• Droljo
    24k
    Ja se nebum upecal... :snicker:
  • Masto
    806
    gospodin predsjednik pretjeruje s tim pozivanjem na Isusa, ne treba mu to
  • Jurki
    21.6k
    treba covjeka educirati jbg.
    Ljudi su poznati po tome da im je pamcenje kratko ko u zlatne ribice.
  • Tihi Predator
    1
    Ne znate za tu platnu listu, sto su neki bili na njoj ili se pravite?
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Sada je i Haza postao narodni neprijatelj i urotnik, a svako malo se zazivalo da se oglasi i od svih ovdje je uvijek imao rado čitane i najtočnije informacije. Robespierre, Trotsky..uvijek isti k
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Mislim da je riječ čudan preblaga za transfer Tabinasa u Dinamo. Pa sam počeo razmišljat da nije to samo medijska maska dok se u pozadini radi neki ozbiljan transfer. Jer da mi stvarno hoćemo Tabinasa on bi još jučer bio u Maksimiru, malo mi to predugo traje. :chin:
  • Crusades
    21k
    Sada je i Haza postao narodni neprijatelj i urotnik, a svako malo se zazivalo da se oglasi i od svih ovdje jTvrdica McTvrdi

Ne bi vjerovao, ali možda postoji dio forumaša kojima Hazino pisanje odgovara, a istovremeno postoji i dio forumaša kojima to ne odgovara.
  • Brusa
    3.9k
    kad se pravi mamić od blata da li se cijeli pravi od blata, sa odjećom od blata i svim ili se samo napravi tijelo od blata pa se onda prava odjeća obuče na mamića od blata?
  • NKDZ86
    7.1k
    admini još spavaju?

a vi svi insajderi, novinari, lažni navijači i moralisti slobodno odje... od ovog foruma i dinama!
    boli me briga za razne info iz kruga tzv. insajdera-seratora.
  • Crni86
    19k
    Shizofrenija je krenula i sa jedne i sa druge strane… a istina uvijek negdje u sredini

Klauzula od 1 mil za mladog domaćeg igrača, ovakvo što još nisam čuo i nek si ga mamićev financijaš nosi u sigmu olomuc.NORTE

Sad malo pre listaj temu i vidi da jakir jr vrlo vjerojatno ima slicnu klauzulu.. teramo i jakira i njegovog menadzera isto onda?
  • Mali dioničar
    19.2k

Ovo ti je tema Transferi, a ne "izvlačenje novaca iz Dinamovih transfera na privatne račune Dinamovih djelatnika."
  • Mr Anderson
    16.5k
    Sada je i Haza postao narodni neprijatelj i urotnik, a svako malo se zazivalo da se oglasi i od svih ovdje je uvijek imao rado čitane i najtočnije informacijeTvrdica McTvrdi

Zazivali su ga oni željni senzacija. Stvar je u tome da kaj god on napiše tu krenu bjesomučne rasprave, a nekad napiše točno, nekad ne. Npr, zadnje je napisao kako juniori ne idu na pripreme pa se na 50 stranica razapinjalo trenera i predsjednika da bi isplao kako je netočna informacija.
    Uopće, ako netko ima neku insajdersku informaciju, ne bi je trebalo pisati na forumu prije nego je klub objavi.
  • Facke
    7.4k
    Pa nije vredu kak se ljudi ponasaju. Kak bi vi sprevili v denesnje vreme da informacije kruziju? Kad saki ima mobitel?! Ni nemora biti iz kluba. More biti i od samoga igraca. Napada se Haza, napadal se je Miro Vugrinec , napadal se je Sanjinlego i si ostali teru su tu dobre volje podelili informaciju. Nekad tocnu , nekad se je mozda fulale. A gde je razlika napisati tu ili da Tironi napise zutra v novina?! Tulke ste negativni, pa cak bi rekel i toksicni da je presle saku granicu. Vredate koga god stignete u sakuga tere mislenje vam ne pase. Nemres uopce vise normalnu raspravu voditi. El odma neste skoci i pretera ga. Sraleki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.