• Zagi
    15.2k
    Konceptualno, zestoko sam protiv trazenja igrača koji će tu ostati 7-8 godina.
    Umore se od pobjeđivanja, HNL tretiraju kao obvezu, ne kao priliku za dokazivanje.

3-4 godine max i svako na svoju stranu.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Neki ukrajinski portal pise da smo ponudiili za Zana Trontelja 2.5mil e hahah netko dobro mašta u Ukrajini
  • Omake
    15.6k
    vic godine
  • Jurki
    22.9k
    Jagusic je dobar nogometas, ali meni ovo zgleda kao da tinejdzer od 3 top ribe u razredu, roka 2 i misli da treba sve snage upregniti i da rokne trecu.
  • Orc123
    15k
    je kako da ne i jos k tome smo im poslali 3 igraca besplatno a jedan od njih je Misic.....kakav Trontelj, kaj je Slovenac to takvog odigrao i jos ima 26g....nista od Janeza....nacelno Gorica prihvatila ali sad jos pregovaramo jel cemo im dat jos nesto na ruke.

Edit: on igrac od Ukrajinaca....da, moj zajeb...onda im saljemo stare Strele i Igle zajedno sa Rafalima plus 2,5mil eura za Trontelja. I jos par komada mig 21 na ponovni remont pa da se voze tamo.
  • Praskaton
    5.5k
    Pravda za Trontelja.Ako je mogao Tabinas može i on
  • Crni86
    19.8k
    Tabinas je mogo za 50k, ne za 2,5 milijuna eura…

Taj clanak moze komotno u shit of the day.
  • rokikaciga
    10.9k
    Znaci nismo htjeli dat 3m za rubnog reprezentativca, najveceg talenta u HNL trenutno a dat cemo 2.5m za bocnog igraca koji bi bio jedan od cetvorice na desnom beku ili jedan od trojice na ljevom?

Da, ima smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.