• NORTE
    21.9k
    jakir jr vrlo vjerojatno ima slicnu klauzulu.. teramo i jakira i njegovog menadzera isto onda?Crni86

Čekaj, ako neki klub ponudi po 1 mil za te igrače oni su njihovi, ako sam dobro shvatio.
    Kako god okreneš taj koji je potpisivao takve ugovore je grobar.
    Ja i ne tvrdim da ti igrači trebaju igrat, da je itko ponudio toliko već bi otišli iz kluba.
  • Crni86
    19k
    ako te klauzule i postoje, klub ih se vrlo jednostavno moze rjesit ukoliko deckima ponudi bolje ugovore. Simple as that.

Previse se drame radi oko te klauzule, ali je dobar znak koliko decki sa managerima vjeruju u svoj razvoju u dinamu ak se zele tak osigurat…. I to neki od nasih najvecih talenata u koje smo se kleli prije godinu dve. I to je nesto na cemu se klub s Capallasom mora pozabavit

Kako god okreneš taj koji je potpisivao takve ugovore je grobar.NORTE
    Mozda je to bio jedini nacin da decki ostanu… fali nam tu dosta konteksta. Ne treba se zaletavat s ovakvim izjavama
  • rokikaciga
    9.2k
    Kaj sam ja procitao u ovoj temi danas, prosto ne vjerujem.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Ova tema je Zonina nematerijalna baština :grin:
  • Krizy
    64.9k

Super mi je kad nalete ovakvi, nisam odavno izvadio ovaj post pa evo za podsjetnik malo Mamićevih rezultata:

Utakmice u gostima u grupnoj fazi od 2011./12.:

Lyon 2-0 Dinamo
    Ajax 4-0 Dinamo
    Real 6-2 Dinamo
    Dinamo Kijev 2-0 Dinamo
    PSG 4-0 Dinamo
    Porto 3-0 Dinamo
    Ludogorets 3-0 Dinamo
    PSV 2-0 Dinamo
    Chornomorets 2-1 Dinamo
    Celtic 1-0 Dinamo
    Salzburg 4-2 Dinamo
    Astra 1-0 Dinamo
    Bayern 5-0 Dinamo
    Olympiacos 2-1 Dinamo
    Arsenal 3-0 Dinamo
    Lyon 3-0 Dinamo
    Sevilla 4-0 Dinamo
    Juventus 2-0 Dinamo

0-0-18 6-53

Svih 18 poraza, gol razlika 6-53, 9/18 utakmica izgubili s najmanje 3 razlike, u 14/18 utakmica nismo zabili niti pogodak.
    PORAŽAVAJUĆE!!!

Utakmice kući u grupnoj fazi od 2011./12.:

Dinamo 0-1 Real Madrid
    Dinamo 0-2 Ajax
    Dinamo 1-7 Lyon
    Dinamo 0-2 Porto
    Dinamo 0-2 PSG
    Dinamo 1-1 Dynamo Kijev
    Dinamo 1-2 Chornomorets
    Dinamo 0-0 PSV
    Dinamo 1-2 Ludogorets
    Dinamo 5-1 Astra
    Dinamo 1-5 Salzburg
    Dinamo 4-3 Celtic
    Dinamo 2-1 Arsenal
    Dinamo 0-1 Olympiakos
    Dinamo 0-2 Bayern
    Dinamo 0-4 Juventus
    Dinamo 0-1 Sevilla
    Dinamo 0-1 Lyon

18 3-2-13 16-38

Porazan omjer uz povremene bljeskove koji nisu pridonijeli nikakvom uspjehu.
    U 10/18 utakmica nismo zabili niti pogodak.

Grupna faza 2011./12. - 2017./18.:
    36 3-2-31 22-91
    U 2/3 utakmica odnosno u 24/36 utakmica nismo zabili niti pogodak.

Jebo vas Mamić
  • keppi
    499
    Napade na Hazu ili prije M.Vugrineca ne mogu nikako shvatiti, pa čak i na nekoga tko drugačije razmišlja....za mene je bitan samo dobrobit i napredak Dinama.
    Neki ljudi se "kreću" oko kluba ili su dobri s nekim tko poznaje "nekoga" tko nešto zna, pa nam to prenose. Ja samo mogu reći ...hvala im na tome.
    Puno puta i promaše, ali pa šta ako promaše. Tko recimo sa sigurnošću može reći hoće li Livaković doći...to možda za sada ne znaju niti Boban niti Livi. Jedan dan je ovako drugi onako.
    Od Haze smo čuli puno zanimljivih priča "iznutra" koje možda nikada i ne izađu u medijima.
    Bez ljutnje...koga to ne zanima neka takve info jednostavno ignorira, a meni osobno su takvi upisi svakao zanimljivi.
  • Orc123
    14.5k
    joj, sjecam se tih vremena...nikad necu zaboraviti kako se slavio gol jedini koji smo uspjeli zabiti iz penala, Krstanovic protiv Kiyeva hehe....jebo ta vremena....sad smo 1000 puta veci klub i sta je najbitnije konkurentni smo. Pa cak i ove sezone uzeli veliki skalp Feneru kaj je prije bilo neizvedivo.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k

Pa sve bi to bilo ok, da je Zona zatvoreni forum, gdje bi onda članovi foruma dobili takve informacije, a ne javni forum, gdje svaka šuša može pročitati i šerati dalje...

Da ne kažem da se prenose kao pouzdane i dio informacija koje na kraju nisu točne pa krene histerija, kako ovdje, tako i u medijima te javnosti
  • El Madrigal
    740

Da ne zaboravimo 2017. kada se Europa nije ni igrala i ispalo se od Skenderbeua.
  • ElDorado
    8.8k
    "Na pomolu nova transfer-bomba hrvatskog nogometa: ‘Otpisanog‘ Dinamovog dragulja želi nogometni velikan!?"

Pazi naslova. Ne mogu se nikako složiti s Tironijem da se stalno ne generira negativa prema Dinamu i novoj upravi.
  • Fan
    1.8k
    Sprdate tihog predatora, a sjeo nam je ko volej. Kako je netko napisao, treba nam neprijatelj broj 1, di ćeš bolje osobe od Mamićevca? Realno, spasio nas je.
  • Kia pride
    118

Još jednom, ništa protiv čovjeka.
    Ne smije na forumu pisati info iz kluba, ako je zaposlenik. Naravno da je zanimljivo, ali to ili mu je netko dozvolio ili piše na svoju ruku, u svakom slučaju to treba riješiti.
    Nije ovo Dinamo Okić.
  • El Madrigal
    740

Upravo to, taj narativ se stvara protiv Dinama i to je činjenica, Hajduk se uzdiže u svakoj mogućoj situaciji.
    Ili u krajnjem slučaju relativizira. Oni misle da ako nema više cigana niti tragova njegova utjecaja da se sada Dinamo mora svrgnuti. Baš im smeta što je ovaj zdravi, narodni, građanski i pošteni Dinamo i dalje jako i moćan.

Ali nećemo offtopicariti.
  • don
    17.7k
    vjerovatno nije zaposlenik a informacije se na ovom forumu pišu već duže vrime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.