• NitkoBitan
    34.3k
    Ako sa 20 i kusur godina ne zna da se lopta nakon sucevog zvizduka ne napucava sa vec jednim zutim kartonom onda mu me treba novi trener nego psiholog.
  • NKDZ86
    7.1k
    vrela krv mu neda da miruje. Stojke naš, uvijek ide na glavu!
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Odmah sam i trovac u novoj godini.. niti ga opravdavam, onaj drugi crveni je totalno dobio na glup nacin da ali zasto nekog tjerat zbog toga? Imamo li mi stozer i psihologa koji moze popricat s igracem i trgnut ga ili cemo ga poslat u pustinju i biti na eventualnom minimalnom + od transfera?
  • Dani Olmić
    2.1k
    Stojke je divlji igrac kao sto je rekao Zvone ;) prodat ga za 4 milja i to je to - al decko ne zeli ic u kozojebo drzavu, onda bolje nek ostane
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ja se samo nadam da i vi ostali znate da Jagusic nije 100% sigurna zamjena pogotovo za Stojkovica i da moze ispasti flop te da cemo tu prodaju olako dati Belupu.
  • Fatos Beqiraj
    780

Ne nego na ovom forumu je Kova kriv za bilo koju temu koja se pokrene.

Kod bjelice se nije naigra nesto, kod perkovica je igra al nije neki ucinak, sta ove neces brojat di se nije pokaza
  • Zagi
    14.1k
    Niti sami psiholozi nemaju toliko povjerenja u svoju struku koliko ima Zona.
    Dva-tri razgovora i tip-top, novi igrač.

Da ziher.
  • rokikaciga
    9.1k
    Dva-tri razgovora i tip-top, novi igrač.Zagi

Steta kaj nitko sa Balotellijem nije pricao u karijeri :cry:
  • Zagi
    14.1k
    Valjda se toga nisu sjetili na njihovim forumima. Šteta.
  • keppi
    491
    Nadao sam se da će Stojković otići za barem 10 milijuna, tako da su za mene ove brojke ipak poraz.
    Svjestan da one mogu biti naravno i lošije i to osobito ako u drugom dijelu sezone ne dobije pravu priliku.
    Nekako mi to i ukupno ne "sjeda" jer tri prava dinamovca su takoreći prvi na izlaznim vratima, a neki drugi u njihovu rangu dobiti će još jednu priliku.
  • mlkaskic
    330
    Ovdje se nekoliko puta spominjalo da bi RPG mogao biti prodan. Je li to stvarno slučaj ili smije otići bez odštete? Baš kao i kada je napuštao Nantes, moguće je da ovdje ima sličnu klauzulu? Možda uopće ne bi potpisao za Dinamo da nema takvu klauzulu, zna li netko nešto?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Ostali bi na Misketu, Benniju(ozljeda?), Pavicu(?), Ljubicic, Villar, Zajc i eventualno Vidovic kao desetka.rokikaciga

Ovo tu je nabrojano 6-7 igrača za 3 pozicije i još su nam najpotentniji juniori veznjaci. Imamo HNL i 2 ozbiljne utakmice Kupa do kraja, ne znam koliko nama to igrača treba onda (vrijedi i za ove kaj su spomenuli novog desnog beka). Pep se žalio da mu je 26 igrača previše za radit, a igra najjaču ligu na 4 fronta. Ne znam zašto HNL klubovi imaju tu tendenciju gomilanja igrača
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ne znam zasto se zapalite za svacije tudje misljenje. Ali cinjenica je da smo postali ono.. dovodimo i rijesavamo se igraca koji nam iz nekih razloga i ne igraju? Sta smo Kulenovica trpili od Bjelice kad ga nitko nije htio pa je zadnje 2 sezone dobar, ne mozemo onda ni ovog istrpit?
  • Jurki
    21.5k
    Kulenovic je bio na posudbi u Loksi.
    Nije isto al igrac igra ili ne igra.
    Stojkovic sa 22 godine bi trebal biti nositelj igre.. on se nemre ustaliti u prvoj momcadi.

Jbg nije junior kojeg mozes istrpjeti vec igrac od kojega se ocekuju konkretne stvari sad i odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.