• Zg123
    3.1k
    Novi miljenik navijaca? Mudri na aparatima
  • Blueshadow86
    4.7k
    Soldine suze > Ivanušecove suze. Ivanušec si je skoro oči iskopao trljajućih ih s rukama ne bi li ispalo da suze. Soldine suze su spontane i iskrene. Zacementiran za klupu, nije gunđao kao neki nego je radio, dočekao svoju priliku i donio nam strašno bitna 3 boda.
  • Georg Koch
    7k
    Ivanusec je plakao u oprostaju od navijaca, pred odlazak koji je sam isforsirao.

Dvije neusporedive situacije.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Znam da nisu iste situacije, ali sam se više dotakao suza s kojim god razlogom one bile. Općenito mislim da 90% igrača (možda sam malo i rekao) glume suze i to plakanje, a ove Soldine su, po mom mišljenju, bile iskrene.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Talk Dinamo na storyu kaze da je veliki plus Soldi sta je notornom bivsem sd maricu rekao neke stvari u lice, zna li netko o cemu se radi?
  • NKDZ86
    6.8k
    vjerovatno: da se ostavi nogometa i krene u vafle biznis rađe
  • scooniepenn
    6k

To mu je propalo tako da će morati nešto treće.
  • Omake
    14k
    Svidio mi se danas, par dobrih izlazaka s loptom i primanja u zadnjoj trećini. Sredio je Vareli barem 4 situacije 1v1. Ušao u četvrtinu svih duela Dinama danas.
  • Carrasco
    6.8k
    Dobro je odigrao, napisao bi i odlično da je bolji rezultat.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Dobar, definitivno bi mi u hijerarhiji bio ispred Villara. Dalje ćemo vidjet..
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Soldo ako bi u konstanti igrao kao danas bi po meni definitivno imao mjesta čak i u prvih 11. Unatoč porazu bio je jako dobar, uz Zajca koji je ušao kasnije i najbolji veznjak danas.
  • The Undertaker
    9.3k
    Prvo poluvrijeme izgubljen (očekivano), svako dodavanje prvom do sebe.
    Drugo poluvrijeme se opustio i odigrao puno bolje. Malo je bilo i do opuštanja Betisa ali sve skupa, za prvu utakmicu, sasvim u redu.
  • Zagi
    13.5k
    Mislim da je "Selahi" ekipa bila u pravu. Bolje izgledamo kada je jedna klasična radilica u ekipi.
    Ova za koju znaš kaj radi, razbija napade.

A ne ona za koju treba nogometni doktorat da bi napisao da drugi ne vide njegov doprinos.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Soldo je ono je Ljubo trebao biti.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Ušao u četvrtinu svih duela Dinama danas.Omake

Ovo je sramota, al ne za Soldu, nego za ostatak ekipe. Sramota i pokazatelj našeg najvećeg problema od trenutka kad je Ademi drastično pao pa do danas.

Mi ganjamo žogabonito, sve umjetnik do umjetnika u ekipi. Pretrčaju nas Vukovar i Osijek da im ne možemo šansu iz igre stvoriti, o ovim malo jačima da ne pričam. Tu mislim na HNL, Europu ni ne spominjem.

Bjelica je imao Šunjića i Ademija kad smo bili najjači. Marić je lani zaglavio u svoje fix ideje, a Zvone je na sličnom tragu s Bennacerom i četverogodišnjim ugovorom za Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet