• Mali Zeus
    20.2k
    ne kužiš ti to, spašavamo obraz!
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    I tako je mali Jagušić ,zvijezda prelaznog roka 2026 od strane medija, konačno počeo padati u zaborav. Sljedeći članak posudba iz paoa u omoniu iz Nikozije, izgleda je i njega Dalić navukao ko Livija :rofl:
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    tako je,jer ispast će bruka ako ne ne budemo htjeli ,nego ne uspijemo dovesti ni jednog od njih dvojice. Najozbiljnije,ne treba nam baš niko ,ali bi volio zbog svih ovih šupaka da Boban opet dovede nekog Bennacera :pray:
  • jp23
    3.7k
    Baš zločesti članak..emilperska

Očekivati išta drugo od Alena Lesičkog i sličnih njemu taloga društva bi bilo u najmanju ruku bezumno, pomahnitalo i ludo.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ma lessi je retard. Jedan on onih koji najvise zele da Dinamo propadne.
  • Slepicka
    441
    sretno Jagusicu, a mi idemo dalje. Nikoga ne treba moliti da igra za Dinamo. Bio je ovakav hype i oko Soticeka pa vidimo sada nakon godinu i pol, situaciju mu nije dobra, sve manje igra i neki spominju da se poceo sam nuditi da bi dosao sada, tak da, nitko ne zna sto ce biti. Svi koji preskoce stepenicu, citaj Dinamo, rijetko uspiju. Imamo mi dobrih mladića kojima treba dati šansu,, a i ovo proljece je sansa Stojkovicu da se trgne i potvrdi svoj puni potencijal
  • mrgud
    703
    Kada vidim vezni red Grka ja ne vidim gdje on tu može upasti u prvih 11.Grci imaju preko 20 stranaca.Super si je klub odabrao za razvoj.Bolje da je išao u Bragu
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Zašto još uvijek ima ljudi koji su šokirani, iznenađeni ili nanervirani kad Lesicki pise svoja standardna sranja? Izbjegavat ga u sirokom luku i odma je ljepsi zivot. Nije vrijedan niti spomena tu na forumu :shade:
  • GOAT
    4.8k
    Jedan on onih koji najvise zele da Dinamo propadneFatos Beqiraj

Mislim da njima bas suprotno ide u korist, sto vise navijaca to vise klikova na rage bait naslove. Bilo bi ih najbolje ignorirati ali jebiga
  • El Madrigal
    840
    30 sati se priča o Jagušiću. Rezime je takav da 60 % Zone pljuje upravu jer se nije ponudilo više, a s druge strane ostatak ekipe sada pljuje po Jagušiću i omalovažava ga (ni ja ne mislim da je vrijedan tih para) kao i klub i ligu u koju je otišao, ali ono, dečko i Belupo su imali ponude tijekom ovog prijelaznog roka iz jačih liga u kojima je rok za transfere bio do 02.02. i naš je sportski sektor zaključio da ćemo ga probati dovesti nakon toga roka. Ponude su poslane, dvije, transfer se nije realizirao. Priča gotova. Ulijeće kkub koji plaća više nego duplo od nas, Slavenu je to kao kad smo mi prodali Gvardiola, a igraču i njegovoj obitelji je to isto bilo nevjerojatno. Kada ovi koji seru u smjeru "da je mali htio i više grizao, bio bi kod nas...", kao da se Jagu u ovoj situaciji puno pitalo. A i dobit ce placu sigurno vecu nego kod nas, a jos su mu utuvili uglavu da ga Rafa Benitez želi!!!, koji bi od nas rekao: "ma ne, neka idem ja u Dinamo, briga me koliko ce Slaven manje zaraditi, a i ja isto. Ne, želim samo Dinamo." Tko kaže da je on bolji os Stojke i Vidovića i da bi kod nas igrao u prvoj. On bi to prvo morao pokazati i zaslužiti. Možda se ne bi snašao, prilagodio, tko zna što bi bilo za nekoliko mjeseci. Uglavnom uvijek bi bilo neke pljuvačine.
    Za ukupno 6 milijuna Zvone može puno više.
  • deda
    43.5k
    Lijepo si ovo napisao i stavio u racionalan kontekst. Ljudi imaju potrebu za ladicama, rovovima, nivoima, podjelama crno bijelo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.