CastAway1986
masacusec
Nevjerovatno mi je da netko ima sa poštenim ljudima u klubu bilo kakve druge prioritete osim rezultatskih. Blago rečeno — don
don
Jesu i zato sad u razogvoru s njima nisu na rubu depresije ni plača već su optimistični za budućnost. — vjeko1701
već su optimistični za budućnost. — vjeko1701
Kako je nevjerojatno da imaju ljudi kojima je sinergija kluba i zajednice njegovih navijača bitnija od rezultatat u tekućoj sezoni. Da im je novi stadion dostojan kluba bitniji. Da im jedna plava noć u njihovom gradu donese više radosti od ovosezonskog broja bodova u EL. Da to dugoročno, kroz godine pa i desetljeća smatraju ključnijim za održivost i napredak kluba? — vjeko1701
Na kraju dana, ne moraš ni razumjeti, ne moraš se slagati al prestani im diktirati kako oni trebaju gledati klub i kako se trebaju osjećati trenutno — vjeko1701
Tko pljuje po nečem s čim je sretan? Kritika apsolutno ali pljuvanje? Vrijeđanje? Gaženje svake stvari na sve moguće načine? — vjeko1701
Pošteno? — vjeko1701
Pa ti gledaš na naš klub prvenstveno/isključivo kao na poduzeće...to je tvoje pravo, meritorni su ti rezultati.
Meni je, kao navijaču, Dinamo puno više od kluba, nogometnog i sportskog kolektiva, rezultat mi je sekundaran — masacusec
Dinamo-SB
NitkoBitan
koji je točno problem ako je netko na rubu "depresije" u jednom od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti hnla? — don
don
CastAway1986
vjeko1701
i koji je točno problem ako je netko na rubu "depresije" u jednom od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti hnla? — don
pa super za njih, neki su bili optimistični i prošle godine pa je završilo tako kako je završilo. Ne vidim problem ni u jednom odabiru "psihičkog" stanja, bilo to depresivno ili optimistično. — don
napisa san na normalan način, pljuvanje na taj način je za mene potpuno normalna reakcija navijača — don
Crni86
Ali da nakon jučerašnjeg poraza se Kovačević nije obratio navijačima klupskim kanalom, — vlatkomarkovic
vlatkomarkovic
FelceAzzurro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.