• njurci10
    298
    Livakovic će nam vrijediti više nego bilo koje drugo pojačanje...
  • NitkoBitan
    33.8k
    Jagusic ni po cemu nije veci potencijal i kvaliteta od naseg Vinlofa koji ga je strpao u dzep. Jedan je bio igrac Bayerna i imao iskustvo u austrijskoj ligi (bolja od HNLa) te nas je kostao oko 2 mil, dok je drugi igrac Slavena bez ozbiljne utakmice i spominje se cifra od 4-5 milijuna.

Dosta je vise narativa da mi dobivamo domace igrace "preko reda" i po snizenoj cijeni. Deru nam kozu dobrano, preplacujemo sve redom.
  • Xpert1992
    298
    A ta cifra od 5 milijuna se pocela vrtit u zadnjih tjedan dana. Nekak sumnjam da je to istina. Decko je dobar igrac no kak i sam kazes nema tu dovoljno ozbiljnih utakmica da bi dosli do tog iznosa.
  • Crni86
    18.2k
    Jos jedna utakmica jagusica protiv nas i ja opet nista ekstra od jagusica nisam vidio.

Nije mali los, ali ima on jos dosta za radit do dinamovog levela. Ivanusec i Majer su za usporedbu svaki put protiv nas nesto pokazali.
  • Zagi
    13.6k
    Jagušić odličan ali i dobro zatvoren. Mali je visoka klasa.
  • Liberopulos
    10
    Jel se zna za Livca, dolazi na posudbu ili otkup? Ako je posudba osobno ga ne bi dovodio.
  • Plava stijena
    670
    Imamo dve rupetine i fosila u rosteru. Tko će nam donijeti stabilnost na vratima ako ne Livi?
  • njurci10
    298
    jel.ti gledaš naše utakmice?
    Pa i da je posudba do kraja sezone ga treba dovesti.
    Onda ćeš naći opcije na ljeto ako ne bude htio(mogao) ostati. Da smo imali normalnog golmana imali bi par bodova više.
  • NORTE
    21.6k
    Jagusic ni po cemu nije veci potencijal i kvaliteta od naseg Vinlofa koji ga je strpao u dzep. Jedan je bio igrac Bayerna i imao iskustvo u austrijskoj ligi (bolja od HNLa) te nas je kostao oko 2 mil, dok je drugi igrac Slavena bez ozbiljne utakmice i spominje se cifra od 4-5 milijuna.NitkoBitan

Jebote kaj je ovo?
    Daj pogledaj kompilaciju Jaginih golova za faking slaven belupo kojeg btw on svojim golčinama i asistima drži pri vrhu.

Dečko ima nogometne poteze i golčine kakve imaju samo rijetki.
    I to radi sa suigračima iz slaven belupa hej.
    Kaj bi tek radio u ovom dinamu na poziciji 10-ke ili desnog krila.
  • Praskaton
    4.8k

Kako je okrenuo Villara negdje pred kraj.Klasa je mali ne moras baš poznavat nogomet pretjerano da to vidis.
    Mišić je igrao flastera na njemu pa nije kreirao ništa posebno al ga je bilo po cijelom terenu,jako aktivan.

Išao bi po njega definitivno al bi ga ostavio u Slavena do ljeta
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    a kako je njemu laznjaka prodao Zajc ,kad je kičmu potrgao i pao na travu :lol: kod našeg 5. Gola
  • Liberopulos
    10
    Nismo mi klub koji omogućava nekom ulazak u formu, a golmani nas neće koštat prvenstva.
  • Crni86
    18.2k
    Kakva je situacija s Nevistićem? Stiže li Livaković?

- Ne bih to komentirao. Nevistić radi dobro, ali sad je Filipović u prednosti. Imamo konkurenciju na svakoj poziciji, tako i među golmanima, to je dobro.

Mislim da je ovime sve receno. Kapetane dobrodosao doma!
  • scooniepenn
    6k

Jamcim ti da bi s Livijem uzeli sva tri boda u Malmou, a i protiv Celte i Betisa bi bili blizu jos jednog boda. U HNL-u 4 do 5 bodova vise bi sigurno imali. Ljudi brzo zaboravili sto je Livi skidao od vremena Bjelice pa nadalje.
  • Jurki
    20.9k
    a golmani nas neće koštat prvenstva.Liberopulos

Hahahah ahahahaha hahahha bas sam se nasmijal.
    Kad nas je eto Osijek nabio doma 2:4 da je golmančina nekaj obranil mozda bi i uzeli naslov. Ili bilokoja druga tekma koju smo spusili.
    Nevistic nije bil u nista boljoj formi prosle sezone nego kaj je danas.
    Samo kaj je gnjev bil usmjeren prema cijeloj ekipi.. pa je on presel ispod radara.
    Napadaci donose pobjede, a golmani prvenstva. Tak je bilo otkad je bor zelen, tak bu zanavek.

Edit: pogledal sazetak.. prvi gol njegov jer je branjiva lopta prosla ispod njega (hitil se ko krmača), drugi gol dobiva u svoj prvi cosak isto branjivo, treceg je samo ispratio pogledom, nije ni probal obraniti.
    Cetvrti je penal kojega je on napravil.

Zakljucak: dopeljati Livija.. i platiti kolko Turci zinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.