Tvrdica McTvrdi
Vecina nas bi bez razmišljanja zamijenila sve one titule samo da smo bili bez Glave, da smo imali sto imamo sad, i jos sa Bobanom kao predsjednikom. — jedan u nizu
NitkoBitan
Za 30 godina će me živo bolit kurac kada ću sinu pričat o moćnom Dinamu koji je osvajao titule 20 godina zaredom — Tvrdica McTvrdi
Tvrdica McTvrdi
znajdatevolimja
Pacho
barbax
Jos-Optimus
Papastrumf
Taj mocan Dinamo je poskidao sve negativne europske rekorde, jel dosta vise mitomanije? Sta me boli kurac ko je tada obukao dres i za koliko se prodao koji igrac. — NitkoBitan
Jaro
Papastrumf
Dinao izgleda na terenu, bez krvi i mesa, bez faula, s alibi "trkom", bez preuzimanja rizika - to je problem. — Jaro
Nemam nikakvih problema s tim da mi gubimo od klubova razine Betisa, Celte i Lillea, ali imam velikih problema s time da ovako beskrvno i neorganizirano izgledamo na terenu. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.