• BornaPŽ1986
    1.2k
    perkovicnwankwo646

Ja ne znam kome se ovaj covjek zamjerio na forumu jer vec par puta citam da je bio precijenjen, ne kuzim gdje ga se to guralo?

Znaci, u zadnjih par godina jedan od rijetkih igraca za kojeg mi je zao sto je prebrzo otisao. Da ne ulazim u dublju analizu, koga zanima dovoljno je pogledat barem ocjene prema aplikacijama i vidjet cete da je za svaku utakmicu dobivao jako dobre ocjene. Mlad igrac koji je znao s loptom, to je pokazao i u Istri i zato je dosao kod nas. Jako mi je zao one ozljede koljena i u medjuvremenu je doslo do nekih dolazaka i to je bilo to. Odlican igrac, to pokazuje i u Poljskoj gdje je samo pokazao ovo sta tvrdim. Kad je Mauro igrao u prvih 11, sudjelovao je samo u par poraza - Sibenik(kup), PAOK, Plzen i jos jedan ako se ne varam. Uglavnom, u tim godinama ja mu ne pamtim vece greske. Danas bi bilo zanimljivo vidjet par Dominguez - Perkovic, mislim da bi bili veliki obrambeni potencijal.
  • mikser
    80
    Kako miševi (da ne kaže, štakori) izlaze iz rupa na svim portalima, forumima i slično.
    Da bi bilo ljepo da je došao bi, nije došao i idemo dalje.
    Kada su naši (tako se pričalo) ponudili 3m + 30% onda se na sva zvona drobilo da je to previše.
    Sad kad je prodan za 6m + postotak onda je Boban nesposoban.
    E moji miševi, Jagušić je pušten iz Dinama puno prije nego je Boban bio u Dinamu.
    Po meni je Dinamo dao maksimum pri ovom transferu (ako je bila ponuda 3m + 30%), više nego korektno i vjerujem maksimalno što možemo ponuditi.
    Po meni je jako pohvalno kako se i odrađivao taj transfer, mudro se čekao završetak priijelaznog roka, da u ostalim ligama završi prijelazni rok, jebiga Grci su uletili i to je to.
    Zvone idemo po novog kapitalca za budućnost.
  • Jurki
    22.8k
    zamisli si da smo dali 6 milja za Jagusica... komentari bi bili.. dali za klinca kojeg smo otjerali 6 milijuna eura, rasipamo novac kojeg nema. Gdje ce se zaraditi toliki milijuni itd.
    Nesposobna Uprava, Boban ce unistiti klub bla bla bla.

Kaj god da se napravi ne valja.
    Jagusic je dobar nogometas, ali nije dovoljno dobar da damo za njega 10 posto proracuna.
    6 milja bi dal za neko ubojito krilo.. a ne veznjaka kojih imamo dovoljno.
  • austrijanac
    9.8k
    Nek je i ta priča završena - idemo dalje, bez stalnih bombardiranja sa svih strana.
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Čovjek ne ode navečer na Zonu i onda se probudi ujutro i sazna da je netko platio 6 milja za Jagušića i to ni manje ni više nego PAO i da nam je dobar čovjek novi klijent još boljeg čovjeka.

Razumijem bijes ljudi jer je mali solidan talent, ali ljudi moji, platiti 6 milijuna eura za igrača koji je odigrao protiv tri najjače momčadi lige (Dinamo, Hajduk i Rijeka) ravno 21 utakmicu i u njima je njihova momčad uzela bodove u ravno 6, a on je u 21 utakmicu zabio 3 gola i asistirao 2 puta je zaista malo previše, kakav god talent bio. Od tih 3+2, njegov gol ili asistencija je direktno rezultirala bodovima u samo dvije utakmice, obje protiv Rijeke, jednom gol za remi, jednom asistencija za remi. Jednostavno previše za dečka koji za sad ne isporučuje protiv jačih ekipa i koji ima apsolutno sve ovlasti u svojoj ekipi.

Na stranu što je to PAO i grčka liga, jednostavno jedna od najgorih destinacija za mladog igrača koji očekuje afirmaciju u ligi u kojoj vlasnici nose pištolje na terenu, igrači su redom u trećoj životnoj dobi, a strpljenje vlasnika prema trenerima i trenera prema igračima se mjeri u nanosekundama. Previše pa makar živio u Solunu, Ateni ili Heraklionu.
  • NKDZ86
    7.5k
    6 mil e. dati za nedokaznog mladog igrača, svaka čast, ima se onda.
    drugo, @FazeN zašto si govorio dobrodošao ako nije bilo gotovo?
    imaš neki svoj cilj očito, al u interesu dinama sigurno nije i njihovih navijača.

edit: nemojte se čudit, ali u interesu ljudi koji nisu za DP bili je da nam otežaju put na sve načine, pa i ovim putem preko managera...
  • Mali Zeus
    20.2k
    Kako miševi (da ne kaže, štakori) izlaze iz rupa na svim portalima, forumima i slično.mikser

Najbolje je ne čitati ništa od tih sranja.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Bravo....mogao je ljetos doći,sam je izjavio da nije bio spreman....jbg možda je dragi bio na 80 % ka Romano Obilinović
  • Jurki
    22.8k
    Da smo pljunuli tu lovu.. dam glavu odsjeci s ramena da bi ti isti koji sad seru po upravi, nakon prve losije utakmice srali da su svi nesposobni i bacili 6 milijuna eura u vjetar.
    Pa ta ekipa je srala kad je doveden Livakovic, da se Nevisticu uzimaju minute i da bumo na ljeto bez golmana.. da je dovođenje Livakovica nepotreban i glup potez.

Treba kaj dalje reci?
  • Davieboy86
    1.2k
    Dragi kolega, nije da sam @FazeN odvjetnik ali ako je Zvone pred novinarima rekao isto ne vidim u cemu je problem. Tako teske
    rijeci stavljati na teret covjeka - nema smisla brate. Mislim da je i Zvone nesto iz ovoga naucio. Ali zapravo svi malo dramimo previse. Niti je ovo niciji poraz , a niti pobjeda. Ne moze Adriano Jagusic za te novce koje je Pao ponudio postati najveci ulazni transfer Dinama ikad. Jesnostavno ne ide brate. Mi smo svoje ponudili. Oni odbili i kraj price. Svi se malo trebamo spustiti na zemlju i prestati koristiti teske fraze. Biti ce transfera i nes ti da nam fali igraca. Zato ajmo od sada pomalo.
  • nwankwo646
    1.1k
    ja kažem da je bio puno plaćen i da nije dobija priliku niti ga se istrpilo :grin:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    ja kažem da je bio puno plaćen i da nije dobija priliku niti ga se istrpilo :grin:
    2mReplyOptions
    nwankwo646

Moja greska.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Ako
    Ako
    Ako
    ali zakljucak je da Boban ispada smijesan.
  • fakin
    3k
    rekao je Haza da bi kod nas dosao za puno manje od 6 da smo bili konkretniji i brzi
  • Laki424
    36
    Ma lova je presudila,kod agenta a vjerojatno i kod samog igrača. Da je htio doći tu vjerojatno bi se pregovaralo i doslo na nekih 2-2,5M plus 15-20%.
    Nije očito htio,jer kad igrač zeli nešto u većini slučajeva i tako zavrsi.
    Imamo primjer nekih igrača koji su u par prijelaznih rokova,Soldo,Stojković,Mikic. Imali financijski bolje ponude daleko pa nisu htjeli ići.
    Sve je kristalno jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.