• Pacho
    11.5k

A sta da ti kazem osim da se i sam nadam da vec trazi zamjenu? Medutim, da mi je netko rekao kad je Boban dolazio da ce uzeti pedesetogodisnjeg trenera Belupa, a onda tolerirati ovakve izvedbe, ne bi mu vjerovao. Sto cemo ako je Boban iskren kad kaze da Europi nista nije ocekivao, a i HNL izvedbe brani?
  • Jos-Optimus
    8k
    ma ne vjerujem u to, zaista ne
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Mnogi govore prije svakog HNL kola ova utakmica je ključna itd. i to se svako kolo nakon nekog kiksa ili općenito ponavlja. Prvo je svakako fokus na Gorici, ali smatram da je derbi ono tamo sljedeće kolo stvarno ključna utakmica za usmjeriti sezonu. Porazom gubimo jako puno i oni se potencijalno odvajaju još više nego prošle sezone u tom periodu (-7) jer do kraja onda imaju Lokomotivu i Vukovar, a pobjedom se ipak radi velika razlika od prošle sezone u ovom istom periodu i vjerojatno preuzima prvo mjesto u ključnom trenutku ususret polusezoni kada se mogu napraviti potezi koji su nasušno potrebni vezano uz sportsku politiku.
  • ElDorado
    7.8k
    I on ce protiv Gorice opet krenuti s istim veznim redom. Sad će i Bennacer lagano na klupicu jer Mišić mora igrati!!! Dok god je ovaj beskrvni lik trener nema se o čemu racionalno diskutirati. Jer on naprosto vuče suludo iracionalne poteze. Do zime nemamo se kaj puno nadati osim da nekak na guzove dobijemo tovare i ovih jos par jadnika. Od igre vidjecemo samo poneki bljesak Hoxhe ili Bakrara i to je to. Uspio nam je u tri mjeseca srozati kriterije pod zemlju, a europski koeficijent strmoglavit.
  • Pacho
    11.5k

Pokusavam zamisliti scenarij u kojem Kompany prosle sezone preuzima Bayern, zareda s kiksevima pa krene objasnjavati navijacima kako to nije tragedija, kako ih ceka jako tesko gostovanje u Augsburgu, kako je nerealno ocekivati europske rezultate na koje su navikli, itd.
  • ElDorado
    7.8k
    najjači je ipak dio izjave jučer da je vadio neke igrače jer ih čuva za Goricu. Tu su mi poiskakali svi osigurači.
  • jedan u nizu
    16.4k
    Znači da gledamo svake sezone glavnog rivala kako diže naslove, stvara igrače za reprezentaciju, drži obraz hrvatskog nogometa da imamo više pretplata i ideale? Ja uistinu ne znam zašto onda ne navijate za Hajduk jednostavno

Za 30 godina će me živo bolit kurac kada ću sinu pričat o moćnom Dinamu koji je osvajao titule 20 godina zaredom i u kojem je igrala Zlatna lopta je li ga vodio Mamić, Boban ili Vikić Topić. Dok će Duje pričat kako je pradida doživio titulu još dok je Sanader bio premijer, ali da su zato imali više pretplata
    Tvrdica McTvrdi

Znaci ako imamo los mjesec, dva, sezonu dvije, odmah cemo postati to sto pisete. Svemir se okrece, sve se mijenja, Hajduk izbacuje talente, mi prodajemo jogurt i pretplate.

Dajte nemojte jebat.
    Nemam vam nista pametnije za reci jer pisete totalne gluposti.

Kako cijelo govorimo da nismo isti.
    Nismo.
    Gori smo. I to puno !!!

Mogu mislit kako bi bili da smo 20 godina tumaranja po govnima ko oni dole.
  • prefontaine
    5.5k
    Evo, možemo li prekosutra dobiti jebenu Goricu? Pitanje koje bi bilo smiješno prije par godina, ali sada je sasvim realno. Vjerujem da možemo. Što se mene tiče, bio bih zadovoljan i sa 0:1.

Pozitivno je što bi s time:
    - zauzeli prvo mjesto
    - imali bi najbolju obranu lige
    - imali bi najbolji napad lige

Negativno je što bi s time:
    - Mario Kovačević do daljnjega ostao trener Dinama

Ništa, ajmo mi ovo dobit, pa neka on bude i dalje trener, šta ćeš sad. Trpili smo svašta, istrpit ćemo i ovo.
  • Kepec
    7.9k
    U ponedjeljak imamo priliku Zemlju vratiti u ravnotežu, a za točno tjedan dana tu ravnotežu podebljati. Pritisak će ovih tjedan dana biti veći nego ikad ove polusezone, vrijeme je da se sve naučene pouke skupe na hrpu i da se konačno odigraju dvije prave tekme. Dosta je bilo prešetavanja, krivih dodavanja i udaraca 20 metara od gola. Vrijeme je da se opravdaju ti milijuni.
  • Crni86
    17.5k
    U ponedjeljak decki imaju priliku pokazat karakter i od cega su iskovani.
  • Fabercaster
    609
    U Gorici zadnja pobjeda u proljeće 2024.
    Tovari na Maksimiru zadnja pobjeda ljeto 2023.

Ne znam koji "rekord" je sramotniji, ali moraju se prekinuti oba idući tjedan!
  • NitkoBitan
    33.3k
    Tovari na Maksimiru zadnja pobjeda ljeto 2023.Fabercaster

Ove sezone imamo Mr. Derbija na klupi :nerd:
  • Fabercaster
    609
    Ove sezone imamo Mr. Derbija na klupi :nerd:NitkoBitan
    Poduplat sa RPG-em, što je sigurno sigurno :lol:
  • Odani Zgd
    1k
    Nadam se da bude zahladilo u Splitu za tjedan dana na -4.Ako naš mag bude znao iskoristiti ono što mu se nudi.
  • modri-kibic
    1k
    Tovari na Maksimiru zadnja pobjeda ljeto 2023.Fabercaster

Ljeto/Jesen 2024. prije utakmice Bayern - Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url