• Droljo
    24k

Prvi dabac ove godine i opet su u upravi stručnjaci i znalci. Bez brige... Jbga kad su transferi teška droga...
  • Mr Anderson
    16.4k
    Al za sve krivim Dabca, od kad nema njegovog osmijeha na slici svaki drugi dan sve je otišlo u 3 mile matere.crophantom

Trebati će mu epski osmijeh na predstavljanju Tabinasa da malo umiri mase.
  • Kia pride
    116
    a ko je ovaj Haza? Mislim ništa protiv čovjeka, ali ako on ima bilokakve informacije iz kluba to klub treba odrezati po kratkom postupku. Pa nije Dinamo seljačka radna zadruga da će informacije curiti iz kluba po forumima. Ako piskara bezveze onda ok, neka čovjeka, svi tu pišemo razne gluposti (ja prvi), ali ako je zaposlenik kluba...
  • FelceAzzurro
    1.2k

Budi karakter. Izguraj godinu dana, i ti i tvoji botovi, možeš ti to.:up:
  • Tihi Predator
    1
    Pravit cemo Mamica od blata kako mi se cini!!! Mamic je barem znao svoj posao, ovako ce da trpi i Dinamo i repka, a koliko vidim i proizvodnja. Da je krao,krao je, ali mislite li da su predsjednik RM,Barcelone,Psg,Citya, da su oni sveti? Jel ovakav dinamo zelimo???Vikali smo ne zelimo zatvoreni Dinamo,a zatvoreniji je nego prije. Znaju neki BBB , zasto su se bojkotirale utakmice i zasto se islo protiv Mamica, jer ih je Mamic skinio sa platnog spiska i sada ti BBB(ne mislim na sve,nego pojedince) su doveli ove sto ne znaju sta rade. Da se razumijemo,nisam ni za Mamica ono sto je radio, ali sto se tice posla, tu mu nema ravnoga. Ovo kako sada Dinamo ide, ne svidja mi se. Nadam se samo da grijesim i da je to sve samo jedan proces!
  • NORTE
    21.9k
    ako je istina o klauzuli od 1mil, onda mu cijena ne može rasti preko toga.
    pa se vraćamo na mlačiće, hodake i prpiće kojima cijena rasti - može.
    i eto ga catch 22....
    Sajla

Klauzula od 1 mil za mladog domaćeg igrača, ovakvo što još nisam čuo i nek si ga mamićev financijaš nosi u sigmu olomuc.
  • nemapredaje
    6.7k

Nadam se da je ovo sarkazam
  • Dendle71
    256
    Nije samo da griješiš u ovom postu. Najveci grijeh ti je da se predstavljaš kao navijač Dinama.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Pravit cemo Mamica od blata kako mi se cini!!! Mamic je barem znao svoj posao, ovako ce da trpi i Dinamo i repka, a koliko vidim i proizvodnja. Da je krao,krao je, ali mislite li da su predsjednik RM,Barcelone,Psg,Citya, da su oni sveti? Jel ovakav dinamo zelimo???Vikali smo ne zelimo zatvoreni Dinamo,a zatvoreniji je nego prije. Znaju neki BBB , zasto su se bojkotirale utakmice i zasto se islo protiv Mamica, jer ih je Mamic skinio sa platnog spiska i sada ti BBB(ne mislim na sve,nego pojedince) su doveli ove sto ne znaju sta rade. Da se razumijemo,nisam ni za Mamica ono sto je radio, ali sto se tice posla, tu mu nema ravnoga. Ovo kako sada Dinamo ide, ne svidja mi se. Nadam se samo da grijesim i da je to sve samo jedan proces!Tihi Predator

Lijepo da si rekao što ti je na duši i za kim ti srce vene.
  • crophantom
    2.7k
    pa kaj bi ga pravil od blata, živ je i zdrav, autoputom si za 3 i pol čuke kod njega.
    Posto on sve sto takne pretvara u zlato, odi da te dotakne, pa se vrati ti onda i spasi klub pošto on ne smije prek granice.
  • Jurki
    21.6k
    pocelo je od ranog jutra.
    Prijatelju zaboravio si velebne uspjehe tog managera svemira, kad dvije godine se nije uzeo naslov prvaka pocetkom 2000tih, ligu za bedaka.. desetljece i pol sramocenja u Europi.

Nekad konkurencije nije bilo ni na mapi. Rijeka pred provalijom druge lige, tovari pred stecajem, Istra zivjela na aparatima ko i Osijek, jedino je Belupo ostal isti ko i tad. Danas svi ulazu, kupuju dobre igrace. Kurca bi mi s onakvom politikom bili prvi da je konkurencija bila bar malo ozbiljna.

Ili se nogomet u Maksimiru igra od 2018.te godine pa se sve brzo zaboravilo.
  • Crusades
    21k
    daj ne zagađujte ovaj forum sa tim svojim gerijatrijskim poštapalicama sa opskurnih trogloditskih FB grupa. Ovdje je malo viša razina IQ nego na tim vašim okupljalištima.

Čudi me zapravo i da si caps lock isključio.
  • Dzoni
    3.5k
    Boban je sam rekao, razapeli su i Isusa, di neće njega, Hazu ili koga već

Knjiga žalosti za Sotonu se nalazi negdje u dubini pakla, ne na Zoni Dinamo
  • Dino
    5k
    Da se razumijemo,nisam ni za Mamica ono sto je radio, aliTihi Predator

:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.