• NitkoBitan
    34.3k
    Trebati će mu odmor od Afconavlatkomarkovic

Naigrao se bome.
  • Zagi
    14k
    Mononukleoza, to je veliki upitnik kada i kakav će se vratitivlatkomarkovic

Stari moj, piše se o mono kao da je polumrtav.
    Ajmo ne pretjerivati.
  • fakin
    2.6k
    evo za sad stojke odbio arape, ali kaže ovisit će o tome koliko će dalje igrati njegov ostanak u klubu.
  • Pulfer
    203
    nemreš planirat tak da u svih 5 slučajeva uzimaš worst case scenarij, za to je vjerojatnost gotovo nepostojeća. ak dovedeš još jedno krilo, pretrpo si roster, pa onda npr sa Topićem nemaš više kaj 'čekati', može automatski ić iz kluba kolko igrača će imat ispred sebe da bi dobio priliku.. uvijek bi ti bar 3 desna krila sjedila na klupi sa 4 rješenja kojima je to primarna pozicija, bez da brojim cordobu, to je overload
  • Masto
    730
    @FazeN de mi malo nahrani oči dok se @Haza ne javi
  • Fatos Beqiraj
    779
    jebes ti mene, imamo 300 opcija desno doslovno.

Mononukleoza- nije mu kuk otpao.
    Bakrar - ako ce mu trebat jedna utk, imamo jos 3 opcije
    Varela - jednu dvi utakmice dok bakrar ili lisica ne mogu nece se ne znam sta desit.
    Topic- takodjer par utk moze odigrat a moze i izbacit ovu dvojicu nastavi li ovako.
    Cordoba - dobro nije realno, ali realnuje je nego da sva ova 4 prije njega ne mogu.

I da se i to desi, svih pet da ne moze naslo bi se rijesnje, Valincic ukoliko je zdrav, neko jz juniora, vidovic, pokrpa bi neko, ne treba na 6 mjeseci igrat pa da nam treba stojkovic
  • M94
    2.4k
    Ne sviđa mi se ako je u planu prodaja, tj. da bi ga pustili za tih oko 5 milja.
    Opet ovisi i o njemu jel mu se ide tamo, al ako te klub ne zeli tj. nema planove u buducnosti s tobom i nisi im netko na kome planiraju da budes bitniji kotacic u momcadi, ne bi me iznenadilo da ode.

Dinamo je uvijek isao na pogon nasih mladih igraca, tek tako odricanje mladog igraca i onda dovođenje Villara i slicnih stranaca je promasaj po meni.
    Samo moje misljenje.

Uz dobru sezonu on moze otic za duplo vecu cifru.
    Plus je jedan od.rijetkih ofenzivaca koji momentumom moze okrenuti utakmicu.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Moje osobno misljenje a kritike su naravno dobrodosle, Stojkovic bi se totalno drukcije razvio kod drugog trenera i zao mi je ako ode a ostanu neki na temelju nama nepoznatog. One gluposti sto je radio nisu nikakvo mjerilo nezrelosti i ludosti a trener s drukcijim karakterom bi mozda drukcije i postupio s njim i rekao da se prestane zajebavat i krene igrat.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Jebem ti, sve neki zloguki proroci...piše se za Bennacera da mu je gotova sezona jer je istegao zadnju ložu, Lisici je gotova karijera radi mononukleoze...bojim se da nekom ne odu križni, pisalo bi se da će mu amputirat nogu.
  • Jurki
    21.5k
    Odlasci: Nevistic - prodaja, tu mislim da se nema kaj vise za reci.
    Zagorac - penzija
    Peric - odlazak
    RPG - prodaja
    Villar - premekan, nije se snasel nemam pojma kaj da zapravo mislim, prodati da se ublazi steta.
    Stojkovic - prodaja za 4 milje - (dovesti Jagusica za te pare)
    Kulena ostaviti do ljeta pa vidjet kaj dalje ili prodati ako dojde dobra ponuda. Za špicu Beljo i Bakrar dovoljno.
    Desno krilo: forsirati Topica, za Cordobu ne znam kaj bi mislil ak ima ponuda kolko tolko ok - prodati, ak nema vidjet al moze biti koristan.
    Soldu bi definitivno ostavio u kadru jer mislim da moze pruziti bolje igre.
  • Fatos Beqiraj
    779
    opet za sve kriv Kovacevic, daj malo oladite od njega.

Pa ima je 4 5 trenera jos u dinamu pa nije postao nositelj igra
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pa ima je 4 5 trenera jos u dinamuFatos Beqiraj

Tu si dosta rekao, plus ozljeda plus igra Ljubicic vise od njega. Ja samo kazem mozda Kova karakterno ne moze trgnut mladje igrace.
  • Crni86
    18.9k
    Pa ima je 4 5 trenera jos u dinamu pa nije postao nositelj igraFatos Beqiraj

Trebo je kod jakira valjda sa potrganim prednjim kriznima igrat?

Pod canavarom je bio fenomenalan. Tako da mozemo rec da su bila dva trenera (kova i cannavaro). Pod jednim je igro super, pod drugim jako promjenjivo.

Tak da ti je tvrdnja bezveze. I legit je da netko ima misljenje da je do trenera.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Svako misljenje odmah da imam nesto protiv Kove. Ne, ali cinjenica je da vjerojatno ima totalno drukciji pristup i prema medijima i prema igracima i da s nekima treba drugacije. Mislim da je takav bio i Bjelica i prema Petkovicu. Nekad trebas 'odgojit' i preusmjerit nekoga ali i dati mu puno vise sansi.
  • rokikaciga
    9.1k
    Sta je Kova natjerao Stojketa na dva glupa crvena gdje je sam sebe diskvalificirao iz nekih utakmica?

Nekima je novogodisnja odluka dodatno trovanje na zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.