• Pacho
    14k
    Sto je tu je. Draze mi je da je otisao za ovakav iznos nego za neki koji smo i mi mogli platiti.

Samo se nadam da ce sad prestati sprdanje same ideje da se top HNL talent iz klubova ala Slaven moze dobro prodati van bez da prode kroz Dinamo.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Nekako sam predosjecao da od Jagusica u Dinamo nece nista bit…za 2 milja u danasnje doba nemozes ni pravu cistacicu dovest a kamoli talentiranog igraca sa obecavajucom perspektivom.

Bitno da su ovdje neki spominjali i bili uvjereni da je 100% i budili nadu uzalud
  • NitkoBitan
    35.3k
    za 2 milja u danasnje doba nemozes ni pravu cistacicu dovest a kamoli talentiranog igraca sa obecavajucom perspektivom.Dani Olmić

Dominguez igra padel? Vinlof badminton?

Ako nece nama prodavat u domacoj ligi fala Bogu ima trzista koliko oces. Dobar skauting cuda radi.
  • Dani Olmić
    2.1k
    ma sve pet, al onda bi se trebalo malo lakše sa nekim netocnim i naglim informacijama koje su navodno „insajderske“
  • Odani Zgd
    1.1k
    Fala k.... da je i ta saga oko Jagušića završila,a ne da nas svaki dan bombardiraju lažnim vijestima
  • IceMan
    3.9k
    Baš si pronašao klub i ligu za razvoj, kako je govorio cijele sezone kad nas je odbio - bitan mi je razvoj.

Živo me zanima njegova budućnost tamo.
  • Jurki
    22.8k
    Steta kaj je Jagusicev transfer propal, ni prvi ni zadnji.
    Da vise nitko ne dojde, zadovoljan sam s napravljenim.
    Prociscena je svlacionica, zaradili smo cca 9 milijuna eura,

Dosel je Livi i to je bila jedina pozicija na kojoj smo se bas morali pojacati.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Prilično je izvjesno da ćemo se vrlo brzo još više odvojiti od Hajduka i mislim da tu situaciju treba iskoristit za davanje prilika Šunti, Radošu, Horvatu, Zebiću. Ma da vjerujem da će doći veznjak do kraja prijelaznog roka
  • nwankwo646
    1.1k
    Jagušić je otiša u 11. ligu europe, tamo su puni stadioni, dobra atmosfera, puno jakih klubova, igraju u europi, vrime i grad fenomenalni, plaća velika. Ne kužim po čemu je to loš izbor??
  • fakin
    3k
    "Igrač je već jednom nogom bio u Zagrebu i Dinamu, no Panathinaikos je napravio iznenađenje i uspio uvjeriti i Slaven Belupo i samog igrača. Kako bi hrvatski klub pristao, Panathinaikos je povisio iznos s 3.5 milijuna eura na 5.2 milijuna, dao Slaven Belupu i određene bonuse, kao i značajan postotak od buduće prodaje. Ipak, transfer je usporio sam igrač jer je bio prilično neodlučan oko tajminga, ali i oko toga je li Grčka pravi nogometni izbor za njegov razvoj", navodi gazzetta.gr.

"Rafa Benítez bio je čovjek koji je uspio uvjeriti Jagušića. Plan mu je predstavio telefonom i videopozivom te mu je obećao važnu ulogu. Iako Jagušić neće imati pravo nastupa u europskim utakmicama, Benítez je želio da se Hrvat dovede već sada kako bi se prilagodio novom okruženju i postupno usvojio nogometnu filozofiju španjolskog trenera, koji ga vidi na ključnoj poziciji uoči sljedeće sezone", dodaje se.
  • Zagi
    15.2k
    Šteta, baš sam jako zelio Jagušića. Savršen za desnu osmicu no dobro, koga nema bez njega se moze i mora.
    Na toj poziciji definitivno nije drama, a vidjeti ćemo do ljeta koliko mogu Stojković i Soldo.

Trenutno nam nam ne gori nigdje , mozemo pojačati samo neke rezervne pozicije
    -zamjena Mišiću
    -lijevi stoper (čestitke Jakirovićima)
    -lijevo krilo (vjerojatno na ljeto neko drugo startno krilo, ovisi o planu/razvitku Varele)
    -desno krilo (ovisi o povratku Lisice)

Sve te pozicije mogu čekati ljeto. Jedino je Miško nezamjenjiv.
  • prefontaine
    6.6k
    zamjena MišićuZagi

Jedino je Miško nezamjenjiv.Zagi

Sve si napisao u jednom postu.
  • Ivanmtk
    1.7k
    plus zanemaruje se koliko se visoki izlazni transferi rade iz Grčke lige
  • Jurki
    22.8k
    postoji samo milijardu dokaza tj igraca koji su propali kad su otisli van kao mladi i neafirmirani igraci.

Belupo i Panathinaikos nisu isto.
    Ako krenu stvari po njega lose, nebu ga nitko istrpio. Vidli smo kak je funkcioniral u uvjetima kad igra protiv nas, pa i Rijeke i tovara.. nije ga bilo na mapi.
    Ovo mi izgleda kao klasicno preskakanje stepenica.

U Dinamu bi s druge strane bil projekt, poznato okruzenje, guralo bi ga se usprkos mozda i losijim partijama.

Para busi gdje ni burgija ne moze. Pao je dao bolju ponudu Belupu i to su prihvatili.

Nama nije on bil transfer pod mus i pod svakakvim uvjetima. 6 milja eura je stvarno previse dati za igraca iz Belupa, bez obzira na talent i potencijal.

Malom nek je sretno u Grckoj, trebat ce mu sreca.
  • K3p
    411

Po teme da su jedana od najstarijih liga u Europi po prosječnoj igračkoj dobi i PAO je u njoj jedan od najstarijih s prvom postavom s prosječno 31 godinom. U prijevodu ne trpe mlade igrače, rezultat je majka i završit će na klupi ukoliko ne počne isporučivat jako brzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.