• rioda
    13.5k

Ali Benitez mu je predstavio plan razvoja!!!

Po meni loš odabir lige i kluba, pogotovo iz perspektive SP-a i reprezentacije, naši igrači u Grčkoj su često bili van reprezentacije.
  • nwankwo646
    1.1k
    U Dinamu bi s druge strane bil projekt, poznato okruzenje, guralo bi ga se usprkos mozda i losijim partijama.Jurki

Da, kao i Stojković od prvog dana, i Kačavenda itd...
  • Jurki
    22.8k
    Stojkovic i Kacavenda su po dolasku u Dinamo isli na operaciju kriznih ligamenata ili je to nebitno?

Zapravo navedi mi jednog igraca za kojeg je bila isplacena ozbiljna odsteta da nije bil guran usprkos mozda i losijim partijama.
  • Droljo
    25k
    11 stranica sam pročitao. 90% vas govori da je fulao klub, ligu sve moguće. Pao je ogroman klub, egzistenciju je riješio, na njemu je da se izbori i tamo za par godina sa 23-24 napravi transfer u ligu 5. Velite stari su, pa možda žele pomladiti momčad. Baš se tamo bacaju tolike pare pa neće šansu dobiti. Nije u real otišao.
  • Zagi
    15.2k
    ...i usprkos tome dobili pregršt prilika.
    Nikome startno mjesto nije zajamčeno.
    Taj dvojac se definitivno nema kaj zaliti.
  • Jurki
    22.8k
    upravo to. Kacavenda je u Lasku s razlogom, a ni tam ne igra. To govori vise o njemu i njegovoj kvaliteti nego o tome da je Lask "veliki klub".
    Stojkovic (za kojega sam mislil da ga treba prodati) mi polako sere po glavi i drago mi je zbog toga. Ali je za razliku od Kacavende pokazal puno vise.
    Prosle sezone dobili obojica priliku.. ko je Kacavendi kriv kaj ju nije iskoristio.
  • Mr Anderson
    17.5k
    11 stranica sam pročitao. 90% vas govori da je fulao klub, ligu sve moguće. Pao je ogroman klubDroljo

Jebi ga, ljudi su razočarani i jalni jer nije došao k nama pa zato tak pričaju, ali treba biti realan. Ne možemo baš sve pokemone skupiti. Na kraju se sve svodi na novac.
  • Madness
    75
    Kačavenda je u Lask Linzu, a ne Rapid Beču. Ali razumijem u potpunosti poantu tvoga upisa.
  • Jurki
    22.8k
    isel sam provjeriti.. da Lask je .. moja greska.. nebitan je klub vec poanta.

Pricati da netko prosle sezone od veznjaka nije dobio priliku je teska ludost. Pa bil nam je cijeli vezni red van stroja vecinu sezone.
  • Madness
    75
    realno nije oduševio i kada je dobio šansu. Sjećam se onako na prvu onog gola Varaždinu prošle sezone u posljednjem jesenskom kolu, sve ostalo jako tanko.
  • badjibadara
    8.8k
    Zapravo navedi mi jednog igraca za kojeg je bila isplacena ozbiljna odsteta da nije bil guran usprkos mozda i losijim partijama.Jurki

cd49ca8f-78e8-4eb9-add5-5ab1d1147481.jpg

Gale je u ovoj sezoni bio zakucan na klupi dok nismo ostali bez bekova. Neva je godinama grijao klupu iza Livija...
  • nwankwo646
    1.1k
    galesic, perkovic, cordoba...
  • Jurki
    22.8k
    Villar je bio starter na pocetku sezone, sam je ispao iz prve postave.
    Za Perkovica se slazem, totalno kriva procjena Marica koji ga je škartiral i zrtva lose selekcije prve momcadi.
  • mali M
    9.5k
    Ma ne treba biti ni ljut ni jalan... Svi smo blago razočarani ali... Ljudi ja vam opet ponavljam... Tržište ne funkcionira tako i uopće mi je suludo da netko vjeruje u cifru... Klubovi su nudili između 1.5 i 3 mil. I onda je odjednom došao Panathinaikos i dao 5.2mil... plus bonusi plus postotak... Ajde ajde... Budite pametni... Slaven i Škegro se pokušavaju opravdati pa su bubmuli cifru. Ja mislim da jedan Bara il Naletilić pišaju od smijeha na ovakve amaterske laži, a vjerojatno znaju i istinu... Baš se nadam da će u jednom trenutku procuriti cifra..
  • Mali Zeus
    20.2k
    Mali je 2 put mogao doći i nije, nek mu je sa srećom, mi idemo dalje. Pošteno smo dali ponudu, nije prihvatio, ni prvi ni zadnji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.