• Dinamosaur
    2.6k
    Kup je isto bezvezno opterecenje, trebali bi ne otić u Karlovac..

Izgleda da je kolega zaboravio kaj nam piše na straznjoj strani dresa
  • Crni86
    15.5k
    Kolega govori samo s aspekta ocekivanja navijaca dinama. Kao sto mozemo ocekivati jos i po koju goricu. Vjerujem da ce biti tuzan ako izgubimo od fenera i sretan ako pobjedimo, ali skroz smo nova ekipa i trebamo jos dosta zganci pojest da budemo na top razini za europu.

Navijacki svi zelimo sutra pobjedu, ali poraz od fenera nije smak svijeta ako se desi.

Pravo stanje u europi ce se vidjet tek iduce sezone. Na kraju negdje je i pisalo da je ovo sve zapravo priprema za napad na ligu prvaka iduce sezone kako bi tada bili sto konkurentniji.
  • rokikaciga
    5.8k
    Govorim u kontekstu da je ekipa mlada, novokomponirana bez euro iskustva.emilperska

Zasto ponavljas mitomanske dezinformacije? Tu je vec postavljeno da brdo igraca ima iskustva u ligama petica, europskim natjecanjima i za repku.

Ovo nije Bjeličin Dinamo iz 2018.emilperska

Mislis kad nam je dosao journeyman Orsa iz Koreje, Petko koji nije zabio gol od kadeta i jos 10 igraca? I isto mlada ekipa?

Mi sutra nismo favoriti.emilperska

Jesmo.
  • grba
    367
    Ispricavam se sto pisem ovdje vec sam napisao u drugu temu, ako netko ima viska jedna karta treba za sjever dolje, hvala puno unaprijed!!
  • Paggini
    70.4k
    Ne nabijajmo dečkima presing tamo gdje ga nema i gdje nije realan. Mi sutra nismo favoriti.

Presing mora postojati protiv Belupa, Lokse kada je sve osim 3 boda ogroman kiks.
    emilperska

Pa ovo se slažem oboje, ali drugo je ne nabijati presing, a drugo je govoriti da nije važno jer je jako važna Europa, jer je to realno najbolji i pokazatelj gdje smo kako smo sa kvalitetom.

Ne mislim da postoji ikakav presing prema ekipi, niti to vidim na forumu, niti po medijima. Nismo favoriti, ali želik da se pokažu u suoer svjetlu, da igraju kvalitetno i "dinamovski".
  • emilperska
    11.8k
    Zasto ponavljas mitomanske dezinformacije? Tu je vec postavljeno da brdo igraca ima iskustva u ligama petica, europskim natjecanjima i za repku.rokikaciga

Iskustvo u Getafeu u La Liga 2 vs iskustvo Real, PSG, City..
  • Guinness
    3.1k
    Brijem da nam i Europa i HNL mogu biti važni u isto vrijemePaggini

Moraju, ne da mogu.
    Pa nismo provincijski klub koji je jednom u 20 godina izborio Europu, imamo dugogodišnju tradiciju igranja eurokupova i to na (relativno) visokoj razini.

Dinamo je velikan, svaka utakmica je bitna i u svakoj moramo ići 120%, pogotovo na Maksimiru.
  • rokikaciga
    5.8k
    Iskustvo u Getafeu u La Liga 2emilperska

Referiras se na Villara? Prestani trovat temu i forum lazima i mitomanijom.

61 nastup u Primeri, 57 u Serie A, 15 u Europa Ligi, 5 Konferencijska liga, i nastup za Spanjolsku repku.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Gledajmo to ovako. Osvojimo HNL - kog boli k imali 25 ili 26 naslova, idemo u 2. pretkolo. Osvojimo EL - ostajemo u vječnosti, idemo u grupnu fazu. Jasno je kaj su prioriteti
  • don
    16.1k
    mislin da kolega oće reć da se ne dramatizira u slučaju poraza jer nam EL utakmice nisu od životne važnosti ka i titula ove sezone. Pogotovo uzimajući u obzir koliko je Fener bolja ekipa, barem individualno.
  • NKDZ86
    5.7k
    ne znam zašto pišete da je sutra tekma kad je u srijedu tekma.
    ps. da li se zna koliko su turci kupili karata za jug?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Svakako. Opet, po meni bi neki standard trebao biti da imamo pravo očekivati neporaženost u Maksimiru, tko god bio protivnik, a da nije baš ovih top 10 klubova. Fener je jači, skuplji, bogatiji, ali nije Bayern da nemamo pravo očekivati nekih 1:1. I da bude sad 0:1 čisto sumnjam da će netko dramu radit
  • NitkoBitan
    31.8k
    "Europa nije bitna".

Isti ti likovi poslije europskih kikseva i razocaranja - "Jesam vam rekao.", "Nije Bobanov Dinamo za velike stvari.", "Mi smo HNL boranija.", "Ocito limiti ove ekipe postoje", "Zar sa ovim igracima napadamo proljece u Europi i bildamo europski koeficijent?".

Deri sve! Ako im je pritisak nek idu u barokomoru, rekli bi neki juznije, ali to stoji... Za finu placu koju primaju nek im je pritisak svaku tekmu, i dalje su pod puno manjim pritiskom od obicnih smrtnika...
  • emilperska
    11.8k
    Prestani trovat temu i forum lazima i mitomanijom.rokikaciga

Ja trujem forum lažima jer sam napisao da se mladim dečkima i ekipi od 15 novih igrača ne stvara imperativ pobjede nad Fenerom koji dovodi Asensia i Edersona, a mi Villara i Bakrara. O cem ti pricaš ti?

Čiji si ti ono klon profil?
    Daliban, banana, plavac, meritokrat, gaijizg? Sjeti me?
  • don
    16.1k
    ma naravno, slažen se. Bit ću sritan/ljut ovisno o završetku. Ali jebiga europa je drugo natjecanje, tu virujen da svakako dolazi do izražaja nova ekipa, neiskustvo igranja u europi sa Dinamom..
    dok za HNL mi više ne vridi "ekipa je nova".

osobno mi je i EL i HNL važna, ali HNL utakmice se moraju dobijati. Naravno, uz poneki i kiks :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet