• Ludovic IX
    10.2k
    [url]http://selja-ina2.png

ovo je dinamovac s kakvim bi se @vlatkomarkovic @cibona i još poneki poistovjetili... desničar, thompsonovac, nacionalist...

ovakve komentare ostavlja pod vijesti o smrti Sanjina

https://www.facebook.com/share/19tozefS6H/ - evbo vam link na njegov profil pa mu ostavite lijepe poruke.. ja sam rekao odvratnoj seljačini koja sebe naziva dinamovim navijačem što ga ide
  • Chempers
    1.1k

Tibore, jel nije upravo rečeno da nema politike na ovoj temi? Rekao si vec svoje jučer na trgu, shvatili smo.
  • Ludovic IX
    10.2k
    seljačino, ako je tebi ovo normalno od jednog dinamovca da se veseli smrti 100x večeg dinamovca od tebe, ajd onda..
  • Nolifer
    13.5k
    desničar, thompsonovac, nacionalist...Ludovic IX

Al buraz, moglo je i bez ovog, vidim žulja te MPT. Zbilja sramotan i tvoj upis, ako misliš u isti koš sve trpati. Eno ja slušam MPT, pa mi nije drago zbog smrti našeg pokojnog Dinamovca Sanjina, al bitno da laprdaš i da sve u isti koš stavljaš, susramlje, fuj.
  • Chempers
    1.1k

Nije normalno, al nisi ni ti, nego si običan jadnik koji piše uvrede u inbox, tek toliko da se zna.
  • marcio amoroso
    47.2k
    Dečki dosta je.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Ovo je odvratno, odvratno. Da, Sanjin i ja vjv nismo bili istog svjetonazora, ali poistovjetiti me s osobom koja slavi smrt mladog čovjeka je ispod svakih razina. Zao mi je svakog života, a kamoli ne jednog mladog čovjeka koji je uz to bio Dinamovac. Srami se, fuj….
  • emilperska
    12.6k
    ovo je dinamovac s kakvim bi se vlatkomarkovic @cibona i još poneki poistovjetili... desničar, thompsonovac, nacionalist...Ludovic IX

DNO DNA čije ime vi ljevičari koristite za skupljanje jeftinih poena!

DNO DNA!
  • cibona
    7.1k
    Neću se spuštati na tvoju razinu bezobrazluka, samo ću ostaviti svoj komentar od prije 3 dana, a ti nastavi živjeti u mržnji.

Počivao u miru Božjem. Moja sućut obitelji i bližnjima. Dinamovštinu mu nitko nikada neće oduzeti.cibona

A tebi ugodan dan. Živio!
  • Fatos Beqiraj
    466
    Ne znam ja od kad pratim dinamo mozda nekih 15tak godina 20, nije mi ostalo u sjecanju da smo ikad igrali nesto dominatno hnl. Uvijek je bilo ovo ko danas u Gorici uzmes loptu i drzis 70 posto i kruzis i pokusavas zabit. Nikad to nisu bile neke akcije ili nesto jer ne mozes to protiv bunkera. Jedino ako neko od stariji pamti neki leprsavi nogomet. Meni je u sjecanju uvijek ovakva igra kad smo osvajali
  • vjeko1701
    20.9k
    Nisi potpuno u krivu ali onda je bilo i nešto drugačije. Protivničke ekipe su često ulazile u utakmicu sa strahom i planom samo da ne budu razbijene.

Zadnje sezone su promjenile stvari i više ne možemo tako. Jbg, sad svi mirišu krv. Em rivali em manje ekipe.
  • Crni86
    17.6k
    Lijep pogled na tablicu
  • NitkoBitan
    33.3k
    Da je bilo koji strani igrac napravio ovo sto i Stojkovic razapelo bi ga se na krizu. Za vidjet je koliko su navijaci Dinama licemjerni.
  • San Lorenzo
    23.3k

Pa odi na topic posvećen njemu...
  • Fan
    1.7k
    frende, kaj je s tobom haha? Daj pogledaj na temi utakmice i na njegovoj temi kaj mu sve pišemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet