• nwankwo646
    982
    Obzirom na Bakrara, za slijedeći prijelazni rok očekujem da Dabac dobije pravo na još jedan njegov odabir, ja mu virujem 100%. To će vjerojatno biti Rayan.
  • rokikaciga
    8.2k
    Imao je Dabac vise pickova, a ne samo Bakrar.
  • ElDorado
    8.3k
    Ne znam čemu toliki fetiš na napadača. Objektivno dva su nam sasvim dovoljna. Nama trebaju krila prije svega.
  • Jurki
    20.9k
    za zimski prijelazni rok zelim samo Livija i bit cu prezadovoljan.
    Ostatak ekipe je dovoljno kvalitetan i jak da pojede ovu ligu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Prva pozicija (osim golmana) gdje se treba gledat je jedno elitno desno krilo, 5+ mil.na TM razina. To je nešto što donosi najveći impact factor. Nakon toga lijevo
  • Pacho
    11.9k

Ima smisla ako prodamo Kulenovica

:100:
  • Kia pride
    100
    Villara i Vidovića ćemo se nadam se riješiti.
    Ljubičiću bih dao još šansi, pokazao je da može. Mislim može i Villar daleko do toga da nije dobar, ali je nezadovoljan i očito unosi neku nervozu
    Vidović je igrač kojem treba dosta toga prilagoditi, nit je krilo, niti desetka.
    Mudri isto očito ide.

Livaković mora doći i tu si odma jači, ne razmem ljude koji bi se rješavali Domingueza, dečko je sveti gral, 20 godina ima, on mi je rang Olma po talentu. potencijal za transfer od 20m eura za godinu-dvije.
    On je možda najjači dolazak prošlog ljeta aod se gleda potencijal.

Što se tiče špice, šteta da onaj Kevin nije došao, takav profil bi izdominirao ligu.
  • striko
    2.9k
    Nadam se da ćemo za Villara vratiti bar uloženo, a za Vidovića imam osjećaj da nije rekao zadnju riječ.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Deportivo je navodno zainteresiran za Villara, ali sumnjam da bi oni platili za njega barem onoliko koliko smo mi platili. Realnija mi je neka posudba s preuzimanjem plaće.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Nacuo sam nesto oko Mudrazije... Nece u Zrinjski, vrlo lako moguce da ode u Osijek... To je sve sto znam
  • ElDorado
    8.3k
    Vidović ostaje sigurno.
  • NitkoBitan
    33.8k
    To bi bilo vrlo logicno za Osijek, igraju u formaciji 4-2-3-1 a muku muce sa pozicijom desetke. Iako bi im ga osobno suknuo sazad zbog Miereza i poslao Mudraziju u Vukovar!

Edit: Izgleda da su igrali u toj formaciji do ozljede Shopova. Znam da mi je nesto vuklo da preferiraju taj sustav.
  • vjeko1701
    21.5k
    Villar je zasad najočitija opcija za odlazak. Previš novca i previše godina da bi se čekalo u nadi da se prilagodi i to opravda. Još uvijek ima neku tržišnu vrijednost, posebno u Španjolskoj.

Nevistić je druga. Ne znam kolika je vrijednost na tržištu ali mislim da je on svoje odigrao za Dinamo.

Živković treći. Pokraj svih ostalih stopera, vjerojatno više neće dobiti priliku. Još je mlad i mora otići negdje gdje će igrati. Moguća i posudba do ljeta.

Mudražija najmanje posudbe do ljeta pa onda vidjeti dalje.
  • Nolifer
    13.6k
    Mudražija najmanje posudbe do ljeta pa onda vidjeti daljevjeko1701

Nemrem to idalje provarit radi čega, al dobro....
  • ElDorado
    8.3k
    Kaj već počinje transferna groznica? Villar je očito u ovoj fazi sam razina druge španjolske. Deportivo posudba ili prodaja. Nama zapravo nitko ne treba. Treba proluftati svlačionicu od nezadovoljnika i stvoriti kompaktnih 20. Ja bi prodao i Kuleta. Zapravo nama ne trebaju 3 špice. To je bilo u fazi kad je Petko bio stalno ozljeđen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.