• Krizy
    57.9k
    DATUM ROĐENJA: 22.11.2003.
    MJESTO ROĐENJA: Ljubuški (BiH)
    VISINA: 187cm
    TEŽINA: 75kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: NK Široki Brijeg, GNK Dinamo Zagreb (HNK Šibenik, HNK Gorica), NK Osijek
    POZICIJA: Zadnji vezni
    BROJ: #14
    UGOVOR:

o90yhzz5mbnvcy56.jpg
  • Dinamosaur
    2.2k
    Gledajući ove slike zapitao sam se- jel to Soldo postao vješalica?! :lol:
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Dobar dečko ponizan, ide od posudbe do posudbe šuti i radi. Ne sumnjam da će doc do prve ekipe Dinama ako ovako nastavi.
  • Mihaljević
    13.1k
    66a464b8f311ce63a3d2.jpeg
    Odlaskom Ljube mi više nemamo radilicu koja će na poziciji osmice trčati svih 90min konstanto. Ademi to više ne može dobre 2-3 sezone, Bulat na osmici negledljiv, Mišić totalno van forme. Meni je Markan baš odskakao na Bišćanovim pripremama.
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ajde, dobrodosao i ti nazad
  • prefontaine
    2.4k
    Kralj ima fotku sa svakom garniturom dresova zadnje 3 godine :lol:
  • Paggini
    53.1k
    Ovo je možda najikonskija prva stranica teme za nekog igrača, jedini postovi su predstavljanja kroz tri godine
  • Shkera
    85
    Toliko o tome koliko vjerujemo u njega govori broj postova.
    Ono što sam vidio u Osijeku i mladoj reprezentaciji - bolje da ga prodamo odmah ako možemo.

Nemam nikakvu vjeru da će on bit pojačanje i prvotimac.
  • Dinaminjo
    1.5k
    "Nema boljeg osjecaja od ovog" veli u clanku na tportalu..

..ako itko zna..
  • Crni86
    11.5k
    Dolazi na mala vrata, nekako nitko od njega ne ocekuje nista i bas zato mislim da bi Marko mogao ugodno iznenaditi.

Pokazao je da ima dobre trkacke kaoacitete i vjerujem da ce se dobro uklopiti u kovacevicev koncept igre. Uz Ljubu i Misketa moze jos puno naucit i napredovat i izrast u kvalitetnu sesticu.
  • ShanKu
    1.6k
    Zamjena za Sučića :up:
  • Olmic
    4.8k
    Takoder mislim da ce ovaj decko iznenadit, dosao na mala vrata kao sucic i mogla bi to bit dobra prica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet