• don
    17k
    dogovorite se između sebe.
  • Pacho
    11.4k
    Mislim da ne treba donositi zakljucke niti o jednom igracu sve dok je na klupi spodoba koja ih je sve ugasila.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Vecina nas bi bez razmišljanja zamijenila sve one titule samo da smo bili bez Glave, da smo imali sto imamo sad, i jos sa Bobanom kao predsjednikom.jedan u nizu

Znači da gledamo svake sezone glavnog rivala kako diže naslove, stvara igrače za reprezentaciju, drži obraz hrvatskog nogometa da imamo više pretplata i ideale? Ja uistinu ne znam zašto onda ne navijate za Hajduk jednostavno

Za 30 godina će me živo bolit kurac kada ću sinu pričat o moćnom Dinamu koji je osvajao titule 20 godina zaredom i u kojem je igrala Zlatna lopta je li ga vodio Mamić, Boban ili Vikić Topić. Dok će Duje pričat kako je pradida doživio titulu još dok je Sanader bio premijer, ali da su zato imali više pretplata
  • NitkoBitan
    33.3k
    Za 30 godina će me živo bolit kurac kada ću sinu pričat o moćnom Dinamu koji je osvajao titule 20 godina zaredomTvrdica McTvrdi

Jesi bio medu tih 500 navijaca na proslavi naslova prvaka?

Taj mocan Dinamo je poskidao sve negativne europske rekorde, jel dosta vise mitomanije? Sta me boli kurac ko je tada obukao dres i za koliko se prodao koji igrac.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Fizički na proslave nejdem, ali naravno da sam svaki naslov i kup slavio, kao što sam jednako skakao po kući na gol Pivarica Arsenalu i gol Olma Cityju ili sad Belje Feneru
  • Stihl
    3.1k
    Dobro, nemojte sad bas pretjerivat.
    Npr.ja bum za svagda pamtil proslavu naslova prvaka 31.05.2003.godine na Maksimiru, Dinamo-Kamen Ingrad 1:0, Marić dal gol, kad smo na kraju tekme svi utrčali u teren. To je bila prava nogometna romantika. Nezaboravno!
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Ako ćemo se ovako prezentirat u Europi, točno me zaboli kurac oćemo dobit Goricu u ponedjeljak. Do pobjede protiv hajduka mi je stalo samo zato kaj ih toliko mrzim.

Osvojit HNL nije nikakva majka, to se podrazumijeva, ali nam zbog toga ne može biti manje stalo do drugog najprestižnijeg natjecanja na starom kontinentu. Nije nama igranje u Europi nikakav gušt pa da mi tamo idemo turistički pa kaj bude nego smo relevantan klub na europskoj razini, a pogotovo u Europa ligi.

Prestanite jebeno relativizirati nastupe u europskim natjecanjima. Desi li se protiv Betisa nastup nalik jučerašnjem, on po meni (potencijalne) pobjede protiv Gorice i hajduka mora baciti u drugi plan.
  • Pacho
    11.4k

Nema veze i ako nas ugaze. Kaze duo Boban & Coban da je ovo i iznad ocekivanja.
  • barbax
    591
    Ajde, barem nismo više u IBERTURAŽI. Bolje je ovako u leru pa još malo u rikverc :lol:
    Mislim da naši šoferi ne znaju šaltati brzine. :smirk:
  • barbax
    591
    I mislim da nema smisla da se koriste kojekakva uvredljiva imena za ljude zbog loših rezultata. Ako su i zajebali ili nisu dovoljno sposobni, barem se trude i nisu ništa ukrali. To su ipak naši ljudi i određena doza respekta bi trebala postojati. Glupo je spuštati se na razinu povrijeđenih tinejdžera gdje se odma udara džonom čovjeka na podu.
  • Jos-Optimus
    8k
    ti si pametniji od toga da bi ti se trebalo objašnjavati da bi samo maloumnik javno kritizirao trenera kojeg planira zamijeniti na polusezoni ako ne ide dobro. Što binse dobro moglo izroditi iz toga da još popusti autoritet. Ja sam uvjeren da je on bivši, ali Zvone je takav tip, sustavan i konzistentan i dao mu je priliku koju ovaj nije u stanju iskoristiti. Mislim da ćemo biti prvi i da će on biti bivši.
  • Vedraca
    218
    Kova je puno toga....los trener za Dinamo, los Motivator, los Takticar, los u Komunikaciji itd....ali da je Spodoba?!?! Stvarno? Radi cega je zasluzio Etiketu "Spodoba"?!?
  • Papastrumf
    20.2k
    Taj mocan Dinamo je poskidao sve negativne europske rekorde, jel dosta vise mitomanije? Sta me boli kurac ko je tada obukao dres i za koliko se prodao koji igrac.NitkoBitan

Možda nitko od njih nije pratio dinamo u Europi do 2018. godine!? To je jedino objašnjenje. Ne znam jesu li slučajno dinamo i reprezentacija baš te godine došli do takvih uspjeha, koji su se nastavili i u kasnijim godinama, ali rekao bih da nije baš slučajno.

Kad čitam komentare ljudi, rekao bih da je dinamo europska sila već 20 godina.
    Kad ono dinamo je imao 2 sezone bez ijednog boda u LP. Imao je sezonu bez zabijenog gola u LP. Imao je 11 poraza u nizu u skupinama LP itd. da sad ne nabrajam velebne uspjehe.

Tek 2018., dolaskom Bjelice i nekolicine igrača, dinamo napokon stvara momčad koja je igrala zapaženu ulogu u Europi i okosnica te momčadi je do nedavno bila u klubu. Puno stvari se tu poklopilo da Ademi, Petković, Livi i Oršić ostanu toliko dugo u klubu i budu nosioci velikih uspjeha.

Nije lako stvoriti ponovno ekipu za takve rezultate i ja iskreno nisam ni očekivao velebne rezultate u Europi ove sezone. Nemam nikakvih problema s tim da mi gubimo od klubova razine Betisa, Celte i Lillea, ali imam velikih problema s time da ovako beskrvno i neorganizirano izgledamo na terenu.

Lille je klub koji je realno razinu ili dvije iznad nas po svemu i ako su baš toliko bolji od nas na terenu da je ono od jučer realno stanje onda očekujem minimalno da mi toliko budemo bolji od nekakvih Vukovara, Gorica i sličnih.
  • Jaro
    11.3k
    Ajmo ne spinati, nisam vidio da je bilo tko ovdje poraz shvatio kao tragican. Ono kako Dinao izgleda na terenu, bez krvi i mesa, bez faula, s alibi "trkom", bez preuzimanja rizika - to je problem. A to nije do "Lille je za nas svemirski brod" - vec zato sto ne valja trener i/ili igraci...
  • Papastrumf
    20.2k
    Dinao izgleda na terenu, bez krvi i mesa, bez faula, s alibi "trkom", bez preuzimanja rizika - to je problem.Jaro

Nemam nikakvih problema s tim da mi gubimo od klubova razine Betisa, Celte i Lillea, ali imam velikih problema s time da ovako beskrvno i neorganizirano izgledamo na terenu.Papastrumf

Upravo to sam i napisao. Možda da prije pročitaš koji put prije nego što nekog prozivaš za spinanje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet