• vjeko1701
    21.5k
    Dal igra? Dal izgleda kao da će igrati pokraj svih veznjaka koje imamo? Kolko dugo je još van stroja radi ozlijede? Ispred koga je u hijerarhiji?

Ako se ne prođe dalje u EL ili se ispadne u prvoj KO fazi, bit će još manji fond utakmica. Dal je on spreman sjediti na klupi cijelo proljeće ili želi ići negdje gdje će biti prvotimac?
  • keppi
    476
    Po izvoru SN Jagušić u Dinamu više nije realna opcija?
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Villar nikad nije dobio pravu priliku, kao ni Gabrijel Vidović.

Ne bih otpisivao nikoga tko je doveden ljetos dok ne angažiramo novog trenera da preuzme kormilo kojeg Kovačević očito nije dostojan. Mario je svojim odlukama neke igrače bacio u živo blato.
  • Droljo
    23.5k
    Zapravo nama ne trebaju 3 špice. To je bilo u fazi kad je Petko bio stalno ozljeđenElDorado

Nek se beljo ozlijedi na mjesec, dva gdje smo onda?
  • rokikaciga
    8.2k
    Nama trebaju dvije spice i netko kao Bakrar koji je bolji kao krilni napadac ali dobro odradi i solo devetku
  • Fan
    1.8k
    Nama zapravo nitko ne treba. Treba proluftati svlačionicu od nezadovoljnika i stvoriti kompaktnih 20. Ja bi prodao i Kuleta. Zapravo nama ne trebaju 3 špice. To je bilo u fazi kad je Petko bio stalno ozljeđen.ElDorado

Prvo i osnovno, treba nam golman, po mogućnosti Livi.
    A ako bi prodali Kuleta, onda OBAVEZNO gledat napadače.
    Mislim da smo mi trenutno u ovakvom rosteru: LW: Hoxha, Varela, ST: Beljo, Kule, RW: Bakrar, Topić.
    Tu treba na polusezoni napravit presjek i vidjet par stvari:
    1. Kakvo je stanje s Lisicom? On je najmanje out do početka druge polusezone, a i upitno je u kakvom stanju će se vratit. Mononukleoza je gadna stvar i trebat će mu koji mjesec nakon povratka da se skroz oporavi. Ja iskreno na njega ne bih ozbiljno računao tamo do 3. mjeseca, možda i 4. mjeseca.
    2. Jesu li Hoxha, Beljo i Bakrar u prvoj ekipi + njihove zamjene dovoljni za HNL? Po meni, trenutno jesu. Ako Hoxha i Bakrar nastave kakvi su bili cijelu polusezonu, straha nemam, a mislim da Beljo ima dovoljno kvalitete, a i dovoljno je plaćen da ga se istrpi bar do kraja sezone, da zabije 20-ak komada do kraja. S obzirom na Kuletov bivši angažman i učinak kada uđe (sad je slabiji nego prije, ali i dalje nam vrijedi), bljeskove Varele i energičnost Topića, sve to bi za HNL trebalo biti dovoljno. Prodajom Kuleta bi ostali na samo jednom napadaču i tu bi morali u kupovinu onda.
    3. Jesu li Hoxha, Beljo i Bakrar u prvoj ekipi + njihove zamjene dovoljni za Steauu i eventualni nastavak u Europi? Po meni ne, mislim da tu fali kvalitete pogotovo kada padnemo energetski (također postoji i šansa da nam Bakrar ne bude dostupa za Steauu zbog afričkog kupa nacija, ali tu ne možemo ništa). No, tu bi prava pojačanja gledao tek na ljeto. Teško je reć u ovom čušpajzu do sad tko je, tko nije za Dinamo, ali za, po meni jak, europski Dinamo, mislim da nema mjesta za Kuleta, Topića i Lisicu. Bio sam i protiv Hoxhe do ovog perioda, ali trenutno me skroz razuvjerio. Na Varelu uopće ne računam kao da je naš igrač i smeta me njegova situacija, a za Belju mislim da će eksplodirat na kraju. Dakle, ostajemo na 3 kvalitetna napadača, Hoxha, Beljo i Bakrar. Ako od ostalih nitko ne dođe na višu razinu, mislim da bi mi mogli i po 2 napadača, ako ne na zimu, onda na ljeto.
  • Kumerle
    2.1k

Ja sam čuo za Ujpest, tak da su sve to priče dok ne bude službeno.
  • ElDorado
    8.3k
    Golman je naravno prioritet ali mislim i nadam se da je to riješeno.
    Oko napadača mislio sam zbog spominjanja Matkovića, Ryana. Nama trebaju igrači tipa Bakrar koji mogu pokriti u napadu više pozicija. Bakrar se na kraju pokazao boljim na krilu i tu pohvale Kovi što ga je gurnuo tamo. Mislim da je Kule previše limitiran i da ga treba prodati. Vidović je također u Bayernu na pripremama igrao špicu i bio zapravo odličan. Ja nekako u tog dečka i dalje vjerujem. Predobar je tehničar da ga se ne bi moglo revitalizirati. To je i Zvone rekao na članskom.
    Mislim da smo najlimitiraniji na krilima. Tu nam treba neka stvarna mrcina iliti raketa kako je Jakir govorio. Beljo će isporučivati sigurno samo dat mu kontinuiteta i povjerenja. Očito je lik uvredljiv i povremeno malodušan.
  • Droljo
    23.5k
    Oko napadača mislio sam zbog spominjanja Matkovića, Ryana. Nama trebaju igrači tipa Bakrar koji mogu pokriti u napadu više pozicijaElDorado

Meni se Matković svidio i na lijevom krilu i u špici. Mandžo stajl...
  • ElDorado
    8.3k
    ne znam mnogi su govorili da se jako griješi što ga se gura u krilo. Nemam neko mišljenje o tome. Ali lik očito ima problema van nogometa pa baš nisam zicer da se s tim isplati zajebavati. U svakom slučaju i zbog ove ozljede daleko je od gotovog igrača, a da li mi imamo prostora trpiti ga?
  • Droljo
    23.5k
    očito ima problema van nogometaElDorado

Tu se nebi štel mešati. Isključivo nogometno ima mjesta kod nas. Po meni naravno.
  • Orc123
    14.1k
    Prodao bi Villara ako bi bila ponuda 2mil eura ili vise...isto tako prodao bi Ljubicica za koji god iznos i to bi ulozio u jednu radilicu u sredini i Jagusica. Naravno i Mudraziju bi prodao za nebitno koji iznos.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Ali lik očito ima problema van nogometa pa baš nisam zicer da se s tim isplati zajebavati.ElDorado

Jeli možeš ovo pojasniti?
  • ElDorado
    8.3k
    Ljubičić mi je najveća misterija od svih. S kakvim referencama je došao. Omake stavio - puno gora statistika u HNLu nego u EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.