• CastAway1986
    4.5k
    Da se nadovezem na ovu pricu oko mladih igraca s obzirom da se uvijek hvalimo da smo u top 10 akademija na svijetu , ja cu samo reci da sumnjam da bi Jakirovic jucer odigrao losije od Domingueza ..
    A druga stvar je poruka onima koji svako malo pljuju po bivsim igracima tkz senatorima ( Ademi , Rile , Petko , Orša..) oni su razlog sto imamo ovakav koeficjent u Europi pa ne moramo startati od prvog pretkola protiv ribara i konobara..
  • Dzoni
    3k

Je, ali zakaj tek tad, zašto se to moralo prvo maknuti, imati par smeće generacija i onda vratiti.
    Ali eto, bar im je došlo iz guzice u glavu, nekima nikad ne dođe
  • masacusec
    6.8k
    Nevjerovatno mi je da netko ima sa poštenim ljudima u klubu bilo kakve druge prioritete osim rezultatskih. Blago rečenodon

Pa ti gledaš na naš klub prvenstveno/isključivo kao na poduzeće...to je tvoje pravo, meritorni su ti rezultati.
    Meni je, kao navijaču, Dinamo puno više od kluba, nogometnog i sportskog kolektiva, rezultat mi je sekundaran. Naravno, veseliji sam kada pobjeđujemo, u kurcu sam kada gubimo ko zadnje pizde (kao sinoć)...No, ujutro se opet sjetim, imamo Dinamo....I da, to me najviše veseli...Mojega kluba više nema po crnim kronikama, optužnicama i sl. Ovo zadnje navedeno, uvijek će mi biti argument!
  • don
    17k
    Jesu i zato sad u razogvoru s njima nisu na rubu depresije ni plača već su optimistični za budućnost.vjeko1701

i koji je točno problem ako je netko na rubu "depresije" u jednom od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti hnla?

već su optimistični za budućnost.vjeko1701

pa super za njih, neki su bili optimistični i prošle godine pa je završilo tako kako je završilo. Ne vidim problem ni u jednom odabiru "psihičkog" stanja, bilo to depresivno ili optimistično.

Kako je nevjerojatno da imaju ljudi kojima je sinergija kluba i zajednice njegovih navijača bitnija od rezultatat u tekućoj sezoni. Da im je novi stadion dostojan kluba bitniji. Da im jedna plava noć u njihovom gradu donese više radosti od ovosezonskog broja bodova u EL. Da to dugoročno, kroz godine pa i desetljeća smatraju ključnijim za održivost i napredak kluba?vjeko1701

naravno Vjeko, sve je to super ali zašto odvajat jedno od drugog? Zašto ne oboje? E pa zato jer smo trenutno neuspješni u nogometnim ciljevima.
    Nije valjda da bi ljudi gubili titule, bili prosječan klub ali da imaš sve to šta si nabroja? Pa to ćeš sve imat sa 90% ljudi koji bi vodili klub a da su pošteni, ali bi možda uspješniji bili na terenu. Naravno da je kod nas drugačija situacija jer smo se konačno očistili zla, ali Dinamu ne smi ispaštat rezultat, niti si to može dozvolit. A gubitak još jedne, dvi titule će nas dovest u katastrofalnu situaciju.

Na kraju dana, ne moraš ni razumjeti, ne moraš se slagati al prestani im diktirati kako oni trebaju gledati klub i kako se trebaju osjećati trenutnovjeko1701

tko im diktira? :lol: koliko me sjećanje služi nikad nisan nikome prvom napisa ništa na tu temu niti "diktira" već forumašima koji su odgovorili na moj post i radili to šta si iznad napisa da će idući put dobit upozorenje ako neko to uradi meni.
    Još san i naglasio da nikoga ne etiketiran i prozivan jer znan di bi to vodilo i da će rasprava bit rupa bez dna.

Tko pljuje po nečem s čim je sretan? Kritika apsolutno ali pljuvanje? Vrijeđanje? Gaženje svake stvari na sve moguće načine?vjeko1701

napisa san na normalan način, pljuvanje na taj način je za mene potpuno normalna reakcija navijača, pogotovo vrućih glava (nazivanje igrača balerinama, zazivanje skidanja dresova itd) Nitko ne spominje vrijeđanje.

Pošteno?vjeko1701

može, odlično. :up:

Pa ti gledaš na naš klub prvenstveno/isključivo kao na poduzeće...to je tvoje pravo, meritorni su ti rezultati.
    Meni je, kao navijaču, Dinamo puno više od kluba, nogometnog i sportskog kolektiva, rezultat mi je sekundaran
    masacusec

ajde odjebi, nećeš mi ti govorit šta je meni Dinamo.

Ta rečenica se tribala govorit na prelazu iz stare uprave u novu, sada smo konačno normalan nogometni klub i tako se tribamo i ponašat. A ne za 15 godina nakon gubitka još jedne titule reć "imamo svoj klub, rezultat mi je sekundaran."
    Imamo i imat ćemo ga do kraja životnog vjeka nadan se, ka i svaki normalan nogometni klub. Ali onda se moramo i ponašat tako da nam rezultat postane najbitniji jer to i je.

A to šta si sad reka možeš reć samo nekome ko prestane navijat za klub nakon neuspjeha.

Mamić ti je pojeo mozak.
  • Dinamo-SB
    774
    Većina ljudi se bespotrebno stresira za mišljenja ljudi kojima je nogomet i Dinamo generalno ispušni ventil u životu. Oni tu fiktivno navijaju za Dinamo,ali su tu samo zato da ispoljavaju svoje frustracije jer nigdje drugdje ne mogu. Žena,djeca,obitelj,prijatelji i ostali ih ne dozivljavaju 2 posto. Znam ogroman broj ljudi koji isključivo sve gleda u negativnom smjeru. Da imamo sve pobjede i 0 primljenih gola taj dio istih ljudi bi našao hrpu zamjerki tj. rekli bi "lako tako s ovom ekipom" "nema mladih" "ima previše mladih" "moja baba bi osvojila prvenstvo" itd. Jer njima svrha nije objektivnost i oni imaju totalno drukčiji pogled na to što "vole" i prate Dinamo.

Mi smo tek postali ozbiljan demokratski klub i još uvijek imamo repove prošlosti koje još uvijek riješavamo. Pa nigdje ni Boban reko da je zadovoljan s rezultatima i da je ovo sve super. Pa čak je direktno vrijeđao neke igrače koje je on doveo čim je praktički sam priznao da je i on pogriješio. Nisam ni ja zadovoljan s Kovom pa opet znam da nema smisla mijenjat sada,a uostalom nemamo nikog dovesti. Kada bi dobio otkaz bila bi samo još već pomutnja i vjerojatno kontraefekt. To se sve moglo vidjeti prošle godine. Ljudi pišu gluposti samo da pišu. Igrači koji su došli i koji su podbacili vješto se skrivaju pod narativom Bobana/Kovačevića i to im dođe ko vrhunski alibi.
    Villar došao za 3 milje i ne može raditi razliku protiv Vukovara,ali zna kmečat. Dajte,molim vas. Vidović,Beljo? Jel Kova i Kovina taktika kriva Villaru što uvijek imat 2 dodira viška kao i Vidoviću? Jel im Kova kriv što ne grizu kad uđu? Kakva je to igra i glava s njihove strane? Pa ja da nisam u prvom timu i uđem u 75. grizo bi teren da se dokažem. Jel i njima kriv Boban? Klubovi u kojima su igrali su redom - ROMA,BAYERN,AUGSBURG. Bennacer je došao iz MILANA i vrijedi 10 milijuna. Igrači ne izgledaju loše samo zbog Kovine taktike nego i zbog svog nezalaganja i neozbiljnosti. Oni moraju raditi razliku bez trenera s obzirom na CV,talent i iskustvo,ali je nekako lakše imat alibi i manje se trudit. Nek se izvole ponašat kao profesionalci malo za promjenu i više mi je dosta te neke zaštite pojedinih igrača kao da su sveci,a igraju za preozbiljan novac. Ne znam jel nismo dovoljno naučili prošle godine s Mmaeom,morao je lik proć 4 trenera i doć u novi klub da se dokaže da nije za Dinamo,da se to ranije shvatilo možda bi bili prvaci. Ista stvar sa senatorima koje obožavam,ali njihove sadašnje karijere govore o njima. Jednostavno dio igrača u Dinamu - nije za Dinamo. Vjerojatno ni trener nije,ali po mom mišljenju to nije presudan faktor da recimo ne budeš prvak s ovakvom ekipom i budzetom jer da i lose igras i nemas igru ti bi s ovakvim igračima trebo pobjeđivat u HNL-u bez problema svaku tekmu. Pa evo gledam Bennacer vrijedi 10, Vidović 3mi,Villar 2mil i Beljo 4mil.; ukupno 19milijuna eura ,a cijeli Vukovar 7.Alo da igramo katastrofično i da smo nezadovoljni to opet MORA biti pobjeda.
  • NitkoBitan
    33.3k
    koji je točno problem ako je netko na rubu "depresije" u jednom od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti hnla?don

