Droljo
Mr Anderson
Al za sve krivim Dabca, od kad nema njegovog osmijeha na slici svaki drugi dan sve je otišlo u 3 mile matere. — crophantom
Kia pride
FelceAzzurro
Tihi Predator
NORTE
ako je istina o klauzuli od 1mil, onda mu cijena ne može rasti preko toga.
pa se vraćamo na mlačiće, hodake i prpiće kojima cijena rasti - može.
i eto ga catch 22.... — Sajla
Mr Anderson
Pravit cemo Mamica od blata kako mi se cini!!! Mamic je barem znao svoj posao, ovako ce da trpi i Dinamo i repka, a koliko vidim i proizvodnja. Da je krao,krao je, ali mislite li da su predsjednik RM,Barcelone,Psg,Citya, da su oni sveti? Jel ovakav dinamo zelimo???Vikali smo ne zelimo zatvoreni Dinamo,a zatvoreniji je nego prije. Znaju neki BBB , zasto su se bojkotirale utakmice i zasto se islo protiv Mamica, jer ih je Mamic skinio sa platnog spiska i sada ti BBB(ne mislim na sve,nego pojedince) su doveli ove sto ne znaju sta rade. Da se razumijemo,nisam ni za Mamica ono sto je radio, ali sto se tice posla, tu mu nema ravnoga. Ovo kako sada Dinamo ide, ne svidja mi se. Nadam se samo da grijesim i da je to sve samo jedan proces! — Tihi Predator
crophantom
Jurki
Crusades
Dzoni
Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.