• ElDorado
    8.3k
    noćni život i kladuša
  • Mr Anderson
    15.7k
    noćni život i kladušaElDorado

Otkud ta informacija?
  • ElDorado
    8.3k
    A jeote pa i tu se pisalo sto puta o tome. Kaj sad ti mene ispituješ. Prenosim kaj se pisalo i pričalo. Možda se rehabilitirao kaj ja znam. Možda će se zarediti.
  • NoSkillan
    165
    imam frenda koji ga zna i kaze mi da nije glavom 100% u nogometu tako da nisi u krivu
  • Mr Anderson
    15.7k
    A jeote pa i tu se pisalo sto puta o tome. Kaj sad ti mene ispituješ.ElDorado

Pisalo se tu na forumu svega i svačega od čega je možda 10% istina, a ti si napisao da je očito kako ima problema van nogometa. Znam osobu dosta blisku njemu pa me zanimalo otkud tebi taj info i po čemu je očito da se mogu diskretno raspitati.
    Znači nemaš pojma, ali mrtav hladan napišeš kako je očito da ima problema.
  • ElDorado
    8.3k
    pročitaj post iznad. I ne budi bezobrazan jer ja nisam.
  • Mr Anderson
    15.7k
    I ne budi bezobrazan jer ja nisam.ElDorado

Itekako si bezobrazan i bahat i uz to blatiš dečka bez ikakvih saznanja.
  • ElDorado
    8.3k
    ok zaboravi da sam išta napisao i nemoj mi se više obraćati jer si ti jedini ovdje izrazito bezobrazna osoba. Adios.
  • Mr Anderson
    15.7k
    i nemoj mi se više obraćati jer si ti jedini ovdje izrazito bezobrazna osoba. Adios.ElDorado

Ne odlučuješ ti o tome, a to hoću li ti se obraćati ovisi o tome što ćeš pisati javno.
  • Droljo
    23.5k

Daj ili pusti čovjeka na miru ili izvuci postove od još minimalno 5-6 ljudi koju su to isto napisali za maloga ovod.
  • Laugreano
    4.8k
    Imam ja frenda koji je jako blizak klubu(Osijek), i kaže da su te priče 100% bullshit. Pogotovo za klađenje i kocku.
    Mali je dvaput izašao sa društvom i od tuda su krenule te priče. Kaže da mu je glava 100% unutra.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ja se i dalje nadam da ce Villar svoje kvalitete pokazati ali me brine njegov govor tijela i to sto djeluje nemotivirano...Vise me razocarao nego Ljubičić...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Opet ta konspirativnost kako netko nekoga zna ili je čuo, ne bi da smo Indonezija od 250 milijuna ljudi. Možda idu u izlazak s istom ekipom, kaj bi sad trebao staviti sliku s dnevnim novinama i računom iz kluba ovdje? O svakoj javnoj osobi postoje "tračevi", dok nitko nikoga ne optužuje za teški zločin ili slično ne vidim problem o pisanju toga
  • Mr Anderson
    15.7k
    Daj ili pusti čovjeka na miru ili izvuci postove od još minimalno 5-6 ljudi koju su to isto napisali za maloga ovod.Droljo

Što da ih ja izvlačim? Ne zanimaju me.
  • Zagi
    13.7k
    Malo smo selo. Zvone ili Dabac okrenu 3 broja i saznaju sve kaj bi nas zanimalo u 10 minuta.
    Oko toga bar ne brinem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.