• Ludovic IX
    11.7k
    [url]http://selja-ina2.png

ovo je dinamovac s kakvim bi se @vlatkomarkovic @cibona i još poneki poistovjetili... desničar, thompsonovac, nacionalist...

ovakve komentare ostavlja pod vijesti o smrti Sanjina

https://www.facebook.com/share/19tozefS6H/ - evbo vam link na njegov profil pa mu ostavite lijepe poruke.. ja sam rekao odvratnoj seljačini koja sebe naziva dinamovim navijačem što ga ide
  • Chempers
    1.3k

Tibore, jel nije upravo rečeno da nema politike na ovoj temi? Rekao si vec svoje jučer na trgu, shvatili smo.
  • Ludovic IX
    11.7k
    seljačino, ako je tebi ovo normalno od jednog dinamovca da se veseli smrti 100x večeg dinamovca od tebe, ajd onda..
  • Nolifer
    15k
    desničar, thompsonovac, nacionalist...Ludovic IX

Al buraz, moglo je i bez ovog, vidim žulja te MPT. Zbilja sramotan i tvoj upis, ako misliš u isti koš sve trpati. Eno ja slušam MPT, pa mi nije drago zbog smrti našeg pokojnog Dinamovca Sanjina, al bitno da laprdaš i da sve u isti koš stavljaš, susramlje, fuj.
  • Chempers
    1.3k

Nije normalno, al nisi ni ti, nego si običan jadnik koji piše uvrede u inbox, tek toliko da se zna.
  • marcio amoroso
    51.2k
    Dečki dosta je.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Ovo je odvratno, odvratno. Da, Sanjin i ja vjv nismo bili istog svjetonazora, ali poistovjetiti me s osobom koja slavi smrt mladog čovjeka je ispod svakih razina. Zao mi je svakog života, a kamoli ne jednog mladog čovjeka koji je uz to bio Dinamovac. Srami se, fuj….
  • emilperska
    16.2k
    ovo je dinamovac s kakvim bi se vlatkomarkovic @cibona i još poneki poistovjetili... desničar, thompsonovac, nacionalist...Ludovic IX

DNO DNA čije ime vi ljevičari koristite za skupljanje jeftinih poena!

DNO DNA!
  • cibona
    8.1k
    Neću se spuštati na tvoju razinu bezobrazluka, samo ću ostaviti svoj komentar od prije 3 dana, a ti nastavi živjeti u mržnji.

Počivao u miru Božjem. Moja sućut obitelji i bližnjima. Dinamovštinu mu nitko nikada neće oduzeti.cibona

A tebi ugodan dan. Živio!
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Ne znam ja od kad pratim dinamo mozda nekih 15tak godina 20, nije mi ostalo u sjecanju da smo ikad igrali nesto dominatno hnl. Uvijek je bilo ovo ko danas u Gorici uzmes loptu i drzis 70 posto i kruzis i pokusavas zabit. Nikad to nisu bile neke akcije ili nesto jer ne mozes to protiv bunkera. Jedino ako neko od stariji pamti neki leprsavi nogomet. Meni je u sjecanju uvijek ovakva igra kad smo osvajali
  • vjeko1701
    24.9k
    Nisi potpuno u krivu ali onda je bilo i nešto drugačije. Protivničke ekipe su često ulazile u utakmicu sa strahom i planom samo da ne budu razbijene.

Zadnje sezone su promjenile stvari i više ne možemo tako. Jbg, sad svi mirišu krv. Em rivali em manje ekipe.
  • Crni86
    21.9k
    Lijep pogled na tablicu
  • NitkoBitan
    36.8k
    Da je bilo koji strani igrac napravio ovo sto i Stojkovic razapelo bi ga se na krizu. Za vidjet je koliko su navijaci Dinama licemjerni.
  • San Lorenzo
    23.7k

Pa odi na topic posvećen njemu...
  • Fan
    2.3k
    frende, kaj je s tobom haha? Daj pogledaj na temi utakmice i na njegovoj temi kaj mu sve pišemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.