• Makedonion
    149
    Panathanaikos je klub koji je ispao iz nogometne scene prije 20 godina. Nesto tipa grcki hajduk. Ako PAO postane konkurentan s njim u prvih 11, mali ce se prodati za milijune. Tamo su mu sanse vece. Dinamo na toj poziciji ima Stojkovica i Vidovica, a kad se vrati Bennacer, opet se vracamo igri sa tri osmice. Zajc nije za klupu, Bennaceru je mozda ispod casti da sjedi u Dinamu na klupi, a Misic je kapetan. Na desnom krilu imas Bakrara, Topica, Lisicu i ganjas Rodrigueza. Dosao bi Jagusic u Dinamo i igrao lijevo krilo.

A Slavenu svaka cast na prodaji, nadam se da ce vise nasih klubova poceti prodavati u milijunskim iznosima. Skroz podrzavam odluku da se nisu sagnuli Bobanu, nego su mislili na sebe. Samo se nadam da ce pametno uloziti te novce i pojacati Dinamu konkurenciju. To je jedini nacin da postanemo jaci.

Bravo Slaven, bravo Jagusic. Jedan od rijetkih na kojima se Dinamo za**bo. Da bar svaki koji tako ode iz kluba uspije.
  • Šteco
    1.4k
    Panathanaikos je klub koji je ispao iz nogometne scene prije 20 godina. Nesto tipa grcki hajduk. Ako PAO postane konkurentan s njim u prvih 11, mali ce se prodati za milijune. Tamo su mu sanse vece. Dinamo na toj poziciji ima Stojkovica i Vidovica, a kad se vrati Bennacer, opet se vracamo igri sa tri osmice.Makedonion

Kaj sam ja sve pročitao u ovom postu, ne znam ni sam kako ću sad zaspat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.