• Jurki
    22.9k
    vis ko bi rekel da se ti i ja u necem slozimo :rofl:

Zivio ti meni jos 100 let, pa opet toliko.

Ne znaju kaj bi pisali, pa pisu.. piskarala.
  • Nogo
    10.2k
    Ja sam pred par sati taj članak o Trontelju stavio u shit of the day.
    Mislim da se o ovome nema šta raspravljati više!
  • Orc123
    15k
    Po najavi Kove za tekmu ocito da nece nitko doci do kraja roka.....imamo mi dobar kadar, kurencija nam je u slobodnom padu, a ocito Europu ne shvacamo ozbiljno. Sve je to ok ali nedaj Boze ozljeda i mogli bi biti u ozbiljnom problemu. Po meni fali jedan vezni i krilo ili napadac, rađe krilo. Jako smo tanki u ofenzivnom dijelu. Ima kvantitete ali Varelu ne racunam, a treba vidjeti kad ce se i kako vratiti Lisica. Isto tak Cordobu ne znas jel opce racunas ili ne....

Volil bi da dođe Dani ili neko takvo krilo i neki perspektivni vezni ali po izjavi Kove, tesko.
    Od toga da se najavljivalo da se radi punom parom do toga da vjerojatno nece nitko doci.....Mislim, imamo kadar za osvajanje lige bez brige samo nedaj Boze nekih ozljeda ili kriza rezultata.
  • Hrvatski Gradjanski
    208
    Prema pričama iz menadžerskih krugova te ljudi bliskih Dinamu ponuda za Jagušića bila je prvo tri milijuna eura, potom se pričalo o dva milijuna plus dodatni bonusi, no visoki izvor iz Slaven Belupa otkrio je o kojoj se cifri točno radilo.

– Dinamo je ponudio 1,7 milijuna eura za Jagušića! Da su cifre od tri milijuna eura, koje su se spominjale u medijima, istinite, pa Jagušić bi danas bio u Maksimiru, ne u Panathinaikosu. Dinamo je nudio 1,7 milijuna eura i to je bilo to. To je bila njihova ponuda. Za tri milijuna eura dobili bi Jagušića odmah – otkrio nam je naš sugovornik.

https://www.nacional.hr/visoki-izvor-iz-slavena-da-je-dinamo-ponudio-ono-sto-se-pise-jagusic-bi-bio-njihov-evo-koliko-su-nudili/
  • njurci10
    456
    koga briga više, otišao je drugdje nek mu je sa srećom, priča gotova.
  • emilperska
    14.7k
    Pojedinci štite svoje dzepove. Kad se namire svi, Belupu ce ostati nesto simbolicno...FelceAzzurro

Ovo nije točno. Belupo je odradio sve po P.S.u.
    Uzeli su 3m EUR u cashu odmah više od naše ponude bez odgoda u plaćanju kao što smo mi nudili uz 3m manje FIKSNOG iznosa. Belupo je sve odradio školski. Da su drugacije odradili i da sam ja njihov clan, smatrao bi to kak bi se reklo lošim gospodarskim poslovanjem s upitnim namjerama. Da smo mi kasnije Jagušića prodali za 15 m EUR što je jako upitno, Belupo bi s tim dodacima dobio jedva ono što fiksno daje PAO. A s tim da i oni iako s poviješću manjih izlaznih transfera isto nude bonuse.

Mi smo nudili ono što smo mogli. Prema igraču smo bili maksimalno korektni i dobio bi isti ugovor kao npr.u Werderu.

Ovdje ja jedinu šansu za nas vidim (vidio sam)u roditeljima, samom igraču i manageru koji da je netko drugi je možda trebao reći da igrač kao igrač tu dugoročno gubi.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    buraz više se ti pitaš nego Kova vjeruj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.