• Pacho
    14k
    Sto je tu je. Draze mi je da je otisao za ovakav iznos nego za neki koji smo i mi mogli platiti.

Samo se nadam da ce sad prestati sprdanje same ideje da se top HNL talent iz klubova ala Slaven moze dobro prodati van bez da prode kroz Dinamo.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Nekako sam predosjecao da od Jagusica u Dinamo nece nista bit…za 2 milja u danasnje doba nemozes ni pravu cistacicu dovest a kamoli talentiranog igraca sa obecavajucom perspektivom.

Bitno da su ovdje neki spominjali i bili uvjereni da je 100% i budili nadu uzalud
  • NitkoBitan
    35.3k
    za 2 milja u danasnje doba nemozes ni pravu cistacicu dovest a kamoli talentiranog igraca sa obecavajucom perspektivom.Dani Olmić

Dominguez igra padel? Vinlof badminton?

Ako nece nama prodavat u domacoj ligi fala Bogu ima trzista koliko oces. Dobar skauting cuda radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.