Ok, na -1 smo uz domaci derbi iduceg vikenda, za bacit ce s mosta.
  • don
    17k
    e pa vidiš, a maloprije govorite da nam je nekima bitno samo bit isprid hajduka.

sramota je se ravnati sa njima, niti tribaju bit naš rival na terenu. Ali nekako uspijevaju već 3. sezonu za redom.
  • NitkoBitan
    33.3k
    Ali nekako uspijevaju već 3. sezonu za redom.don

"Nekako", znamo kako.
  • don
    17k
    pa prvenstveno lošom sportskom politikom da.
  • CastAway1986
    4.5k
    Petko , Rile , Ademi , Orša , Livi su ginuli na terenu i rusili velikane da bi ove zvjezdice se mogle jucer šetati po terenu i namjestati frizurice ...
  • vjeko1701
    20.9k
    i koji je točno problem ako je netko na rubu "depresije" u jednom od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti hnla?don

pa super za njih, neki su bili optimistični i prošle godine pa je završilo tako kako je završilo. Ne vidim problem ni u jednom odabiru "psihičkog" stanja, bilo to depresivno ili optimistično.don

Pa problema nema. Problem dolazi jer se ovdje obje strane stalno napadaju i nameću svoje kao jedino ispravno i to je ono o čemu pričam. Odrasli ljudi ne mogu bez etketa, optužbi, nadimaka. Ne mora se nitko nikad složiti ali sve ovo debelo prelazi neko neslaganje i pretvara se u histeriju jednih prema drugima. To je odraz psihičkog stanja i zrelosti.

napisa san na normalan način, pljuvanje na taj način je za mene potpuno normalna reakcija navijačadon

Pljuvanje je vrijeđanje. Ili ako hoćeš bolje, definicija pljuvanja: (koga, po kome, po čemu) pren. napadati riječima, prikazivati u vrlo lošem svjetlu; klevetati, ogovarati

Kritika nikad nije pljuvanje.
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    Edit: ispričavam se, nisam vidio intervju
  • Crni86
    17.5k
    Ali da nakon jučerašnjeg poraza se Kovačević nije obratio navijačima klupskim kanalom,vlatkomarkovic

https://youtu.be/-Fnw-GDhVxQ?si=JmQXsn937_1VpfW3

Pa ima izjava nakon utakmice. Ne znam kaj je trebalo dodatno. Ne znam jesi vidio to ili ne.
  • vlatkomarkovic
    2.4k

Isprike, nisam vidio…. Ok onda…

Obično dobijem notifikaciju, ne znam zašto nisam sad, ispričavam se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet