbog godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.