• rioda
    12.7k
    Koja je dobna granica da se nekog igraca zove mladim?NitkoBitan

U ovom smislu su mladi igrači naši talenti, to je Goncalo pričao. Tako da Vinlof, Dominguez, Lisica i ostali mladi igrači nisu u toj kategoriji jer je jasno da dolaze s određenim iskustvom i dokazanom kvalitetom, u odnosu na naše mlade igrače
  • znajdatevolimja
    1.9k
    mora igrat u hnlu ispred dva zadnja vezna i sa napadacem ispred sebe.Crni86

Slažem se, dodao bih da isto vrijedi i za Vidovića.
  • rioda
    12.7k
    ma di bi trener bio kriv kad kod rezultata 5:1 uvodi villara u igru, a na klupi ima jakirovića, topića i živkovićafakin

Ne da mi se previše odgovarati na tvoje postove jer uvijek slično drviš, ali samo hoću reći da nije sve na treneru kad stvoriš roster od 25+ seniorskih igrača od kojih svi očekuju svoju minutažu.

Skrati to na 20+5 naših mladih pa će dobiti minutažu. Ovako vi očekujete da će on uvoditi Mikića, Jakira, Šuntu ili koga već, a na klupi će sjediti Galešić, Villar, Vidović itd. Za dva tjedna imaš kaos i nezadovoljstvo u svlačionici, kao što smo uostalom i imali zbog premale rotacije na jesen.
  • Goncalo Santos
    3k
    Ne može odgovornost za to biti samo na treneru u situaciji kad ti je rotacija na svakoj poziciji barem duplirana bez mladih igračarioda

Posteno, ima i toga. Jos kad se svakom tom igracu daju neka obecanja, garancije kojima ih se mamilo da dodu..., tu je onda i trener u nezgodnoj situaciji, slazem se.

Pretpostavljam da je razlog tome bio sto bolje se osigurati na svim pozicijama da se osvoji titula koja ce biti zdravi temelj za novi Dinamo u buducnosti, sto razumijem da je onda ova sezona teska za juniore, ali sam uvjeren da kovacevic nije pravi trener za duge staze kod nas i za razvoj mladih igraca sto bi trebalo biti u klupskoj dna.
  • FelceAzzurro
    1.2k

Kako ga spinaš, mutiš, izvrćeš i plasiraš kako tebi paše. Vi iz menadžerskih agencija mislite da je svaki klub NK Kustošija.

Ne pravi se mutav. I ti i ovi tvoji klikeri tu po forumu. Kakva je tebi korist pisati ovakve ingormacije po forumu? Briga za klub? Kako da ne.
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Meni iskreno nije jasno koji kurac napadate čovjeka koji dokazano ima najbolje informacije ovdje i koji iznosi činjenice, neki ovdje spadaju u kategoriju onog vica, Kada muž vara ženu, pa ga uhvati s ljubavnicom, pa ju pita vjeruješ li ti meni ili svojim očima…. Ti neki vjeruju mužu… Sve što je čovjek napisao je točno i još vjeruje Bobanu i ima njegovu sliku na profilu….. Problem je što neki ljudi uključuju jednu četvrtinu mozga…. Da sam na Hazinom mjestu ne bi nikad više niti jednu kost bacio….

Ovo je već dugo problem cijele Zone i općenito društva, što ljudi ne koriste mozak i ne čitaju…. I onda čim nešto ispada iz narativa koji su si složili u glavi onda je to neki kurac spin, fejk njus, laž, Mamicevo maslo, pretjerivanje, bokte pitaj šta ne…. Ponašaju se neki ko telad….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.