• Makedonion
    150
    Panathanaikos je klub koji je ispao iz nogometne scene prije 20 godina. Nesto tipa grcki hajduk. Ako PAO postane konkurentan s njim u prvih 11, mali ce se prodati za milijune. Tamo su mu sanse vece. Dinamo na toj poziciji ima Stojkovica i Vidovica, a kad se vrati Bennacer, opet se vracamo igri sa tri osmice. Zajc nije za klupu, Bennaceru je mozda ispod casti da sjedi u Dinamu na klupi, a Misic je kapetan. Na desnom krilu imas Bakrara, Topica, Lisicu i ganjas Rodrigueza. Dosao bi Jagusic u Dinamo i igrao lijevo krilo.

A Slavenu svaka cast na prodaji, nadam se da ce vise nasih klubova poceti prodavati u milijunskim iznosima. Skroz podrzavam odluku da se nisu sagnuli Bobanu, nego su mislili na sebe. Samo se nadam da ce pametno uloziti te novce i pojacati Dinamu konkurenciju. To je jedini nacin da postanemo jaci.

Bravo Slaven, bravo Jagusic. Jedan od rijetkih na kojima se Dinamo za**bo. Da bar svaki koji tako ode iz kluba uspije.
  • Šteco
    1.4k
    Panathanaikos je klub koji je ispao iz nogometne scene prije 20 godina. Nesto tipa grcki hajduk. Ako PAO postane konkurentan s njim u prvih 11, mali ce se prodati za milijune. Tamo su mu sanse vece. Dinamo na toj poziciji ima Stojkovica i Vidovica, a kad se vrati Bennacer, opet se vracamo igri sa tri osmice.Makedonion

Kaj sam ja sve pročitao u ovom postu, ne znam ni sam kako ću sad zaspat.
  • Makedonion
    150
    Nadam se da ste uspeli sklopiti okice s obzirom koliko sam Vam ih otvorio!
  • prefontaine
    6.6k
    Jesam jedini koji nije pogledao ni minutu objava tog Balkan idiota?Krizy

Nisi :wink:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Tih par miljuna kaj je Panathinaikos platil za talenta poput Jagusica je denes sitnis. Pogledajte si male kakve cifre se vrtiju. Te bu jos same gorse. I na te se pripremite.Facke

Točno. Svatko tko malo skrola po TM vidi da su to danas cifre kojima se plaćaju žnj igrači. Po meni zato ne treba zašto nešto nismo ili ne možemo platit, nego kako to da ne možemo za više prodavat.

Moj dojam je da skoro svaka naša prodaja zadnjih godina je izgledala na način kao kad na Fifa career modeu samo stisces Accept offer bez gledanja od koga je i koliko
  • FredyJones
    40
    Od svih tih podcastera BD je sigurno najgori. Lik ne ide na stadion nego prenosi utakmicu na YT kanalu.
    Steta za Jagu, al dobro da se Dinamo odlucno hrva sa agentima/mafijom. Navodno je i Bremen slicno nudio no ipak je presudila Grcka,zemlja poznata po pravdi,placanju i organiziranosti... B ekipa,stadion ,Kamp i pojacanja kao Vale,MPV,Domi itd to jedini ispravan put za klub.
    U jednom podcastu sam cuo da Arnautovic ima 3.5M netto u smrdiji placu, takvim putem sigurno ne smijemo kao klub ic.

Nadam se uskoro plus 10 na tablici da vidimo neke nase juniore u prvoj, sa Livijem sad i ovim kadrom bez problema uzimamo naslov i imamo sanse proc Genk. Necu bit razocaran ako nitko vise ne dodje.
  • hanibal
    77
    sažetak 50 stranica ove teme
  • Droljo
    25.1k
    Lik ne ide na stadion nego prenosi utakmicu na YT kanalu.FredyJones

Čekaj, netko gleda tog debila kak on gleda tekmu? Pa to je predasistencija
  • rokikaciga
    10.9k
    To je meni osobno na razini prisilne kupovine u Tommyju.
  • DiddyGuela
    5.4k
    Nisu samo nasi novinari smece, procitajte ovo.

"Nakon utakmice, liječnički su pregledi utvrdili kako je riječ o jakom istegnuću mišića zadnje lože i zbog toga bi ga mogla čekati i dulja pauza, što je, prema Football Italia, ozbiljan problem za Milan.
    Ističu da je ozljeda došla u najgorem mogućem trenutku. Bennacer je do toga upisao 12 nastupa, pritom ubilježivši gol protiv Slaven Belupa i još dvije asistencije. Upravo zbog dobrih brojki, ozljeda bi mogla imati financijske posljedice. Naime, Dinamo ima pravo prvootkupa za oko 10 milijuna eura. Doduše, tamošnji mediji navode kako je Dinamo bio spreman aktivirati klauzulu od 10 milijuna eura."

Znaci Football Italia tvrdi kako je Dinamo planirao aktivirati klauzulu i otkupiti Bennacera za ni manje ni vise nego 10M€. Kako da ne. :lol:
  • User123
    46
    S obzirom da Rijeka ne dobiva ono sto je zamislila za Fruka, sto kazete na potencijalni transfer za ljeto od cca 3-4mln + Pavica koji je vec tamo+ Vidovic uz 20% buduceg transfera. Fruk je najbolji igrac lige i iako je Jaga dobar igrac Fruk je trenutno klasu jaci i bio bi nam sigurno pojacanje. Smatram ovo fair dealom na koji bi Misko u nedostatku ponuda mogao prihvatiti Misljenja?
  • FelceAzzurro
    1.4k

Ne. Fruk je precijenjen igrač. Da on toliko vrijedi koliko pojedini misle, davno bi on bio vani negdje.
  • Mikina lijeva kopačka
    550
    Mislim da je user123 Miško:grin:

Pa da isprobava teren.

Evo damo i Nevu još uz to
  • CastAway1986
    5.3k
    Decki a niko ne spominje naseg trenera u cijeloj situaciji.
    Znaci treniro je malog pa da nije mogo odigrat ulogu ili je mozda malog to i odbijalo jer ne sjecam se bas da ga hvale bivsi igraci.
    Da imamo neko ime ili da je ta kvaliteta trenera valjda bi to mlade igrace jos privuklo.
    Guzy91

Izvini ali ovo treba u "shit of the day " , sad je Kova kriv i za propale transfere :rofl: Bolesno je koliko spamate svaku temu pljujuci po treneru..
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Opet po jadnom Kovi, ovo nema kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.