• crophantom
    3.2k
    kaj nije da sutra završava prijelazni rok? Valjda zato
  • E46
    2k
    Zna li netko kad je i što zadnje rekao nss trener o pojacanjima
  • Jay
    3k
    Znači još jedan neproduktivan dan na poslu koji ću provesti u refreshanju Zone. Prodano.
  • Masto
    1.2k
    da je to posao sportskog direktora i ako se ne varam predsjednika
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Obzirom da je Kulušić podbacio, uzet Matkovića na ljeto za drugu ekipu
  • E46
    2k
    jel nije nesto izjavio da se radi na dolascima ili nesto u tom stilu
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Ali da se radi na pojačanjima koliko je njemu vjerovati. Šta je do sad lupao bolje da nije :rofl: tako da ne treba sve uzimati zdravo za gotovo sto se tiče dobrog čovjeka Kove. Mi i ovakvi ako ne budemo 10 bodova najmanje ispred ovih sakupljača fritula bit ću razočaran . A mislim da će i Rijeka biti na kraju ispred njih
  • Masto
    1.2k
    meni nije zvučalo ni da ce bit ni da neće
    Reko je da je to pitanje za sportski sektor a ne njega
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    A bas ne vidim nikakvu potrebu za nekim pojacanjem, samo bacanje para trenutno. Jedino ako iskoci nesto sto se ne smi propustit.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    pa na to svi aludiramo , da ne bude ozljeda ova momčad ide na plus 10 minimum
  • Jurki
    23.3k
    Matkovića na ljeto za drugu ekipuTvrdica McTvrdi

Izgleda da Matkovic samo potvrđuje kaj mislim, a to da nije materijal za Dinamo.
  • Ivanmtk
    1.7k
    a ono, nije fer suditi dečka u ovom odronu od ekipe i sa ovim odronom od trenera koji ga stavi na lijevo krilo. Da ne spominjem da je još barem trojici promijenio poziciju. Ne kažem da je igrač za Dinamo trenutno, jer u ovoj ligi imaš možda trojicu koji to jesu, ali mislim da njegov potencijal nije zanemariv. Uzmi u obzir tešku ozljedu i očekivanja koja su sad na njemu sa samo 19 godina. Naravno sve preko 1-1,5 mil za njega trenutno je teška pljačka
  • Droljo
    25.3k
    Jbte svi napali maloga Matkovića bzvz. Ako se gleda po jednoj tekmi i dvije reakcije onda stojković nije za Vatrogasac Husain igrač.
  • Netkos
    93
    Ne radi se samo o jednoj tekmi. I prošlu je bio užasan, čak lošiji nego danas. Nije još ništa pokazao od kad se vratio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.