• keppi
    546
    Očito negdje zapinje i s njim i RPG....možda se ustvari oko njih bave, a ne oko dolazaka.
    Bilo bi dobro da se to nekako zgotovi kada se već na njih ne računa.
    Nevistić, RPG, Perić i Zagorac...vjerojatno malo koristi od njih, a za polusezonu ukupno oko 1 milijun za plaće koje jednostavno moraš dati.
  • Krizy
    68.1k
    Sanjao sam da su otišli Nevistić i Mikić, a došao jedan igrač.
  • Krizy
    68.1k

Alen Ožbolt kao treća špica
  • Crni72
    213
    Vjerovatno će me većina popljuvat ali ja bih razmislio o dovođenuu Omerovića. Je da je skroz divlji i donosi masu kretenskih odluka u napadu ali dalo bi ga se izbrusit. Lil ima cuk i solidnu tehniku- potencijalno krilo ala Xoxha...
  • Paggini
    76k
    Omerović je rijetko neinteligentan igrač, čija sebičnost graniči s patologijom. E sad, ako trebamo brusiti nekog, to bi trebao biti klinac do 20 godina, ala Kulušić, Matković i slični, ne znam koliko se Omerovića sa 23 može brusiti. Gjocxha je teška iznimka jer je sam sebe bolesnom radnom etikom izbrusio u ovo što je sada, što sumnjam da Omerović ima.
  • nemapredaje
    6.8k

Ja sam sanjao da smo doveli Krovinovića :rofl: :rofl: :rofl:

Edit: nekako se bojim da je ovo razina kupnje u Tommyu
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    282
    na tvom mjestu bi me bilo strah ponovno zaspat...
  • keppi
    546
    Da si bar Pukštasa sanjao još nekako bi se dalo shvatiti, ali baš Krovinovića....
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Trenutni roster nam je svakako dovoljan do ljeta. Idealno je što sad ima dovoljno minuta i za neke igrače koji su u prvoj polusezoni bili na samim marginama poput Topića i Solde, a možda i Cordobe pošto je sad ponovno redovit na klupi. Oni će imati više prostora da pokažu jesu li za Dinamo, jesu li dobre opcije ili ih na ljeto treba proslijediti dalje i dovesti neke nove igrače za njihove uloge.
  • rokikaciga
    11.4k
    Kaj nije Omerovic poceo igrat organizirani nogomet sa 16 godina tek? Decko je brutalno napredovao u tom periodu ali definitivno ga ne zelim u Dinamo. "Omerovica i Almena" imas na bacanje.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Omerović… divlji igrač.
  • bazooka93
    136
    mislim da u hnl-u za dinamo pojacanja jedino fruk i mladici tipa kumar. Od navedenih krila niko nije bolji od hodze i lisice a nije ni neki potencijal. Jedino Almenina predonst je sto ima kombinatoriku finu jbga spanjolac je ali je to cudna glava i ambicija koja ide s 20 godina u arabiju.
    Vjerujem daj Matkovic ima atletske fizikalije na europskoj top razini pa da su zapeli s njim. Sad ima dobru minutazu a realizacija nikakva ali to je moguce i do cijelog sivila Osijeka u koji se i on utopio.
  • CastAway1986
    5.4k
    Ako se gleda jos neki napadač za rotaciju mislim da se gleda netko iskusniji i tko bi nam poslužio eventualno sezonu , sezonu i pol ,netko kao Puljić iz Vukovara ..Kao nekoć Budimir koji je odradio svoju rolu dosta kvalitetno..
  • Dadox
    1.3k
    Onda bi Prevljaka uzeo prvog da bude Budimir,ali mislim da je to preskupo.Budimira je onomad Bjelica uzeo kao slobodnog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.