• Pacho
    11.4k

A sta da ti kazem osim da se i sam nadam da vec trazi zamjenu? Medutim, da mi je netko rekao kad je Boban dolazio da ce uzeti pedesetogodisnjeg trenera Belupa, a onda tolerirati ovakve izvedbe, ne bi mu vjerovao. Sto cemo ako je Boban iskren kad kaze da Europi nista nije ocekivao, a i HNL izvedbe brani?
  • Jos-Optimus
    8k
    ma ne vjerujem u to, zaista ne
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Mnogi govore prije svakog HNL kola ova utakmica je ključna itd. i to se svako kolo nakon nekog kiksa ili općenito ponavlja. Prvo je svakako fokus na Gorici, ali smatram da je derbi ono tamo sljedeće kolo stvarno ključna utakmica za usmjeriti sezonu. Porazom gubimo jako puno i oni se potencijalno odvajaju još više nego prošle sezone u tom periodu (-7) jer do kraja onda imaju Lokomotivu i Vukovar, a pobjedom se ipak radi velika razlika od prošle sezone u ovom istom periodu i vjerojatno preuzima prvo mjesto u ključnom trenutku ususret polusezoni kada se mogu napraviti potezi koji su nasušno potrebni vezano uz sportsku politiku.
  • ElDorado
    7.7k
    I on ce protiv Gorice opet krenuti s istim veznim redom. Sad će i Bennacer lagano na klupicu jer Mišić mora igrati!!! Dok god je ovaj beskrvni lik trener nema se o čemu racionalno diskutirati. Jer on naprosto vuče suludo iracionalne poteze. Do zime nemamo se kaj puno nadati osim da nekak na guzove dobijemo tovare i ovih jos par jadnika. Od igre vidjecemo samo poneki bljesak Hoxhe ili Bakrara i to je to. Uspio nam je u tri mjeseca srozati kriterije pod zemlju, a europski koeficijent strmoglavit.
  • Pacho
    11.4k

Pokusavam zamisliti scenarij u kojem Kompany prosle sezone preuzima Bayern, zareda s kiksevima pa krene objasnjavati navijacima kako to nije tragedija, kako ih ceka jako tesko gostovanje u Augsburgu, kako je nerealno ocekivati europske rezultate na koje su navikli, itd.
  • ElDorado
    7.7k
    najjači je ipak dio izjave jučer da je vadio neke igrače jer ih čuva za Goricu. Tu su mi poiskakali svi osigurači.
  • ksapi
    6.5k
    Nažalost, danas nas je napustio Sanjin, čovjek koji je za ovaj naš Dinamo napravio jako, jako puno i zauvijek će biti zapamćen po tome u mislima svakog pravog Dinamovca. Na nama je sada da naš Dinamo čuvamo.

Počivaj u miru! :pray:
  • shameless86
    1.2k
    Sanjin Spanovic R.I.P
  • Kumerle
    1.9k
    P.U.M.B.
  • nwankwo646
    919
    Jao, a izgledao je kao da nešto nije u redu. RIP
  • Nolifer
    13.5k
    Baš me šokiralo.

Plavi imate za koga igrati.

PUMB :pray:
  • NKDZ86
    6.6k
    Ozbiljno? :gasp: :sad:
    Hvala ti na svemu u borbi za naš dinamo, hvala na knjizi o Zeku...
    Počivao u miru Božjem.
  • kristijank
    387
    Živio Dinamo. Toliko toga dao. Možda jedan od najključnijih za to kakav Dinamo imamo danas. Strašan borac, nevjerojatno sposoban i marljiv. Uvijek spreman pomoći. Počivao u miru.
    Ti bit ćeš uvijek sa nama...
  • Thor
    1.5k
    Sanjine laka ti hrvarska zemlja :shade: ...a kada dusa ode zvijezdama
    u mojim ocima
    neka zadnja slika bude ta
    nebo boje Dinama... :heart:
  • modri-kibic
    1k
    Počivao u miru
bold
italic